Έπειτα από αρκετές ημέρες καραντίνας, δύσκολες για κάποιους, ίσως χρήσιμες για κάποιους άλλους, ήρθε η στιγμή μιας έστω ελεγχόμενης επιστροφής.

Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα και θα είμαστε σε επαφή.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους 11 νέους τίτλους του επερχόμενου εκδοτικού.

    

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΣΟΙ

Τρεις άντρες, φίλοι από μικρά παιδιά, και μια επικίνδυνη γυναίκα που μπαίνει ανάμεσά τους για να δοκιμάσει την πίστη του ενός στον άλλον. Έρωτας, αγάπη, δράση, αγωνία και συγκίνηση διαδέχονται το ένα το άλλο στο νέο μυθιστόρημα της αγαπημένης Λένας Μαντά.

Τιμή πώλησης: 18,80 €

Γεννήθηκαν και οι τρεις την πρώτη του μηνός. Στα δέκα τους χρόνια συναντήθηκαν τυχαία μια νύχτα σ’ ένα αστυνομικό τμήμα κι έγιναν αχώριστοι από ιδιοτροπία της μοίρας. Ήταν πλέον Οι τρεις Άσοι. Πήραν δρόμους που τους έφεραν αντιμέτωπους και το μόνο τους μέλημα ήταν να διαφυλάξουν εκείνη την αλλόκοτη φιλία. Ένας ιερέας, ένας αστυνομικός κι ένας νονός της νύχτας… Τι πιθανότητες είχαν να συνεχίσουν την παράλληλη πορεία τους; Δοκιμάστηκαν σκληρά σε κάθε τους βήμα, αλλά άντεξαν. Μέχρι που μια Ντάμα ανακάτεψε ύπουλα την τράπουλα και έστησε το παιχνίδι.
Η μοίρα αποφάσισε να ρίξει ξανά τα χαρτιά όπως εκείνη ήθελε. Κράτησε στο μανίκι της κρυμμένους τρεις Άσους…

ΤΙΡΚΟΥΑΖ
ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ

Τρεις γυναίκες, τρεις αδελφές, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, κι ένας άντρας που κουβαλάει πίσω του ένα σκληρό παρελθόν. Ένα δαχτυλίδι με τιρκουάζ πέτρα είναι ο κρίκος που τους ενώνει. Ένα μυθιστόρημα ανατρεπτικό από τη συγγραφέα των χρωμάτων και των αρωμάτων.

Τιμή πώλησης: 18,80 €

Υπάρχει το άσπρο. Υπάρχει το μαύρο. Κι ανάμεσά τους το τιρκουάζ. Το δαχτυλίδι που είχε επιλέξει ο Στέφανος να χαρίσει και στις τρεις αδελφές. Στη δύστροπη Ερατώ, στη δυναμική Κλέλια, στην ντελικάτη Μάιρα, τα κορίτσια του. Είχε τον τρόπο του με τις γυναίκες ο Στέφανος. Τις έκανε να νιώθουν όμορφα, να αισθάνονται μοναδικές.
Τη μία την παντρεύτηκε.
Την άλλη την ερωτεύτηκε.
Την τρίτη τη βίασε.

Το τιρκουάζ, ένα λαμπερό χρώμα που συμβολίζει την αλήθεια. Και την αγνότητα. Το τιρκουάζ, ένα σκοτεινό χρώμα που βουτάει σε αλήθειες ψυχής. Γιατί η ζωή έχει πάντα δύο όψεις. Γιατί κάθε ιστορία κρύβει πολλές πλευρές και βαθιά χτυποκάρδια. Άλλωστε, από το μεθύσι του έρωτα δεν είναι καμωμένη η ευτυχία;

ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
ΣΑΜ ΛΟΪΝΤ

Ένα συνταρακτικό θρίλερ που θα σας κρατήσει με κομμένη την ανάσα ως το τέλος! Ένα κορίτσι που έχει πέσει θύμα απαγωγής… Ένα παράξενο αγόρι που έρχεται και της μιλάει κρυφά… Είναι η μόνη της ελπίδα να σωθεί. Αλλά θέλει στ’ αλήθεια να τη σώσει; Ένα καθηλωτικό κρυφτό στις πιο σκοτεινές γωνιές του ανθρώπινου μυαλού…

Τιμή πώλησης: 18,80 €

Ο Ελάιτζα δε θυμάται πια από πότε ζει στο Δάσος της Μνήμης. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρει.
Η Ελίσα μόλις έφτασε εκεί. Και θα κάνει τα πάντα για να ξεφύγει.

