Γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1989 στο Αγρίνιο.

Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου το 2007 (Γυμνάσιο-Λύκειο) και το Ωδείο Σύγχρονης Τέχνης της Κατερίνας Παπαδημητρίου Στο ωδείο έπαιρνε μέρος σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις τα Χριστούγεννα(Πεντάμορφη και Τέρας, Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Τ.Ντίκενς, Τα εφιαλτικά μαξιλάρια του Ε.Τριβιζά). Παράλληλα με τις σπουδές του στη Φιλοσοφική Αθηνών (τμήμα Φιλολογίας, από όπου αποφοίτησε το 2014), πραγματοποίησε σπουδές στο Κλασσικό Τραγούδι στο Αthenaeum Maria Kallas Conservatorium με καθηγήτρια τη Μαρίνα Κρίλοβιτς και έλαβε με ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ το δίπλωμά του το 2015.

Είναι έκτακτο μέλος της χορωδιας της Εθν.Λυρικής Σκηνής από το 2014 και μόνιμο μέλος της χορωδίας του Τμήματος Μουσικολογίας του ΕΚΠΑ, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Μαλλιάρα, δίνοντας συναυλίες τόσο στο εξωτερικό (Κύπρο,Αυστρία,Γερμανία)όσο και στο Φεστιβάλ του Αιγαίου στη Σύρο, καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Eμφανίστηκαν στην ΕΡΤ στην εκπομπή ”Μουσική Γεωγραφία” και τον Απρίλιο του 2015 στην οπερέτα του Παύλου Καρρέρ ”Μάρκος Μπότσαρης” στον Ελληνικό Κόσμο. Αποφοίτησε από το τμήμα Μελοδραματικής του Ατενέουμ Μαρία Κάλλας το 2013, λαμβάνοντας ρόλο στον Ματωμένο Γάμο του Φ.Γ.Λόρκα σε σκηνοθεσία Ίωνος Κεσούλη. Με την Κάτια Πάσχου και το Ιδρυμα Θεοχαράκη συνεργάζεται τόσο φέτος όσο και το 2013 με το μιούζικαλ ‘The show must go on”