Μόλις κυκλοφόρησαν

ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ
Για παιδιά από 1-3 ετών

Νέα σειρά: Πόπο, Μάρκο!
Κείμενο – εικονογράφηση: Κρις Τσάτερτον
μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Δεν είναι πάντα εύκολο να πείσεις ένα μικρό παιδί να κάνει μπάνιο ή να ετοιμαστεί για ύπνο. Η αρχή όμως μπορεί να γίνει με ένα βιβλίο!

Ώρα για ύπνο

Ώρα για μπάνιο


Δύο διαδραστικά βιβλία για πολύ μικρούς αναγνώστες που βοηθούν στην άσκηση λεπτής κινητικότητας και στην ανακάλυψη του κόσμου. Τα παιδιά με τη βοήθεια των μεγάλων, χρησιμοποιώντας τα παραθυράκια και τα κινούμενα μέρη των βιβλίων, βοηθούν τον Μάρκο να βρει το παπάκι του, να τρίψει τον λαιμό του και να σκουπιστεί, αλλά και να βρει το αγαπημένο του κουκλάκι και να κοιμηθεί γρήγορα.

ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Για παιδιά από 2 ετών

Νέα σειρά: Ας παίξουμε!
κείμενο: Άνχελς Ναβάρο
εικονογράφηση: Σούζι Χάμερ
μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη

Μια πρωτοποριακή σειρά βιβλίων που βοηθάει τα πολύ μικρά παιδιά να ασκήσουν βασικές δεξιότητες μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες.

Στο αγρόκτημα

Στο σπίτι

Μια πρωτοποριακή σειρά βιβλίων που αξιοποιεί τα πορίσματα των Νευροεπιστημών στην Εκπαίδευση και βοηθάει τα παιδιά, από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, να ασκήσουν βασικές δεξιότητες παίζοντας με ευχάριστες δραστηριότητες και το κατάλληλο παιδαγωγικό υλικό.
Περιλαμβάνουν 30 απλές δραστηριότητες που βοηθούν τα μικρά παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά και να ασκήσουν τις δεξιότητές τους:

  • ζωγραφική με χοντρούς μαρκαδόρους στοιχειωδών/αδρών γραμμών
  • αναγνώριση – ταύτιση στοιχείων
  • πρώτη χρήση ψαλιδιού
  • χρήση μεγάλων αυτοκόλλητων
  • γνωριμία με τη μέτρηση: αριθμοί μέχρι το 5
  • προσανατολισμός στον χώρο

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ
Για παιδιά από 4 ετών

Το φαφούτικο της Δέσποινας Κοκκίδου
εικονογράφηση: Αγγελική Ρελάκη, Ελένη Μαργούδη

Έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις με το επόμενό σου δόντι που θα πέσει;

Το φαφούτικο παιδί της ιστορίας μας δεν ξέρει τι να κάνει το δόντι του που μόλις βγήκε. Στη χώρα του συνηθίζεται να πετάνε τα πεσμένα δόντια στη σκεπή, αλλά το δικό του σπίτι δεν έχει σκεπή. Όταν όμως γνωρίσει, με τη βοήθεια ενός πουλιού, τα έθιμα άλλων χωρών, θα καταλάβει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Εσύ; Έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις με το επόμενο δόντι σου που θα πέσει;
Μια ιστορία που μας θυμίζει πως σε όποιο μέρος της Γης κι αν βρισκόμαστε έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε τα έθιμα που μας ταιριάζουν όταν αφορούν το δικό μας σώμα. Έχουμε την ελευθερία να φτιάξουμε τα δικά μας έθιμα για τη δική μας ζωή.


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Για παιδιά από 12 ετών

​Σειρά: Ξενοδοχείο για μάγισσες
Προσοχή, οι πελάτες δαγκώνουν! της Ουλρίκε Ράιλανς
μετάφραση: Μαρία Μαντή
εικονογράφηση: Λίζα Χενς

Μια συναυλία και μια καταιγίδα είναι αρκετές για να δημιουργήσουν αναβρασμό στο ξενοδοχείο για μάγισσες!

Το τρίτο βιβλίο της νέας σειράς του πολύ δημοφιλούς και στην Ελλάδα διδύμου δημιουργών της Πένι Πέπερ: κείμενο από την Ουλρίκε Ράιλανς και δίχρωμη εικονογράφηση της Λίζα Χενς.
Στο ξενοδοχείο για μάγισσες επικρατεί αναβρασμός: Το διάσημο βαμπιροσυγκρότημα Οι Ατσίδες με τα Αίματα καταφτάνει στον κόσμο των ανθρώπων για μία και μοναδική συναυλία. Πρόκειται μάλιστα να διανυκτερεύσει στη Μοβ Νυχτερίδα! Πλήθος θαυμαστών και τηλεοπτικών καναλιών ακολουθεί τα μέλη του συγκροτήματος. Όμως λίγο πριν από τη μεγάλη εμφάνιση, ξεσπάει μια παράξενη καταιγίδα και ξαφνικά όλοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα στο ξενοδοχείο. Κανένας δεν μπορεί να βγει έξω! Η Ροζαλί και η φίλη της η Κλάρα αναζητούν με απόγνωση μια διέξοδο…

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν:
Ξενοδοχείο για μάγισσες
Περιπέτεια στον Μαγισσόκοσμο