Nέα βιβλία των Μαρία Χατζηστεφανή, Ruth Ware, John Martin, Ryan Serhant, Eugen Ruge κ.α
στα βιβλιοπωλεία από τις 19 Ιανουαρίου – εκδόσεις Κλειδάριθμος

Η τέλεια φίλη – Ruth Ware
Η #1 συγγραφέας των μπεστ σέλερ των New York Times δημιουργεί ένα αγωνιώδες θρίλερ μυστηρίου που ακολουθεί μια γυναίκα η οποία αναζητά απαντήσεις μια δεκαετία μετά τη δολοφονία της φίλης της.
Mετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης

image description


Όλα τα βιβλία της Ruth Ware κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Τις μέρες που λιγόστευε το φως – Eugen Ruge
Ένα γλυκόπικρο λογοτεχνικό δράμα για μια οικογένεια Γερμανών κομμουνιστών που έχουν παγιδευτεί στη λάθος πλευρά της Ιστορίας. O Eugen Ruge βραβεύτηκε το 2009 με το Βραβείο Άλφρεντ Ντέμπλιν, ενώ το 2011 του απονεμήθηκε για το ίδιο βιβλίο το Λογοτεχνικό Βραβείο της πολιτιστικής εκπομπής aspekte, καθώς και το Γερμανικό Βραβείο Λογοτεχνίας. To βιβλίο, που βασίζεται στην ιστορία της οικογένειας του συγγραφέα, μεταφέρθηκε το 2017 στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον Bruno Ganz.
Mετάφραση: Τεό Βότσος

image description


Όλα τα βιβλία του Eugen Ruge κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Πώς να επιτύχεις σε 24 ώρες – Μαρία Χατζηστεφανή


Από την Ελληνίδα επιχειρηματία Μαρία Χατζηστεφανή, ιδρύτρια της THE RODIAL GROUP, το πρώτο και σημαντικότερο βιβλίο που την καθιέρωσε και ως συγγραφέα έρχεται τώρα και στα ελληνικά. Η Μαρία Χατζηστεφανή πιστεύει ότι όλοι και όλες µας µπορούµε να επιτύχουµε τους στόχους µας, εάν αφοσιωθούµε σε αυτούς, και στο βιβλίο της αποκαλύπτει τον τρόπο και τα μυστικά της, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές. Η συγγραφέας θα συμμετέχει ως επενδύτρια στο παιχνίδι Dragons’ Den του Ant1 TV, που θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα.


Mετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου

Διάλεξε την οπτική σου – John Martin
Στο βιβλίο Διάλεξε την οπτική σου, ο John Martin εξηγεί, μέσα από επτά βήματα, πώς να επιλέξετε τη δική σας οπτική με το να αποκτήσετε την απόλυτη συναίσθηση των σκέψεών σας καθώς και να απαλλαγείτε από τις οπτικές που επιβάλλουν τα κοινωνικά πρότυπα. Κάθε ενότητα ολοκληρώνεται με ένα σετ προσωπικών στοχασμών, που λειτουργούν ως άσκηση και σας φέρνουν πιο κοντά στον στόχο.


Mετάφραση: Γιάννης Καψόπουλος

Οικονομική αυτοπεποίθηση. Η ενέργεια που πρέπει να έχετε για την οικονομική επιτυχία – Ryan Serhant.
Ο διεθνούς φήμης επιχειρηματίας Ryan Serhant καλεί τους αναγνώστες να επαναπροσδιορίσουν την προσέγγισή τους γύρω από τα χρήματα ώστε να καταφέρουν να πετύχουν στις επιχειρήσεις και τη ζωή. Στην Οικονομική Αυτοπεποίθηση, ο Serhant εξηγεί στους αναγνώστες πώς χρησιμοποίησε τη δική του οικονομική αυτοπεποίθηση για να πετύχει τους στόχους του και να βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο πριν γίνει τριάντα χρονών. Ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκεστε στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή, ο Serhant θα σας οδηγήσει στην επιτυχία γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλο.


Mετάφραση: Μιχάλης Ατματζίδης
Δείτε τα βιβλία του Ryan Serhant που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος εδώ.

Ειδική ομάδα κατά της οθόνης – Lenia Major
Μια χιουμοριστική και έξυπνη ιστορία για την κατάχρηση των οθονών από τα μικρά παιδιά. Η Ινές είναι απεγνωσμένη: Ο αδερφός της, ο Εμίλ, έχει τα μάτια καρφωμένα στην οθόνη εδώ και βδομάδες! Δεν της μένει παρά μόνο μία λύση… Η ΕΟΟ: H Eιδική Ομάδα κατά της Οθόνης. Μια Ομάδα Κρούσης!


Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή

Η ζέβρα που δεν ήθελε να πάει σχολείο & Το κοάλα που έλεγε άσχημες κουβέντες – Christine Beigel

image description
image description

Δύο νέα βιβλία από τη σειρά Τα Παραμύθια της γιαγιάς κότας που έχουν αγαπηθεί από τους μικρούς αναγνώστες αλλά και τους γονείς τους. Πρόκειται για μικρές, αστείες ιστορίες με πρωταγωνιστές ζώα, οι οποίες θίγουν ιδιαίτερα ζητήματα με έναν τρόπο που βοηθάει τους γονείς να συζητήσουν τα νοήματα με το παιδί. Στη Γαλλία μόνο, έχουν πουληθεί πάνω από 400.000 αντίτυπα ενώ τα βιβλία έχουν μεταφραστεί σε 13 γλώσσες.
Μετάφραση Ηλιάνα Αγγελή