Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι ετοιμασίες αποφοίτων του τέως Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Αγρίνιου, για την οργάνωση εκδήλωσης επανένωσης των μαθητών εκείνης της περιόδου, που ολοκλήρωσαν την φοίτηση τους το 1987.

Ήταν η πρώτη τάξη του νέου -τότε- θεσμού του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, που ξεκίνησε με προοπτικές για να καταργηθεί όμως μερικά χρόνια αργότερα.

Από την τάξη που ξεκίνησε το νέο σχολείο, αποφοίτησαν το 1987, 301 συνολικά μαθητές, πολλοί εκ των οποίων είναι γνωστοί σήμερα στο Αγρίνιο και όχι μόνον, για την ενεργό ενασχόληση τους τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό, πολιτιστικό, ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο.

Το Reunion θα γίνει την Μ. Παρασκευή το βράδυ, η δε μέρα, σύμφωνα με τους διοργανωτές, επελέγη καθαρά για την εξυπηρέτηση των δεκάδων ετεροδημοτών, που θα βρίσκονται στην περιοχή για τις γιορτές του Πάσχα.

Για την καλύτερη οργάνωση και ενημέρωση των μαθητών του ΕΠΛ Αγρινίου που αποφοίτησαν το 1987, έχει δημιουργηθεί και ομάδα στο facebook σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/groups/240989533019667/