Όταν ο Ελάιτζα πέφτει πάνω στη δεκατριάχρονη Ελίσα, στο δάσος όπου την κρύβει ο απαγωγέας της, αρνείται να ειδοποιήσει την αστυνομία. Ποτέ δεν είχε έναν φίλο. Δε θέλει να φύγει η Ελίσα. Βέβαια, ξέρει πώς μπορεί να τελειώσει όλο αυτό. Η Ελίσα δεν είναι το πρώτο κοριτσάκι που βρίσκει στο Δάσος της Μνήμης…

Καθώς ο απαγωγέας της γίνεται όλο και πιο απρόβλεπτος, η Ελίσα συνειδητοποιεί ότι αυτό το παράξενο, μοναχικό παιδί, ο Ελάιτζα, είναι η μόνη της ελπίδα να επιζήσει. Το παιχνίδι που παίζουν, σαν τη γάτα με το ποντίκι, ένα παιχνίδι εξαπάτησης και
προδοσίας, θα καθορίσει τις τύχες τους και το αν ένας από τους δύο θα καταφέρει να βγει από το Δάσος της Μνήμης…

ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΑΡΜΑΝ ΝΤ’ ΑΝΓΚΟΥΡ

Μια ανατρεπτική βιογραφία που σκιαγραφεί έναν Σωκράτη που δεν έχουμε ξαναδεί: ηρωικό πολεμιστή, αθλητικό παλαιστή και χορευτή ‒ και παθιασμένο εραστή. Βασισμένος στις ιστορικές πηγές, ο Ντ’Ανγκούρ μάς παραδίδει τον Σωκράτη στη νεότητά του και καταδεικνύει πώς ο έρωτας τον διαμόρφωσε στον φιλόσοφο που προοριζόταν να γίνει.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

Όλοι γνωρίζουμε τον Σωκράτη, τον φιλόσοφο που θεμελίωσε τη δυτική σκέψη και του οποίου η θανατική καταδίκη σήμανε το τέλος του αθηναϊκού Χρυσού Αιώνα. Η εικόνα μας γι’ αυτόν προέρχεται κυρίως από τον Πλάτωνα και τον Ξενοφώντα – άνδρες που τον συναναστράφηκαν όταν πια ήταν πενηντάρης και γνωστή φυσιογνωμία της Αθήνας.
Στην καρδιά της ιστορίας του, όμως, υπάρχει ένα μυστήριο: Τι έκανε τον νεαρό Σωκράτη φιλόσοφο; Τι τον οδήγησε να αναζητήσει με τόση επιμονή, θυσιάζοντας την κοινωνική αποδοχή και στο τέλος την ίδια τη ζωή του, έναν νέο τρόπο σκέψης και σύλληψης της ανθρώπινης ύπαρξης;
Σε αυτή την ανατρεπτική βιογραφία, ο Αρμάν ντ’Ανγκούρ διερευνά τα πάθη και τα κίνητρα του νεαρού Σωκράτη, καταδεικνύοντας πώς ο έρωτας τον διαμόρφωσε στον φιλόσοφο που προοριζόταν να γίνει. Σκιαγραφεί έναν Σωκράτη που δεν έχουμε ξαναδεί: ηρωικό πολεμιστή, αθλητικό παλαιστή και χορευτή – και παθιασμένο εραστή. Και αποκαλύπτει ποια ήταν η γυναίκα που ο ίδιος ισχυριζόταν ότι τον ενέπνευσε να αναπτύξει τις ιδέες που αιχμαλωτίζουν τη σκέψη μας εδώ και 2.500 χρόνια.

ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΟΜΑΝΤΟ
ΝΙΛ ΣΙΝΚΛΕΡ

Ένα ανεκτίμητο εγχειρίδιο εκπαίδευσης μάχιμων πατεράδων! Γραμμένο από τον πρώην κομάντο και πατέρα τριών παιδιών Νιλ Σινκλέρ, το εγχειρίδιο αυτό με λίγα λόγια και σταράτα θα σας μάθει πώς να οργανωθείτε για την άφιξη του μικρού νεοσύλλεκτου, να αντιμετωπίσετε ανταρσίες στις γραμμές σας, να διατηρήσετε το ηθικό ακμαίο
και πολλά, πολλά ακόμη!

