Ο Κρυφός μας Εαυτός
[Ευγενείς Άγριοι #4]
του Γιώργου Δάμτσιου

Κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2021

Τι θα συμβεί αν αναδυθεί το σκοτάδι
που κρύβεται μέσα σου;

Ο κρυφός μας εαυτός συνυπάρχει με αυτόν που αντικρίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που μας περιτριγυρίζουν. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μας και βρίσκεται κάπου ανάμεσα σ’ εμάς και τις σκιές μας, σαν να είναι ταυτόχρονα υλικός και άυλος μαζί.

Οι «Ευγενείς Άγριοι» επιστρέφουν στο νέο μυθιστόρημα του Γιώργου Δάμτσιου, Ο κρυφός μας εαυτός, και αυτή τη φορά έρχονται αντιμέτωποι με έναν παρανοϊκό εγκληματία, του οποίου οι πράξεις, ενώ φαινομενικά δεν έχουν καμία λογική, είναι βέβαιο πως εντάσσονται σε ένα καλοσχεδιασμένο παιχνίδι φόνων και εξαπάτησης. Ακροβατώντας μεταξύ του αστυνομικού και του ψυχολογικού θρίλερ, Ο κρυφός μας εαυτός είναι η πιο συναρπαστική και απρόβλεπτη υπόθεση των «Ευγενών Αγρίων» μέχρι τώρα.

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Πώς θα ένιωθες αν σε κρατούσαν σε μια δεξαμενή η οποία γέμιζε αργά και βασανιστικά με νερό;

Κι αν ο απαγωγέας σου παραδινόταν οικειοθελώς, τι θα συνέβαινε σ’ εσένα; Θα ήταν αυτή η σωτηρία σου
ή μήπως ένα ακόμα κομμάτι του παρανοϊκού του σχεδίου;
Κι αν εκείνος ήταν ικανός να ελευθερωθεί, και ξεκινούσε να σκορπίζει το θάνατο, πιάνοντας τα θύματά του
με αδιανόητη ευκολία, πώς θα σου φαινόταν;
Μήπως ο θάνατος θα ήταν τελικά η λύτρωσή σου;

Μια στυγερή δολοφονία και μια διπλή απαγωγή μέσα στο ίδιο πρωινό. Τα νήματα κινεί ένας αδίστακτος εγκληματίας και τίποτα δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται. Την ώρα που η αστυνομία μάχεται ενάντια στο χρόνο, προσπαθώντας να σώσει δύο ζωές, στην υπόθεση εμπλέκεται ο ιδιωτικός ερευνητής Τζορτζ Ντόρμερ, ο οποίος όμως πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο. Την ίδια στιγμή, τα φαντάσματα που εμφανίζονται από το παρελθόν του μοιάζουν έτοιμα να απομυζήσουν κάθε λογική σκέψη του…

Οι Ευγενείς Άγριοι επιστρέφουν, κι αυτή τη φορά δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο έναν αδίστακτο εγκληματία και το παρανοϊκό παιχνίδι που έχει στήσει, αλλά και όλα όσα κρύβονται στις πιο κρυφές γωνιές των ψυχών τους.

Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 376 ● ΙSBN: 978-960-507-152-3 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041152