Έφτασε η ώρα να αντιμετωπίσει
τον μεγαλύτερο εφιάλτη της…

Κρύο Δέρμα
Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΑΜΣ_ΒΙΒΛΙΟ 3
της Κικής Τσιλιγγερίδου

Κυκλοφορεί στις 5 Φεβρουαρίου 2021

Έχει ασυνήθιστα λευκό δέρμα, κόκκινα μαλλιά και τα γυαλιά ηλίου δεν βγαίνουν στιγμή από τα μάτια της. Από την πρώτη στιγμή, στο Βυθισμένος Ουρανός, καταλάβαμε ότι εδώ –σε καμιά περίπτωση– δεν έχουμε να κάνουμε με μια συνηθισμένη ηρωίδα. Είναι ασυμβίβαστη, πολλές φορές σκληρή, αλλά και ευάλωτη… Στο δεύτερο βιβλίο, Πύρινη Κόλαση, μάς πήρε από το χέρι και μας παρέσυρε σε μια ιστορία φόνων, εκδίκησης και ανατροπών. Μια ιστορία απ’ αυτές που δύσκολα ξεχνάει κανείς. Τώρα, η Στέλλα Άνταμς επιστρέφει για τρίτη και τελευταία φορά. Πίσω από το Κρύο Δέρμα κρύβεται ο μεγαλύτερος εφιάλτης της. Ένας αμείλικτος εχθρός που όλο αυτόν τον καιρό σχεδίαζε προσεκτικά και με κάθε λεπτομέρεια την πιο ψυχρή εκδίκηση…

Η Κική Τσιλιγγερίδου ολοκληρώνει την τριλογία της Στέλλας Άνταμς με τον πιο συναρπαστικά αναπάντεχο τρόπο.

                                                                                     ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ενώ η Αθήνα προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στο πέπλο της πρωτοφανούς παγωνιάς που την έχει καλύψει από άκρη σ’ άκρη, ένας σαδιστικός εκδικητής χωρίς πρόσωπο αναλαμβάνει να απονείμει τις πιο απάνθρωπες ποινές σε όσους ξεφεύγουν από τη δικαιοσύνη.

Την ίδια στιγμή, η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός ξένου άντρα στην Αχαρνών θα αφήσει ένα αθώο παιδί τραυματισμένο και τρομοκρατημένο, ολομόναχο σε μια άγνωστη, αφιλόξενη, άγρια πόλη –και ευάλωτο σε όλους αυτούς που θα το αναζητούν για να το κάνουν να σωπάσει μια για πάντα.

Όμως εκείνο που περισσότερο από καθετί θα κάνει την καρδιά της αστυνόμου Στέλλας Άνταμς να τρέμει από τη φρίκη είναι η εμφάνιση, με σάρκα και οστά αυτή τη φορά, του μεγαλύτερου εφιάλτη της, ενός εφιάλτη που πια είναι εδώ, στην ίδια της την πόλη, και ζητά επίμονα αίμα, πόνο και εκδίκηση…

Σε μία ανελέητη κούρσα με τον χρόνο, με μόνο της σύμμαχο απέναντι στους γρίφους και τα ερωτηματικά έναν άντρα με γκρίζο παρελθόν, θα βρεθεί αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: πόσο από τον εαυτό της θα θυσίαζε με τα ίδια της τα χέρια για να φέρει πίσω εκείνους που αγαπά;

Και πόσο μπορεί να πονάει κάτι τέτοιο;

Η τρίτη περιπέτεια της πιο μοντέρνας, αντισυμβατικής και ξεχωριστής εκπροσώπου της ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό σας.

            Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 416 ● ΙSBN:  978-960-507-145-5 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041145

Στο έγκλημα τα πάντα είναι δυνατά…

Η Τύχη Ευνοεί τους Νεκρούς
(Fortune Favours the Dead)
του Stephen Spotswood
[Πέντεκοστ & Πάρκερ #1]

                      Μετάφραση: Νεκτάριος Καλαϊτζής

              Κυκλοφορεί στις 5 Φεβρουαρίου 2021

Λάτρεις της αστυνομικής λογοτεχνίας ετοιμαστείτε για το πιο πρωτότυπο, άκρως γοητευτικό και γεμάτο νεύρο βιβλίο μυστηρίου που θα διαβάσετε φέτος!

