Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Παπαδήμας επιστρέφει στην δισκογραφία μετά το πρώτο του άλμπουμ “Τα όνειρά μου έχουν βγει” το 2017, με ένα νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ, με τίτλο “Στο πριν και στο μετά”.
Στο νέο αυτό άλμπουμ περιέχονται εννιά τραγούδια και ένα ορχηστρικό, ενώ συμμετέχει η ερμηνεύτρια Ιωάννα Κωτσαρέλη σε δύο από τα τραγούδια.


Οι στίχοι των τραγουδιών γράφτηκαν κατά την περίοδο της καραντίνας και αποτυπώνουν την μοναξιά, την περιχαράκωση και την απώλεια, όπως την βίωσε και την απέδωσε ο τραγουδοποιός Ανδρέας Παπαδήμας, μέσα από μια επίπονη και μακριά πορεία εξερεύνησης του εαυτού του. Ως μουσική φόρμα, τον στίχο ντύνουν ταιριαστά ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά ηχοχρώματα, κάτω από την επιμέλεια ενορχήστρωσης και παραγωγής του Μιχάλη Ασίκη. Η ηχογράφηση έγινε στο Studio Tessarakto από τον Νίκο Χρονόπουλο ενώ συμμετείχαν οι μουσικοί Θάνος Αποστόλου (ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα), Φοίβος Ζαχαρόπουλος (ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα), Σταύρος Παπαγιαννακόπουλους (τζουράς, σάζι, μπαγλαμάς, ακουστική κιθάρα), Χρήστος Μπουσδούκος (Τσέλο) και ο Μιχάλης Ασίκης (πλήκτρα).
Το σχεδιασμό εξωφύλλου ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Μανταλιάς ενώ οι εικόνες που περιέχονται στο 12σελιδο ένθετο δημιουργήθηκαν με σύστημα Α.Ι. (DALL-E) εικονοποιώντας το περιεχόμενο των στίχων.
Το άλμπουμ “Στο πριν και στο μετά” κυκλοφορεί από την B-otherSide records σε 100 cd σε επιλεγμένα σημεία.

Facebook: https://www.facebook.com/AndreasPapadimas.music