Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργανώνεται μαζί με την Ιταλική Σχολή Αθηνών και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:30 στον Πολυχώρο ” ‘Αννα & Μαρία Καλουτά” στον Νέο Κόσμο.

Η συναυλία αποτελεί τη συνέχεια της περσινής επιτυχημένης κοινής προσπάθειας των προαναφερθέντων συνδιοργανωτών. Στόχος της είναι να φέρει κοντά τους συμπολίτες μας στην Αθήνα – έλληνες και ιταλούς – σε μια προσπάεια να οικοδομήσουμε από κοινού τη δική μας “πολιτιστική γέφυρα” μεταξύ των δύο λαών που τόσο κοινά στοιχεία έχουν.

Τη συναυλία φέτος θα τιμήσει με την παρουσία του ο ντράμερ Nunzio “Cucciolo” Favia, μέλος του συγκροτήματος DIK DIK που στις δεκαετίες 1970-1980 έδωσε το δικό του μοναδικό στίγμα και μαζί με τους αξιόλογους μουσικούς και τραγουδιστές εκείνης της εποχής ανέδειξαν τα χρόνια αυτά ως τα καλύτερα του ιταλικού τραγουδιού.

Ο Nunzio “Cucciolo” Favia μαζί με τους μουσικούς του θα ερμηνεύσει τραγούδια εκείνης της εποχής και όχι μόνο, προσφέροντάς μας ένα μελωδικό και άκρως νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι μαθητές της Ιταλικής Σχολής Αθηνών με το δικό τους μοναδικό τρόπο, ερμηνεύοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και προσφέροντας σε όλους μας λίγη από τη μαγεία των ημερών.

Ευελπιστώντας να έχουμε κοντά μας όσους περισσότερους συμπολίτες μας γίνεται, με στόχο την κοινή συνύπαρξή μας και την από κοινού δράση μας για ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας, που τόσο πολύ το αξίζουν.

%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1

Με εκτίμηση
Για το Comites- Grecia
Η πρόεδρος

Luisiana Ferrante