Τιμή πώλησης: 14,40 €

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Κρατάτε στα χέρια σας ένα ανεκτίμητο εγχειρίδιο εκπαίδευσης μάχιμων πατεράδων. Γραμμένο από τον πρώην κομάντο και πατέρα τριών παιδιών Νιλ Σινκλέρ, το εγχειρίδιο αυτό με λίγα λόγια και σταράτα θα σας μάθει πώς:
Να οργανωθείτε για την άφιξη του νεοσύλλεκτου.
Να ετοιμάζετε θρεπτικά γεύματα για τη μονάδα σας.
Να αντιμετωπίζετε ανταρσίες στις γραμμές σας.
Να διατηρείτε το ηθικό σας ακμαίο και να ψυχαγωγείτε τους στρατιώτες σας.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ!

Η Νο 1 αγαπημένη σειρά στις ΗΠΑ, με πάνω από 23 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, από τον συγγραφέα του ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΡΑΚΑ, Ντέιβιντ Πίλκι, έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα!
Ο Σκυλάνθρωπος (Ντόγκμαν) είναι μια νέα ράτσα δικαιοσύνης που κυκλοφορεί στην πόλη και έρχεται να ξετρελάνει τους μικρούς αναγνώστες από 7 ετών.
Ετοιμαστείτε για μπόλικο χιούμορ και ασταμάτητη δράση.

Τιμή πώλησης: 12,20 €

DOG MAN 1
ΝΤΕΪΒ ΠΙΛΚΙ

Ο ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΡΑΤΣΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ… ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ… ΑΓΩΝΙΑ… ΕΡΩΤΑ… ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

“Ένα από τα σπουδαιότερα βιβλία για σκυλοκέφαλους αστυνομικούς που γράφτηκαν ποτέ”, προγιαγιά του Τζορτζ
“Κυνικά αστείο!” παππούς του Χάρολντ
“Σιχάθηκα την κάθε σελίδα!” – κύριος Κρουπ


Τιμή πώλησης: 12,20 €

DOG MAN 2 – ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ
ΝΤΕΪΒ ΠΙΛΚΙ

ΕΜΠΡΟΣ, ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΕ! ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥΣ… ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΝΕΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ… ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ!!!

«Φοβερά διασκεδαστικό και πρωτότυπο!» – School Library Journal
«Απολύτως απολαυστικό!» – Booklist
«Αναγνώστες όλων των ηλικιών θα το απολαύσουν από την αρχή μέχρι το τέλος» – Publishers Weekly

Η ΕΜΙΛΙ Γ. -8- ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΛΙΖ ΚΕΣΛΕΡ

     

Το 8ο βιβλίο της αγαπημένης σειράς για κορίτσια με ηρωίδα μια γοργόνα. Κυκλοφορούν πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα της σειράς παγκοσμίως ενώ ενδέχεται να μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

Όταν ο φίλος της Έμιλι, ο Ααρών, πέφτει στα χέρια πειρατών, το κορίτσι-γοργόνα δεν έχει άλλη επιλογή: πρέπει να βρει μια αντίπαλη ομάδα πειρατών και να τους πείσει να τη βοηθήσουν να τον σώσει. Ο πρίγκιπας των πειρατών συμφωνεί, αλλά πρώτα η Έμιλι πρέπει να τον βοηθήσει να βρει τον Θησαυρό της Τρίαινας.

Και σαν να μην έφτανε ότι βρισκόταν ανάμεσα σε πειρατικό πλήρωμα, η Έμιλι ανακαλύπτει ότι οι πειρατές μισούν τις γοργόνες. Αν μάθουν την πραγματική της ταυτότητα, τότε η ζωή της, αλλά και του Ααρών, θα κινδυνεύσει.

