Το παιχνίδι αυτό θα έχει μόνο νικητές.
Ή μόνο ηττημένους.

Η Εποχή των Μυστικών
της Γεωργίας Κακαλοπούλου

Κυκλοφορεί στις 17 Φεβρουαρίου 2023

Οι Εκδόσεις SILK υποδέχονται στην ομάδα συγγραφέων τους, που κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να αναδείξουν και να εξελίξουν την ελληνική αισθηματική λογοτεχνία, τη Γεωργία Κακαλοπούλου. Η Γεωργία, έχοντας πίσω της σημαντικό συγγραφικό έργο, παρουσιάζει το πρώτο της μυθιστόρημα για τα SILK, Η εποχή των μυστικών: μια καθηλωτική ιστορία αγάπης, συγκρούσεων, πόνου και ψεμάτων.
Κοραλία και Φίλιππος, Φίλιππος και Κοραλία. Το παιχνίδι ξεκίνησε. Το πώς θα τελειώσει εξαρτάται από τους ίδιους…

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:
Η Κοραλία, μια γυναίκα που κρατάει σαν σημαία την ακεραιότητα και την ειλικρίνειά της, δέχεται μια πρόταση από τον καλύτερό της φίλο, τον Αλέξανδρο Κρητικό: να προχωρήσουν σ’ έναν ψεύτικο γάμο για να τον βοηθήσει να πάρει την κληρονομιά που του άφησε ο ιδιότροπος νονός του. Η Κοραλία αναγκάζεται να δεχτεί την τρελή ιδέα του αγαπημένου της φίλου. Ο λευκός γάμος γίνεται βιαστικά και εκείνη βρίσκει καταφύγιο στο ιδιωτικό νησί της οικογένειας Κρητικού, σε μια προσπάθεια να αποφύγει να πει άλλα ψέματα στους ανθρώπους που αγαπάει.
Ο Φίλιππος Κρητικός, αδερφός του Αλέξανδρου, καταφεύγει στο νησί κυνηγημένος από μια ομάδα τρομοκρατών, για να προφυλάξει τη ζωή του, αλλά και τους αγαπημένους του, ώσπου η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Μόνο που εκεί θα βρει το διάβολό του! Όσες φορές κι αν συνάντησε αυτή τη γυναίκα, ήταν μόνο για κακό. Και δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτε πως μόλις είχε γίνει η νύφη του…
Ένα γερό παιχνίδι πόκερ ξεκινάει. Η Κοραλία βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν παντοδύναμο εχθρό που αμφισβητεί την ίδια και τα κίνητρά της –οδηγώντας την στα άκρα. Ο έρωτας και τα μυστικά θα φέρουν συγκρούσεις, πόνο, ενοχές και ασυγκράτητο πάθος. Όταν όμως η εποχή των μυστικών φτάσει στο τέλος της, τι ακριβώς θα αφήσει πίσω από το σφοδρό της διάβα;

● Τιμή: € 10,90 ● Σελίδες: 288 ● ΙSBN: 978 960 620 918 5 ● ΚΩΔ. ΒΙΒΛΙΟΥ: 01270046

Αν τ’ ακούσεις στο σκοτάδι,
κάποιος θα ’ρθει να σε πάρει

Παιδικά Τραγουδάκια
της Μαρίας Ράπτη

Κυκλοφορεί στις 17 Φεβρουαρίου 2023

Στις 17 Φεβρουαρίου υποδεχόμαστε στις Εκδόσεις BELL τη Μαρία Ράπτη με ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ που διαβάζεται με ανοιχτά όλα τα φώτα. Η Μαρία, με σπουδές στην ιστορία, την αρχαιολογία και το θέατρο, παίρνει στοιχεία από μια παλιά, ξεχασμένη πραγματική ιστορία και έρχεται να ταράξει τα νερά του crime με τα Παιδικά Τραγουδάκια: ένα γοητευτικά σκοτεινό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται σε μια δυσπρόσιτη ορεινή περιοχή της Ελλάδας, στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Δεκέμβριος 1975

Η Λίζυ, μια νεαρή εκπαιδευτικός, φτάνει σε μια ορεινή περιοχή της ελληνικής επαρχίας,
με στόχο να μετατρέψει ένα παλιό μοναστήρι σε πρότυπο σχολείο.

Καθώς ο χειμώνας περικυκλώνει το βουνό, μια σειρά από ανεξήγητα, ανατριχιαστικά γεγονότα
βάζουν την ίδια –αλλά και όλο το έργο– σε κίνδυνο, ενώ, καθώς περνούν οι μέρες,
οι άνθρωποι γύρω της φαίνονται όλο και πιο ύποπτοι.

Η Λίζυ πρέπει να προλάβει να ανακαλύψει την αλήθεια, πριν η ιστορία της γίνει τραγουδάκι,
σαν αυτά που σιγοψιθυρίζουν τα παιδιά για να τρομάζουν…

Αν ήξερε για πού κινούσε, να πετρωθεί θα προτιμούσε.
Να πετρωθεί και να βουλιάξει, παρά εκεί μέσα να κοιτάξει.

Τιμή: € 15,50 € ● Σελίδες: 376 ● ΙSBN: 978-960-620-917-8 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170210