Μία νέα και δυνατή εμφάνιση στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου έκαναν 2 νέοι που έχουν “μεγαλώσει” μέσα στα βιβλία, και εδώ και λίγο καιρό τους συναντάμε μέσα από το διαδικτυακό ιστότοπο www.booknook.gr. Το www.booknook.gr είναι η ηλεκτρονική μορφή του βιβλιοπωλείου «Βιβλιοχαρτεμπορική Κορυδαλλού» που εξυπηρετεί το αναγνωστικό κοινό τα τελευταία 37 χρόνια.

Δεύτερη γενιά βιβλιοπωλών αναγνωρίζοντας πλέον τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις των καταναλωτών, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα νέο χώρο όπου θα μπορούν να παντρέψουν την παραδοσιακή αγορά του βιβλίου με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Δημιούργησαν έτσι ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον περιήγησης, προσφέροντας στους επισκέπτες τους μια συνεχώς εξελισσόμενη και ενημερωμένη γκάμα βιβλίων που σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου αναγνωστικού κοινού.

Στο www.booknook.gr οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων, να ταξιδέψουν στον κόσμο των παιδικών παραμυθιών, να περιηγηθούν στις προτάσεις αλλά και να ανακαλύψουν τις μοναδικές προσφορές που έχει.

Όραμά τους να προσφέρουν μια ζεστή online γωνιά του βιβλίου όπου οι αναγνώστες θα έχουν μια δυνατή εμπειρία πλοήγησης μέσω του σεβασμού και της συνεχούς βελτίωσης.

Θα τους βρείτε και στη σελίδα τους στο facebook: https://www.facebook.com/booknook.gr/

url σελίδας: http://www.booknook.gr/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6940825404
Υπεύθυνος Πωλήσεων: Σιώτος Ηλίας