Το ντεμπούτο του Στίβεν Σπότσγουντ, Η Τύχη Ευνοεί τους Νεκρούς, είναι το πρώτο βιβλίο της εξαιρετικής νέας σειράς μυστηρίου με πρωταγωνίστριες την Λίλιαν Πέντεκοστ και την Γουίλοουτζιν Πάρκερ. Πρόκειται για ένα απίστευτα διασκεδαστικό μυστήριο δολοφονίας, που θα απολαύσουν οι λάτρεις της Άγκαθα Κρίστι, ενώ είναι βέβαιο πως το ατρόμητο νέο δίδυμο των ντετέκτιβ Πέντεκοστ και Πάρκερ ήρθε για να γράψει ιστορία.

«Το εξαιρετικό πρώτο μυθιστόρημα του Σπότσγουντ αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού αστυνομικού νουάρ» (Publishers Weekly) και πρόκειται για «μια ακατάπαυστα σπαρταριστή περιπέτεια στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1940, αλλά και μια περιδιάβαση στα χρονικά του αστυνομικού μυθιστορήματος που κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι σε συγγραφείς του παρελθόντος και επανεφευρίσκει αναζωογονητικά τις κλασικές συμβάσεις και τα τεχνάσματα του είδους» (CrimeReads).

Αν αναζητούσατε μια φρέσκια προσέγγιση στο παραδοσιακό αστυνομικό μυθιστόρημα, το Η τύχη ευνοεί τους νεκρούς θα σας προσφέρει αυτό κι ακόμα περισσότερα.

                                                                              ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Νέα Υόρκη, 1946. Η Λίλιαν Πέντεκοστ είναι η καλύτερη ιδιωτική ντετέκτιβ της πόλης, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Στο πρόσωπο της πανέξυπνης και καπάτσας Γουίλοουτζιν Πάρκερ, η Πέντεκοστ θα βρει την ιδανική βοηθό. Η Γουίλ, που το έσκασε μικρή από το σπίτι της και μεγάλωσε σε ένα τσίρκο, διαθέτει μοναδικές ικανότητες. Μπορεί να παραβιάζει κλειδαριές με δεμένα μάτια, να βάζει κάτω άντρες που έχουν δυο φορές το μπόι της και να πετάει μαχαίρια με θανάσιμη ακρίβεια – πράγματα που όλα τους θα αποδειχτούν χρήσιμα στις αποστολές που της αναθέτει η κυρία Π.

Όταν η πλούσια χήρα Άμπιγκεϊλ Κόλινς δολοφονείται και οι έρευνες της αστυνομίας δε φαίνεται να βγάζουν πουθενά, η οικογένεια προσλαμβάνει τις Πέντεκοστ και Πάρκερ για να ανακαλύψουν το δράστη. Τη βραδιά του Χαλοουίν διοργανώθηκε στην έπαυλη των Κόλινς ένας χορός μεταμφιεσμένων, όπου ένα μέντιουμ πραγματοποίησε μια πνευματιστική συνεδρία που αναστάτωσε πολύ την Άμπιγκεϊλ. Λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρή από ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, στο γραφείο του μακαρίτη συζύγου της. Το πρόβλημα είναι ότι η πόρτα του γραφείου ήταν κλειδωμένη από μέσα. Δεν υπήρχε κανένας άλλος στο δωμάτιο και το όπλο του φόνου –η κρυστάλλινη σφαίρα του μέντιουμ– ήταν δίπλα στο θύμα.

Μοιάζει με ένα έγκλημα που είναι αδύνατο να γίνει, όμως η Πέντεκοστ και η Πάρκερ ξέρουν ότι στο έγκλημα τα πάντα είναι δυνατά…


Τιμή: € 15,50 € ● Σελίδες: 360 ● ΙSBN: 978-960-620-854-6 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170178