Νέα Κυκλοφορία
Αθλητική Yoga | Ο Δρόμος του Αθλητισμού Υψηλών Επιδόσεων
Εύη Ανδρέου

Η Εύη Ανδρέου συγκέντρωσε το γνωστικό της υλικό, δηµιούργησε τις µεθόδους της Συστηµικής Κινησιολογίας και της Αθλητικής Γιόγκα. Είναι η ιδρύτρια του Effective Communication στην Ελλάδα και διεθνής οµιλήτρια. Στα εργαστήριά της µοιράζεται την τέχνη της ποιοτικής ζωής, επιτυχίας και του «πρωταθλητισµού» σε ένα ευρύ πλαίσιο επαγγελµατικών τοµέων.

Οι εκδόσεις iWrite παρουσιάζουν το νέο της βιβλίο, ένα εξαίρετα ισχυρό εργαλείο για προπονητές, γυµναστές, αθλητές, θεραπευτές, δασκάλους γιόγκα, ασκούµενους και φίλους της άθλησης.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η «Αθλητική Γιόγκα» είναι ένας διεξοδικός χάρτης για την ποιοτική ανάπτυξη αθλητών υψηλών επιδόσεων. Βασισµένη σε πληθώρα επιστηµονικών ερευνών, αποτελεί την επιτοµή της εικοσαετούς εµπειρίας της συγγραφέως, στην εφαρµογή προπονητικών τεχνικών στο πεδίο του αθλητισµού.

Είναι η πρώτη φορά που στην ελληνική και ξένη βιβλιογραφία αποτυπώνονται ολοκληρωµένα οι αρχές της εφαρµογής της γιόγκα στην αθλητική προπονητική, στηριγµένες στην επιστήµη της φυσικής αγωγής, του αθλητισµού και της νευροπλαστικότητας.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα εξαίρετα ισχυρό εργαλείο για προπονητές, γυµναστές, αθλητές, θεραπευτές, δασκάλους γιόγκα, ασκούµενους και φίλους της άθλησης.
Γραµµένο µε τρόπο κατανοητό και περιεκτικό εισάγει:

• τον προπονητή σε νέες αποδοτικότερες µεθόδους
• τον γυµναστή σε εµβάθυνση των επιστηµονικών του γνώσεων
• τον αθλητή στον δρόµο της κορύφωσης των υψηλών επιδόσεων
• τον θεραπευτή στην επαύξηση των τεχνικών του
• τον γιόγκι στην ασφαλή προσαρµογή των πρακτικών του σε νέα πεδία

Η Εύη Ανδρέου µας δείχνει τον δρόµο για τον αθλητισµό υψηλών επιδόσεων, προς όφελος των αθλητών αλλά και των προπονητών!”

  • Γιώργος Βελισσαράκος, Οµοσπονδιακός Προπονητής Μπάσκετ

Η Συγγραφέας

Η Εύη Ανδρέου είναι πτυχιούχος του τµήµατος Επιστήµης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισµού του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης. Οι µεταπτυχιακές της σπουδές είναι πάνω στην ψυχολογία, την επικοινωνία, το επιχειρησιακό coaching και τη διοίκηση επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε τη µακρόχρονη πορεία της εργαζόµενη στην αποθεραπεία, αποκατάσταση, επανένταξη και προετοιµασία επαγγελµατιών αθλητών. Γνώρισε τη γιόγκα στο πλαίσιο της ενίσχυσης της αθλητικής ανάπτυξης. Ως αφοσιωµένη ασκούµενη και διδάσκουσα αναπροσάρµοσε τις τεχνικές της στις αθλητικές απαιτήσεις του πρωταθλητισµού.

Εργάστηκε ως personal και executive coach. Συνεργάστηκε µε οµάδες και αθλητές της Ελλάδας και του εξωτερικού στον τοµέα της αθλητικής ανέλιξης, αρθρογράφησε σε σελίδες επιµόρφωσης προπονητών και αθλητών της Αµερικής και συνεργάστηκε συµβουλευτικά µε την προπονητική οµάδα καλαθοσφαίρισης του Florida Atlantic University.

Πιστεύει στη συνολική ανάπτυξη, τη συνεχή εξέλιξη, τη δηµιουργία επιλογών και νέων πηγών δύναµης. Σκοπός της είναι η κορύφωση του ανθρώπινου δυναµικού µέσω της ουσιαστικής γνώσης, της συνεχούς αυτοβελτίωσης και της συνολικής επιτυχίας.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Αθλητική Yoga | Ο Δρόμος του Αθλητισμού Υψηλών Επιδόσεων
Συγγραφέας: Εύη Ανδρέου
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 10.80 ευρώ
Σελίδες: 112