Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πνοή θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Φυσάει» της Κάκιας Ξύδη

Ο διαγωνισμός λήγει την Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

FYSAEI 2 for pdf
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Φυσάει
Από τον νεοϊδρυθέντα εκδοτικό οίκο «Πνοή» κυκλοφόρησε το καινούριο βιβλίο της Κάκιας Ξύδη, με τίτλο «Φυσάει». Ένα βιβλίο για δυνατούς αναγνώστες, όπως μας λέει και η ίδια στο σημείωμα της συγγραφέα. Πρόκειται για μια σειρά διηγημάτων που διαβάζονται αυτοτελώς, αποτελούν όμως και μέρος της ίδιας ιστορίας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα σπονδυλωτό μυθιστόρημα. Ο έρωτας, το πάθος, η αγάπη, πέρα από τα όρια, πάνω από τους «τύπους» αναστατώνουν τον αναγνώστη και τον φέρνουν αντιμέτωπο με τα δικά του «θέλω», με τις δικές του αναμνήσεις. Η ποίηση, καθώς και ο ποιητικός λόγος, υπερτερούν των περιγραφών και της ιστορίας. Κυριαρχούν το συναίσθημα, η έκπληξη και η τρυφερή γραφή. Πάρτε απαλά στα χέρια σας τις αλήθειες του, και ανάλογα με τα βιώματά σας, δημιουργήστε τη δική σας ιστορία. «Φυσάει! Είναι ο αγέρας που με χτυπάει, με ξεγυμνώνει, με ταξιδεύει, με ξυπνάει, με λυτρώνει».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Οι δύο νικητές που κερδίζουν από ένα αντίτυπο είναι η Μπουσμπουκίδου Ζαχαρούλα και η Σταρδέλη Σοφία, παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους με μήνυμα στη σελίδα.