Νέα Κυκλοφορία

Οι Υποθέσεις του Επιθεωρητή Μάρτιν,
Πέτρος Κουτρουμπίλας

Ο επιθεωρητής Μάρτιν θα επιχειρήσει να διαλευκάνει τα µυστήρια σε ένα ταξίδι που θα φανερώσει όλες τις αόρατες πτυχές του ψυχισµού του, διερευνώντας σκοτεινές υποθέσεις στο ταραχώδες Λονδίνο της δεκαετίας του ’60.


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Στο Λονδίνο της δεκαετίας του ‘60, ένας νέος επιθεωρητής έρχεται στο προσκήνιο. Ο Μάρτιν Φράιτον είναι ένας ιδιόρρυθµος άνθρωπος που βασίζεται στο ένστικτό του αλλά και την κοινή λογική, µε το θάρρος του να αποδεικνύεται συχνά ο καλύτερος σύµµαχός του. Βοηθός του στην εξιχνίαση των εκάστοτε υποθέσεων είναι ο καλύτερός του φίλος, Ρίτσαρντ Στόουνχαρτ, ένας θερµόαιµος άντρας και αθεράπευτος γυναικάς.

Οι δυο τους θα κληθούν να αντιµετωπίσουν µερικές από τις πιο µυστηριώδεις και σκοτεινές υποθέσεις που θα συνταράξουν τη βρετανική κοινωνία. Η επιστροφή µιας επικίνδυνης πρώην, ένας ανεξήγητος θάνατος σε ένα δηµοφιλές εστιατόριο, η απαγωγή ενός αλλόκοτου συγγραφέα, ένα φαινοµενικά στοιχειωµένο σπίτι µε σκοτεινό παρελθόν και ο στραγγαλισµός µιας νεαρής καλλονής.


Ο Συγγραφέας

Ο Πέτρος Κουτρουµπίλας γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα. Η καταγωγή του κρατά από το Αϊβαλί, τα Άνω Λιόσια και την Αγία Ευθυµία. Σπουδάζει στο τµήµα Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών. Η συγγραφή τον κέρδισε από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας του. Με ιδιαίτερη αγάπη στο µυστήριο και τη λογοτεχνία του φανταστικού, συγγράφει διηγήµατα, µυθιστορήµατα και σενάρια. Είναι ιδρυτικό µέλος της ιστοσελίδας του τρόµου και του φανταστικού, The Weird Side Daily (https://weirdsides.com/), στην οποία αρθρογραφεί, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει τον τοµέα των συνεντεύξεων και των events. Το 2018 διακρίθηκε στην τρίτη θέση σε διαγωνισµό διηγήµατος τρόµου-µυστηρίου, ενώ το 2019 πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία Διήγηµα Φαντασίας στα βραβεία Larry Niven. Τον ίδιο χρόνο, το διήγηµά του µε τίτλο «Πέρα από τον Θάνατο» συµπεριλήφθηκε στον πρώτο τόµο της σειράς The Weird Side Tales.

«Οι Υποθέσεις του Επιθεωρητή Μάρτιν» αποτελούν το πρώτο του βιβλίο.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Οι Υποθέσεις του Επιθεωρητή Μάρτιν
Συγγραφέας: Πέτρος Κουτρουμπίλας
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 14.00 ευρώ
Σελίδες: 232
ISBN: 978-960-626-255-5