Μία Πολίτης Που Αγωνιά…
Όλοι οι Έλληνες σε όποια χώρα και αν ζουν, γιόρτασαν τα 200 χρόνια ελευθερίας με χαρά και υπερηφάνεια.
Οφείλουμε να συντηρούμε μια ανεξίτηλη μνήμη για αυτόν τον ιστορικό αγώνα (σταθμό στην παγκόσμια ιστορία), που έκαναν οι ήρωες πρόγονοί μας και μας χάρισαν το αγαθό της ελευθερίας, για την οποία πάντα θα μάχονται οι άνθρωποι.
Οι πρόγονοί μας το πέτυχαν, γιατί έκαναν αυτό που τους αναλογούσε.
Πολλές μορφές σκλαβιάς, συνάντησε η ανθρωπότητα στην ιστορική της πορεία.
Η πανδημία που πλήττει παγκόσμια, αποτελεί μια μορφή στέρησης ελευθερίας. Καλούμαστε όλοι μας σαν τους ήρωες του ‘21, να κάνουμε απλώς αυτό που μας αναλογεί.
Ευτυχώς ξέρουμε πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον απρόσκλητο εχθρό με ποια μέσα, που εξαρτώνται από την ατομική μας ευθύνη.
Στην παρούσα περίπτωση, καλούμαστε να συγκρίνουμε το ανάστημά μας με των προγόνων μας και ας συλλογιστούμε αν με την συμπεριφορά μας στο θέμα την πανδημίας, ωφελούμε ή βλάπτουμε συνανθρώπους και κράτος.
Το πλεονέκτημα που λέγεται (ατομική ευθύνη) ας το αξιοποιήσουμε.
Η υγεία μας είναι βέλτιστο αγαθό και παράγοντας ελευθερίας.
Όλων η ζωή έχει ανατραπεί και όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε για να την επαναφέρουμε. Η Υγεία και η ζωή μας δεν είναι μόνο θέμα των υγειονομικών, είναι και δικό μας.
Είναι παράλογο να απαιτούμε από τους άλλους αυτό που οι ίδιοι δεν κάνουμε για τον εαυτό μας.

Είναι παράλογο και λυπηρό με ανούσιες δικαιολογίες και υπεκφυγές να παραιτούμεθα από τον αγώνα που όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε.
Μετά από προσπάθεια ενός χρόνου, η επιστήμη και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν και να μας ενημερώσουν για αυτό που πρέπει να κάνουμε, ας είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα.
Ας πειθαρχήσουμε.
Ας σώσουμε τις ζωές μας.
Ο αγώνας κατά της πανδημίας είναι κοινός.
Με αγωνία μια ανίσχυρη χωρίς εσάς πολίτης, σας παρακαλεί να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την καταστροφική πρόκληση, που συγκλονίζει τη παγκόσμια κοινωνία
Οι προκλήσεις της ζωής απαιτούν αγώνα και δημιουργούν μαχητές.
Ας συνταχθούμε όλοι μαζί σε αυτή τη μάχη, είναι ευκαιρία να κερδίσει η ανθρωπότητα την Ελευθερία της.