Το agrinio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «ENDGAME 2: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ» των ΤΖΕΪΜΣ ΦΡΕΪ, ΝΙΛΣ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΣΕΛΤΟΝ

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Endgame2
Λίγα λόγια για το βιβλίο
ENDGAME 2: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ
Το να κινείσαι, να μάχεσαι και να Παίζεις βοηθάει σε ένα πράγμα τουλάχιστον.
Στο να ξεχνάς.

Το Endgame είναι εδώ.
Ο κόσμος αρχίζει να καταρρέει, να τρελαίνεται. Όμως οι Παίκτες συνεχίζουν να Παίζουν. Το Κλειδί της Γης βρέθηκε. Απομένουν δύο κλειδιά και εννέα Παίκτες.
Κουίνς, Νέα Υόρκη
Η Άσλινγκ Κοπ επιδιώκει το ακατόρθωτο: να σταματήσει το Endgame. Αλλά προτού προλάβει να γυρίσει σπίτι για να ανασυγκροτηθεί, την προσεγγίζουν πράκτορες της CIA, που γνωρίζουν τα πάντα για το Endgame, και της προσφέρουν τη βοήθειά τους είτε για να σταματήσουν το παιχνίδι είτε για να αναδειχθεί νικήτρια.
Βασίλειο του Αξούμ, Αιθιοπία
Ο Χιλάλ ιμπν Ίζα αλ-Σαλτ, αν και παραμορφωμένος, είναι ζωντανός. Και ξέρει κάτι που οι υπόλοιποι Παίκτες αγνοούν: ότι τα kepler παρενέβησαν, αν και θα έπρεπε να είναι αμέτοχα. Όμως, οι Αξουμίτες έχουν ένα μοναδικό μυστικό που μπορεί να τους βοηθήσει να λυτρώσουν την ανθρωπότητα – και ίσως να νικήσουν τα όντα πίσω από το Endgame.
Λονδίνο, Αγγλία
Η Σάρα Άλοπεϊ βρήκε το πρώτο κλειδί. Είναι μαζί με τον Ιάγκο – και προπορεύονται. Η Σάρα, όμως, αδυνατεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για τον θάνατο του Κρίστοφερ και την πυροδότηση του Γεγονότος. Το μόνο που μπορεί να κάνει για να κρατήσει τους δαίμονες μακριά είναι να Παίξει, να Παίξει για να νικήσει.
Το Κλειδί του Ουρανού –όπου κι αν είναι, ό,τι κι αν είναι– είναι το επόμενο. Και οι εννέα Παίκτες δε θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να το αποκτήσουν.

Το Endgame είναι εδώ.

Δ Ι Α Β Α Σ Τ Ε Τ Ο Β Ι Β Λ Ι Ο .
Β Ρ Ε Ι Τ Ε ΤΑ Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α .
ΛΥ Σ Τ Ε Τ Ο Ν Γ Ρ Ι Φ Ο .
Μ Ο Ν Ο Ε Ν Α Σ Θ Α Κ Ε Ρ Δ Ι Σ Ε Ι .
Τ Ο E N D G A M E Ε Ι Ν Α Ι Α Λ Η Θ Ι Ν Ο .
Τ Ο E N D G A M E Ε Χ Ε Ι Α Ρ Χ Ι Σ Ε Ι .