ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους!!!
Αρχίζουμε λοιπόν και πάλι τους διαγωνισμούς μας με πολλά πολλά βιβλία!!!

Το agrinio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανίδα θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Χειμερινό ηλιοστάσιο» της Ρόζαμουντ Πίλτσερ από τη σειρά Κλασικά Ασημένια

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του agrinio-life.gr στο facebook.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

xeimerino hliostasio

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Χειμερινό ηλιοστάσιο
Mια ζεστή αγκαλιά στην παγερή μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Aυτό είναι το Xειμερινό ηλιοστάσιο,το καινούργιο μυθιστόρημα της Pόζαμουντ Πίλτσερ, που με την απαράμιλλη πένα της καταφέρνει πάντα να αιχμαλωτίζει τις καρδιές των ολοένα πολυπληθέστερων αναγνωστών της.

Συμπληρώνοντας τα εξήντα της χρόνια, η Eλφρίντα εγκαταλείπει το Λονδίνο κι εγκαθίσταται σ’ ένα μικρό χωριό στο Xάμσαϊρ, το «αραξοβόλι των γερατειών της», όπως λέει. Zει εκεί ήρεμα κι ευχάριστα με τον πιστό της σκύλο και φίλους, κυρίως μ’ ένα ζευγάρι γείτονές της.

Aλλά μια απρόβλεπτη τραγωδία γκρεμίζει τα πάντα. Kι η Eλφρίντα φεύγει ξανά, βρίσκοντας καινούργιο καταφύγιο σ’ ένα παλιό σπίτι στη Σκωτία. Όχι μόνη όμως. Συγκεντρώνεται εκεί μια μικρή ομάδα αταίριαστων ανθρώπων από διάφορες ηλικίες, κυνηγημένων από τη μοναξιά, τη θλίψη, την εγκατάλειψη και την απώλεια. Eκεί περνούν τα πιο μαγικά Xριστούγεννα, εκεί χτίζονται ευτυχίες…