Μόλις κυκλοφόρησαν

ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Για παιδιά από 1-3 ετών

Οι πρώτες μου 100 λέξεις: Στην πόλη
εικονογράφηση: Έντουαρντ Άντεργουντ
μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Κάνε μια βόλτα στην πόλη και μάθε τις πρώτες σου λέξεις.

Ένα υπέροχο βιβλίο για την πόλη, για να πλουτίσουν τα μικρά παιδιά το λεξιλόγιό τους. Περισσότερες από 100 λέξεις, που παρουσιάζονται μέσα από τις ενότητες: Στον δρόμο, στον σταθμό, στον ζωολογικό κήπο, στο σουπερμάρκετ, στο μουσείο, στην πισίνα, στο εστιατόριο.
Με πολλά παραθυράκια για να ανακαλύψουν τι κρύβουν!

Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί: Οι πρώτες μου 100 λέξεις.

Για παιδιά από 4 ετών

Αγαπημένε μου μπαμπά
Ένα βιβλίο από μένα για σένα της Κατερίνας Χριστόγερου
εικονογράφηση: Γιώργος Πετρίδης

Αγαπημένη μου μαμά
Ένα βιβλίο από μένα για σένα της Κατερίνας Χριστόγερου
εικονογράφηση: Γιώργος Πετρίδης

Ετοίμασε για τον μπαμπά σου ή τη μαμά σου ένα αξέχαστο δώρο με πολλή αγάπη και πολύτιμες αναμνήσεις για μια ζωή!

Ένα πρωτότυπο βιβλίο-δώρο µε πλούσια εικονογράφηση και ποικίλες δραστηριότητες ζωγραφικής, προσωπικής έκφρασης για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας των μικρών παιδιών και την ενίσχυση της σχέσης τους µε τον γονιό. Το καλύτερο βιβλίο-δώρο για τον μπαμπά και τη μαμά. Για τη γιορτή τους, τα γενέθλιά τους, τη Γιορτή της Μητέρας ή του Πατέρα, και όχι µόνο!

Για παιδιά από 6 ετών
Νέα σειρά: Larousse

Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια Larousse της Λορ Καμπουρνάκ
μετάφραση: Νίκος Κουλούρης

Ένα πρωτότυπο βιβλίο που κάνει την εξερεύνηση του κόσμου το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι!

Ένα βιβλίο που δίνει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών σχετικά µε τον κόσμο που τα περιβάλλει, µε κείμενα απλά και εύληπτα και εικόνες αστείες, πρωτότυπες κι ευχάριστες. Με την Πρώτη µου εγκυκλοπαίδεια Larousse η εξερεύνηση του κόσμου γίνεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι!
Μια εικόνα-σύµβολο για κάθε κεφάλαιο
Διασκεδαστικά σκίτσα
Απαντήσεις σε ένα σωρό ερωτήματα: για το σώμα, τη φύση, τα ζώα, τον πλανήτη µας, τη ζωή µε τους άλλους

Larousse: Τα πρώτα μου γιατί των Φρανσουάζ ντε Γκιμπέρ & Λορ Καμπουρνάκ
μετάφραση: Εύη Γεροκώστα

Ένα πολύτιμο βιβλίο που δίνει απαντήσεις στα μικρά και μεγάλα «γιατί» των παιδιών!

Γιατί υπάρχουν κορίτσια και αγόρια; Γιατί το νερό της θάλασσας είναι αλμυρό;
Στο βιβλίο αυτό δίνονται απαντήσεις σε ένα σωρό μικρά και μεγαλύτερα ερωτήματα παρόμοιου τύπου, µε τα οποία µας βομβαρδίζουν τα παιδιά στην ηλικία που έχουν περιέργεια για τα πάντα, που κάθε μέρα ανακαλύπτουν κάτι καινούριο, που θέλουν να τα ξέρουν όλα, για να καταλάβουν τον κόσμο γύρω τους… αλλά και για να καθησυχαστούν!
Μια εικόνα-σύµβολο για κάθε κεφάλαιο
Διασκεδαστικά σκίτσα
Ερωτήματα για όλα τα θέματα: για το σώμα, τη φύση, τα ζώα, τον πλανήτη µας, τη ζωή µε τους άλλους

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ

Για παιδιά από 3 ετών

Ο ράφτης ποντικός της Κατερίνας Χριστόγερου
εικονογράφηση: Μαριάννα Φραγκούλη

Ο γκρίζος ποντικός, της πολιτείας ράφτης ξακουστός, συλλογή ετοιμάζει μυστική, που θα είναι έκπληξη σωστή!

