Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με το πρώτο εκδοτικό του Ιουνίου με 10 νέες εκδόσεις των βιβλίων της βασίλισσας του αστυνομικού μυθιστορήματος Agatha Christie! Ο ΓΡΙΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΡΑΦΑ και ακόμα 9 βιβλία είναι εδώ για να γεμίσουν το καλοκαίρι με συναρπαστικά μυστήρια.
Επίσης, ο αγαπημένος συγγραφέας του διεθνούς μπεστ σέλερ Ο ΕΚΑΤΟΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, Γιούνας Γιούνασον, επιστρέφει με μια απολαυστική περιπέτεια με τίτλο ΓΛΥΚΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑE. Ο συγγραφέας τα βάζει με τη σύγχρονη υποκρισία και απληστία, δίνοντάς μας να καταλάβουμε τι έχει στ’ αλήθεια σημασία στη ζωή.
Στην κατηγορία των βιβλίων γενικών γνώσεων, η συγγραφέας και γνωστή ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου, με οδηγό τη μαιευτική μέθοδο και την ψυχοθεραπευτική πρακτική, δείχνει τον δρόμο για τον αληθινό έρωτα και την ευτυχία, μακριά από οικογενειακά και κοινωνικά στερεότυπα.


Στο παιδικό εκδοτικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι δύο νέοι τίτλοι της σειράς ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, οι οποίοι παρουσιάζουν τις βιογραφίες του ΖΙΝΤΑΝ και ΖΛΑΤΑΝ αντίστοιχα. Μέσα από τα βιβλία, τα παιδιά θα συναντήσουν τους αγαπημένους τους παίκτες και θα γνωρίσουν την πορεία τους από τις αλάνες μέχρι τα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου. Ο πρόλογος κάθε βιβλίου ανήκει στον Μένιο Σακελλαρόπουλο.
Ξεχωριστή θέση κατέχει, επίσης, η πολυτελής έκδοση ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, που περιέχει 29 πολυαγαπημένες ιστορίες της Βίβλου, από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη. Κάθε ιστορία έχει γραφτεί με απλότητα και έχει αποτυπωθεί με υπέροχη εικονογράφηση, ώστε να αγγίξει την καρδιά των μικρών αναγνωστών.
Τέλος, κυκλοφορεί η συλλεκτική κασετίνα ΠΙΠΗ ΦΑΚΙΔΟΜΥΤΗ, που περιέχει τις τρεις σκληρόδετες εκδόσεις με τις περιπέτειες της αγαπημένης ηρωίδας μικρών και μεγάλων, ενώ ξανά διαθέσιμη είναι η κασετίνα ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, που περιέχει τα επτά βιβλία της αγαπημένης σειράς.

Μετά το εμβληματικό ΤΡΙΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ, έρχονται οι επανεκδόσεις άλλων τριών έργων του Ταχτσή, με επίμετρα και σημειώσεις του καθηγητή της Οξφόρδης Δημήτρη Παπανικολάου και με εξώφυλλα υψηλής αισθητικής.

ΤΑ ΡΕΣΤΑ
Τιμή πώλησης: 15,50 €

ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ
Τιμή πώλησης: 15,50 €

Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Τιμή πώλησης: 16,60 €

Το μυστήριο συνεχίζεται με άλλα δέκα έργα της Νο 1 συγγραφέως αστυνομικού μυθιστορήματος, σε νέα μετάφραση. Οι πωλήσεις των έργων της Άγκαθα Κρίστι έχουν ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Ο ΓΡΙΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΡΑΦΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Ο ΠΑΡΚΕΡ ΠΑΪΝ ΕΡΕΥΝΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΓΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΠΕΡΤΡΑΜ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΙΝ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΕΙΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΣΠΑΡΤΗ. Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μια διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά την αρχαία Σπάρτη, το πολίτευμα και τη νομοθεσία της, προϊόν ενδελεχούς μελέτης των αρχαίων πηγών, η οποία θα συζητηθεί, από τον νυν δήμαρχο Σπάρτης και πρώην υφυπουργό Πέτρο Δούκα.

Τιμή πώλησης: 18,80 €

Η εξαιρετικά δημοφιλής σειρά βιογραφιών «Οι απόλυτοι ήρωες του ποδοσφαίρου» επιστρέφει με δύο νέα βιβλία για άλλους δυο αγαπητούς παίκτες του αθλήματος. Βιβλία για παιδιά που λατρεύουν το ποδόσφαιρο και θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη ζωή των σημαντικότερων παικτών.
Πρόλογος και επιστημονική επιμέλεια: Μένιος Σακελλαρόπουλος.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: ΖΙΝΤΑΝ
Τιμή πώλησης: 7,70 €

ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: ΖΛΑΤΑΝ
Τιμή πώλησης: 7,70 €

Συλλεκτική κασετίνα που περιέχει τις τρεις σκληρόδετες εκδόσεις με τις περιπέτειες της αγαπημένης ηρωίδας μικρών και μεγάλων.

ΚΑΣΕΤΙΝΑ – ΠΙΠΗ ΦΑΚΙΔΟΜΥΤΗ – ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ


Τιμή πώλησης: 29,70 €

Δύο εκπληκτικά αδιάβροχα βιβλιαράκια με εικόνες που αλλάζουν χρώμα στο νερό! Ιδανικά για την μπανιέρα ή την παραλία.

ΠΛΑΤΣ ΠΛΟΥΤΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ (ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ)
Τιμή πώλησης: 5,50 €

ΠΛΑΤΣ ΠΛΟΥΤΣ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ (ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ)
Τιμή πώλησης: 5,50 €

Δύο υπέροχα βιβλία με στένσιλ ώστε τα παιδιά να μάθουν να σχεδιάζουν πολλά αγαπημένα ζωάκια και σχήματα και να φτιάχνουν εντυπωσιακές ζωγραφιές. Ιδανικά για προγραφική άσκηση.

ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕ ΣΤΕΝΣΙΛ: ΣΧΗΜΑΤΑ
Τιμή πώλησης: 7,70 €

ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕ ΣΤΕΝΣΙΛ: ΖΩΑΚΙΑ
Τιμή πώλησης: 7,70 €