Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η αλήθεια

Έλεος
(Mercy)
[‘Ατλι Πάιν #4]
του David Baldacci

Μετάφραση: Νίκος Ιβραηνίας

Κυκλοφορεί στις 2 Φεβρουαρίου 2024

Το κυνήγι της αλήθειας φτάνει στο τέλος του. Και το τέλος αυτό θα είναι συγκλονιστικό. Ο συγγραφέας των μεγάλων bestsellers, Ντέιβιντ Μπαλντάτσι, παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο φινάλε στην ιστορία της αναζήτησης της αλήθειας για το τι πραγματικά συνέβη με την εξαφάνιση της δίδυμης αδερφής της ειδικής πράκτορα του FBI Άτλι Πάιν, πριν από τριάντα χρόνια.

«Πολυεπίπεδο και σκληρό, το Έλεος είναι ο κατάλληλος επίλογος στην αναζήτηση της Άτλι –αν και ελπίζουμε πως δεν είναι η τελευταία φορά που θα τη δούμε» (Observer). Ετοιμαστείτε για ένα θρίλερ γεμάτο δράση και τρομακτικές αποκαλύψεις που θα σας κόψει την ανάσα.

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Μέρσι είχε απαχθεί όταν ήταν έξι ετών και έκτοτε δεν την είχε δει κανείς. Η εξαφάνισή της είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην οικογένειά της, η οποία είχε διαλυθεί τελικά όταν, εντελώς ανεξήγητα, οι γονείς εγκατέλειψαν και την Άτλι.

Τώρα, ύστερα από μια έρευνα γεμάτη κινδύνους που λίγο έλειψε να αποδειχτεί θανάσιμη, η Άτλι μαθαίνει επιτέλους σε τι οφειλόταν η δική της εγκατάλειψη και η απαγωγή της δίδυμης αδερφής της. Πέρα από αυτό, όμως, ανακαλύπτει και ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο: την απόδειξη ότι η Μέρσι είχε επιζήσει και στη συνέχεια το είχε σκάσει πριν από πολλά χρόνια από τους ανθρώπους που την κρατούσαν φυλακισμένη.

Μολονότι η Άτλι βρίσκεται επιτέλους βασανιστικά κοντά στα ίχνη της οικογένειάς της, το τελευταίο στάδιο του ατέλειωτου δρόμου που οδηγεί στη Μέρσι θα αποδειχτεί και το πιο επικίνδυνο. Η Μέρσι άφησε πίσω της ένα πτώμα πριν το σκάσει από αυτούς που την κρατούσαν αιχμάλωτη. Η Άτλι δεν έχει ιδέα αν και με ποιον τρόπο έχει καταφέρει η αδερφή της να επιζήσει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν αποκαλύπτεται τελικά η αλήθεια, η Άτλι βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν τεράστιο κίνδυνο που μπορεί να της κοστίσει τα πάντα.

Το Έλεος, του Ντέιβιντ Μπαλντάτσι, ενός από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς θρίλερ παγκοσμίως, είναι η συναρπαστική συνέχεια της σειράς μυθιστορημάτων με πρωταγωνίστρια την ειδική πράκτορα Άτλι Πάιν, μετά το Χωρίς Έλεος, το Ένα Λεπτό ως τα Μεσάνυχτα και το Όλα στο Φως.

Τιμή: € 11,90 € ● Σελίδες: 416 ● ΙSBN: 978-960-507-179-0 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041179