Πώς θα καταφέρει η Έμιλι να μην αποκαλύψει το μυστικό της, όταν ο μοναδικός τρόπος για να βρει τον θησαυρό είναι να μεταμορφωθεί σε γοργόνα;

Η όγδοη περιπέτεια της Έμιλι, ακόμη πιο μαγευτική και επικίνδυνη…

Ο ΤΣΑΡΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Τ-ΡΕΞ
ΣΑΜ ΚΟΟΥΠΛΑΝΤ

Ο πιο πετυχημένος πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας του 2019 στη Μεγάλη Βρετανία, Σαμ Κόουπλαντ, επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο της χιουμοριστικής σειράς του. Η σειρά έχει πουληθεί σε 23 χώρες ενώ θα μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη. Για αγόρια και κορίτσια 9 ετών+ που διαβάζουν Ντ. Ουάλιαμς, Ρ. Νταλ αλλά και Χάρι Πότερ.

Τιμή πώλησης: 12,20 €

Τι συμβαίνει όταν νιώθεις αγχωμένος; Αρχίζεις να ιδρώνεις και η καρδιά σου χτυπάει πιο γρήγορα.
Όταν ο Τσάρλι ΜακΓκάφιν αγχώνεται, κάτι διαφορετικό συμβαίνει: μεταμορφώνεται σε ζώο!
Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για τον Τσάρλι:

  • Oι δουλειές του μπαμπά του πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο∙
  • μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσει στο σπίτι της θείας Μπρέντα με τις δεκαεφτά γάτες της (και το ξύλινο πόδι)∙
  • είναι ολοένα και πιο δύσκολο να ελέγξει τις δυνάμεις του.

Ευτυχώς οι κολλητοί του Τσάρλι, η Φλώρα, ο Γουόγκαν και ο Μόζεν, είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Αν καταφέρουν να τρυπώσουν στα γραφεία της Βιομηχανίας Βαν ντερ Γκρούιν και να πάρουν πίσω τον κλεμμένο χρυσό των ΜακΓκάφιν, τότε μπορεί να μη χρειαστεί να μετακομίσει ο Τσάρλι.
Θα μπορέσουν οι φίλοι του να τον βοηθήσουν να δαμάσει μια και καλή τις δυνάμεις του ή θα καταλήξει να μείνει για πάντα περιστέρι;

ΠΑΥΛΟΣ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥΡΙΚΗ

Γραμμένο με λόγια απλά και κατανοητά, η Κατερίνα Μουρίκη αφηγείται εδώ τη ζωή και το έργο του Απόστολου Παύλου. Σε εικονογράφηση της Μάρως Αλεξάνδρου, το βιβλίο ολοκληρώνεται με δραστηριότητες.

Τιμή πώλησης: 7,70 €

Σ’ αυτό το βιβλίο θα γνωρίσουμε τη ζωή και το έργο του Απόστολου Παύλου. Αν και δεν ήταν μαθητής του Ιησού, βίωσε την αποκάλυψη του Θεού και έγινε σπουδαίος ερμηνευτής και δάσκαλος της χριστιανικής παράδοσης. Παρά το ασθενικό σώμα του κατάφερε να ταξιδέψει ως τα πέρατα της οικουμένης κηρύττοντας με πάθος τον Λόγο του Θεού. Πλήθος ανθρώπων άκουγαν τα κηρύγματά του και βαφτίζονταν στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Το έργο του ήταν τόσο σπουδαίο, που η Εκκλησία μας τον χαρακτήρισε τον σημαντικότερο άντρα στη Γη μετά τον Χριστό.
Ένα κείμενο γραμμένο με λόγια απλά και κατανοητά, που θα γίνει σημείο αναφοράς και πυξίδα στη ζωή κάθε χριστιανόπουλου.
Οι δραστηριότητες στο τέλος του βιβλίου θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες.

LEGO HARRY POTTER: ΤΟ ΤΡΙΑΘΛΟ ΜΑΓΕΙΑΣ

Νέος τίτλος στην αγαπημένη σειρά LEGO, όπου αιώνια δόξα, αναγνώριση και ένα γιγάντιο κύπελλο περιμένουν τον νικητή του Τριάθλου Μαγείας!
Περιέχει περισσότερα από 500 επαναχρησιμοποιούμενα αυτοκόλλητα, γρίφους και πολλές δραστηριότητες.

Τιμή πώλησης: 6,90 €