Όλοι στο ποντικοχωριό περιμένουν με αγωνία τη νέα κολεξιόν του αγαπημένου τους ράφτη ποντικού κι ανυπομονούν το καινούριο τους κουστούμι να διαλέξουν. Μα ο ράφτης ποντικός δεν είναι καθόλου βιαστικός. Αναζητά την έμπνευση που θα τον βοηθήσει ρούχα υψηλής αισθητικής να δημιουργήσει. Θα τα καταφέρει να κάνει τη γιορτινή του συλλογή μοναδική, όπως επιθυμεί; Θα μπορέσει να ευχαριστήσει και να ενθουσιάσει τους πελάτες ποντικούς; Ποιο είναι της τέχνης του το μυστικό;

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Για παιδιά από 7 ετών
Νέα σειρά: Το μαγικό θηριοτροφείο

Τα πλάσματα της οδού Τσουκνίδας της Πίπα Κέρνικ
μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Ένα περίπου συνηθισμένο κορίτσι. Με ζωή κάθε άλλο παρά συνηθισμένη… αφού στο σπίτι της φιλοξενούνται κρυφά ένα σωρό ΜΑΓΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!

Η Βιόλα Αγριώτη είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Σε γενικές γραμμές. Της αρέσουν τα ντόνατς, ο μικρός της αδερφός, ο Φρίξος, και το σπίτι της στην οδό Τουκνίδας. Η ζωή όμως στο σπίτι της Βιόλας είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένη… Γιατί εκεί φιλοξενούνται κρυφά ένα σωρό μαγικά πλάσματα που οι γονείς της έχουν μαζέψει από διάφορες εξερευνητικές αποστολές ανά τον κόσμο. Τι θα γίνει όμως όταν καταφθάσει ένα πακέτο που περιέχει έναν καινούριο, ζωηρούλη ένοικο; Θα κατορθώσουν τα δυο αδέρφια να σώσουν την κατάσταση προτού αποκαλυφθεί το μυστικό τους;

Για παιδιά από 8 ετών
Σειρά: Μια υπόθεση για τον Ντετέκτιβ Κλουζ

Οι απαγωγείς στέλνουν χαιρετίσματα του Γίργκεν Μπανσέρους
εικονογράφηση: Ραλφ Μπούτσκοβ
μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου, Άγγελος Αγγελίδης

Πόσους κινδύνους μπορεί να κρύβει ένα δώρο γενεθλίων; Πολλούς! Όσες και οι τρίχες που κάποιοι (δεν) έχουν στο κεφάλι τους!

Ο Κλουζ αναλαμβάνει μια υπόθεση που δεν την περίμενε: η σούπερ έξυπνη Μαρί χρειάζεται τη βοήθειά του! Εδώ κι εβδομάδες έχει αντιληφθεί ότι την ακολουθεί παντού ένα μυστηριώδες βανάκι. Ο Κλουζ δυσκολεύεται να πιστέψει ότι η Μαρί δεν έχει ιδέα τι θέλουν απ’ αυτήν οι περίεργοι τύποι που την παρακολουθούν. Παρ’ όλα αυτά δε διστάζει στιγμή· αρχίζει αμέσως την έρευνα. Κι όταν ξαφνικά μια απαγωγή συμβαίνει μπροστά στα μάτια του και η Μαρί μένει μ’ ένα εκβιαστικό γράμμα στα χέρια της, η υπόθεση αποκτά αναπάντεχο ενδιαφέρον.
Μια αστυνομική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ήρωες των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων.