Τόλμησε το αυτονόητο: Να αγαπήσεις τον εαυτό σου!

Ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης που με απλό τρόπο μας παίρνει από το χέρι και μας οδηγεί στην πιο ουσιαστική σχέση της ζωής μας, αυτή με τον εαυτό μας.

Το βιβλίο

Θα µπορούσες ποτέ να αγαπήσεις έναν άγνωστο, κάποιον που δεν έχεις γνωρίσει, απλά και µόνο κοιτώντας τον; Το ίδιο ακριβώς ισχύει και µε τον εαυτό µας… χρειάζεται να τον γνωρίσουµε. Να του δώσουµε χώρο και χρόνο για να αποκαλυφθεί και φωνή για να ακουστεί. Με αφετηρία τη µέχρι τώρα ιστορία µας, να τον παρατηρήσουµε, να τον αφουγκραστούµε, να τον αγκαλιάσουµε, να τον κατανοήσουµε, να αναγνωρίσουµε τις ανάγκες του, να τον παρηγορήσουµε. Να του δώσουµε την ευκαιρία να αναλάβει την ευθύνη του. Να τον οδηγήσουµε να κατακτήσει αυτά που πάντα ήταν δικά του… την εξέλιξη, δηλαδή, σε έναν εαυτό που µπορεί από την απλή επιβίωση να προχωρά στη βίωση της Ζωής του µέσα από τη γνώση της ίδιας του της ύπαρξης. Μιας ζωής που αξίζει τον κόπο να τη ζήσεις… Κι όλα αυτά να καταλαγιάσουν µαλακά στην ψυχή µας µε ένα παραµύθι… Αυτή τη φορά όµως ας το διαβάσουµε εµείς στον εαυτό µας.

Η Συγγραφέας
Η Ελίνα Αµπατζόγλου γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1983.
Η αναζήτηση τρόπων δηµιουργίας γεφυρών µε τον εαυτό της και µε τους γύρω της, την οδήγησε µπροστά στο κενό χαρτί. Στις περαιτέρω πληροφορίες για τον εαυτό της, προτιµά να αναφερθεί ως «εαυτός υπό ανοικοδόµηση»…

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Όσα μέσα μου Φωνάζουν
Συγγραφέας: Ελίνα Αµπατζόγλου
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 10 ευρώ
Σελίδες: 154