Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου βιβλίου της Νάγιας Δαλακούρα, Θράσσα -Η μάγισσα της Θράκης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρώτο μας ηλεκτρονικό Book Tour.
Ξεκινώντας από την ερχόμενη εβδομάδα, η συγγραφέας θα φιλοξενηθεί live στις σελίδες πέντε αγαπημένων βιβλιοπωλείων στο Facebook, για να παρουσιάσει το βιβλίο της και να συνομιλήσει με τους αναγνώστες!

Παρακάτω θα βρείτε τις λεπτομέρειες του ηλεκτρονικού Book Tour της Θράσσας:

Τρίτη 2 Μαρτίου στις 19:00 Βιβιοχαρτοπωλείο Άνεμος - Λάρισα https://www.facebook.com/anemosbookstore
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Γιάννη Ζαραμπούκα

Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 19:00 Βιβλιοπωλείο Books&Toys - Θεσσαλονίκη https://www.facebook.com/bookstoys
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με την Έλσα Παζολίδου

Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 19:00 Βιβλιοπωλείο Βιβλιαγορά Μπέτσης - Λαμία  https://www.facebook.com/Μπέτσης-Βιβλιοαγορά
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με την Χριστίνα Μήτσιου

Δευτέρα 22 Μαρτίου στις 19:00 Βιβλιοπωλείο Κύκλος - Πρέβεζα https://www.facebook.com/kyklospreveza 
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με την Ακριβή Σολομωνίδου 

Τετάρτη 31 Μαρτίου στις 19:00 Βιβλιοπωλείο Βιβλιόπολις - Καλαμάτα https://www.facebook.com/vivliopolis.gr/ 
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με την Δήμητρα Δημοπούλου

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Οροσειρά Ροδόπης, σωτήριον έτος 1206

Στη σκιά των βουνών της Ροδόπης, που από αιώνες χωρίζουν και ενώνουν τους ανθρώπους, σταυροφόροι και Βούλγαροι σεργιανούν ανενόχλητοι στις βυζαντινές καστροπολιτείες. Εκεί, ο παγανισµός παλεύει µε τον χριστιανισµό, σκοτεινές µαγγανείες αποτελούν αναπόσπαστο κοµµάτι της καθηµερινότητας, κακόφηµα καπηλειά µετατρέπονται σε τόπους εξοµολογήσεων και µια νεαρή Θράσσα αγωνίζεται να ισορροπήσει ανάµεσα σε δύο ανισόρροπους κόσµους.

Με φόντο το πολυπολιτισµικό ψηφιδωτό της Θράκης, τόπο ιδιότροπων θεών και γενναίων ανθρώπων, ο συναρπαστικός κόσµος του περιθωρίου συναντά τους λόγιους ιππότες της ∆ύσης και µυηµένοι φρουροί µυστικών ταγµάτων δεσµεύονται µε όρκους σιωπής.

Στον επικό αυτό κόσµο, η Ζωή, Θράσσα αρχοντοπούλα από τη Μοσυνούπολη, αναζητεί επίµονα την ταυτότητά της. Στο ταξίδι της στα κάστρα της Θράκης θα τη συντροφεύουν άγιοι και δαίµονες, πολύτιµοι συνοδοιπόροι, όπως ο Βάραγγος Μποργκ, ο βογιάρος Πέταρ, η καπήλισσα Ξένη, η οιωνοσκόπος Κρεµασία, οι µοναχοί του Παπικίου όρους, αλλά και οι θρυλικές µορφές των Πορφυρογέννητων της Πόλης, του Γοδεφρείδου Βιλεαρδουίνου, του τσάρου Καλογιάννη των Ασέν και πολλών ακόµη µικρών ή µεγάλων ηρώων του 13ου αιώνα.


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:
Η Νάγια Δαλακούρα γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Eίναι αρχαιολόγος και δραστηριοποιείται στον χώρο των μουσείων ως επιμελήτρια εκθέσεων και μουσειοπαιδαγωγός. Από τις εκδόσεις μας κυκλοφόρησε το 2019 το πρώτο μυθιστόρημά της με τίτλο Το λιμάνι των χαμένων γυναικών.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεντεύξεις με τη συγγραφέα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.