Σας παρουσιάζουμε το πέμπτο εκδοτικό μας πρόγραμμα για το Β′ εξάμηνο του 2019, που θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου.

Ο νέος Σπασίκλας Νο 14 είναι εδώ και θα γίνει ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ με την κυκλοφορία του, καθώς και τον ερχομό του Τζεφ Κίνι στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο!

Σε αυτό το εκδοτικό έρχονται επανεκδόσεις αγαπημένων κλασικών έργων, με τη βασίλισσα του αστυνομικού μυθιστορήματος, Άγκαθα Κρίστι, να κυριαρχεί με ακόμα 10 τίτλους, αλλά και το πολυαναμενόμενο βιβλίο Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ του νομπελίστα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

Στην κατηγορία των Γενικών Γνώσεων βρίσκουμε τον πατέρα Ανδρέα Κονάνο με το βιβλίο συμβουλών του προς τους γονείς ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!, που κυκλοφορεί σε 1η έκδοση 10.000 αντιτύπων, καθώς επίσης και το βιβλίο ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, που κυκλοφορεί μαζί με άλλους δύο ενδιαφέροντες τίτλους Ιστορίας.

Συνολικά κυκλοφορούν 26 νέοι τίτλοι που μπορείτε να τους δείτε παρακάτω αναλυτικά.

Το αριστούργημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες κυκλοφορεί ξανά, σε νέα μετάφραση. Ένα αξεπέραστο μυθιστόρημα για τον έρωτα, τη ζωή και τον θάνατο, που συγκίνησε εκατομμύρια αναγνώστες.

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ
ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΑΡΚΕΣ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 21/11/2019
Σελίδες : 520
Ηλικία : 18+
Τιμή πώλησης: 17,70 €

Λίγα λόγια
Ήταν αναπόφευκτο: το άρωμα του πικραμύγδαλου του θύμιζε πάντα τη μοίρα των αδιέξοδων ερώτων.

Όταν η νεαρή Φερμίνα Δάσα αρνείται τις παθιασμένες προτάσεις του Φλορεντίνο Αρίσα και παντρεύεται τον δόκτορα Χουβενάλ Ουρμπίνο, ο αθεράπευτα ρομαντικός Φλορεντίνο αναζητά παρηγοριά στην αγκαλιά πολλών άλλων γυναικών, καμία όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη Φερμίνα στην καρδιά του. Πιστός στον όρκο του ότι θα την αγαπάει για πάντα, ζει για την ημέρα που εκείνη θα απελευθερωθεί από τα δεσμά της. Όταν, μισό αιώνα αργότερα, ο σύζυγος της Φερμίνα σκοτώνεται προσπαθώντας να κατεβάσει τον παπαγάλο του από ένα δέντρο μάνγκο, ο Φλορεντίνο αρπάζει την ευκαιρία να δηλώσει την αιώνια αγάπη του. Μπορεί όμως ο νεανικός τους έρωτας να ξαναζωντανέψει στο λυκόφως της ζωής τους;

Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ
Επανέκδοση του ιστορικού μυθιστορήματος της Φανής Πανταζή, βασισμένο στην αληθινή ιστορία της προ-προγιαγιάς της συγγραφέως. Μια ιστορία που μοιάζει με παραμύθι και ταξιδεύει τον αναγνώστη από την αρχόντισσα Σύρο μέχρι την κοσμοπολίτικη Αλεξάνδρεια.

Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ
ΦΑΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό,Αισθηματικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 21/11/2019
Σελίδες : 552
Ηλικία : 18+
Τιμή πώλησης: 17,70 €

Λίγα λόγια
Από μικρό παιδί άκουγα την ιστορία της πανέμορφης προ-προγιαγιάς μου από τη Σύρο. Ήταν κυριολεκτικά απίστευτη, ένα μυθιστόρημα απ’ αυτά που μόνο η ζωή μπορεί να πλάσει. Μέχρι που, στο τέλος, αποφάσισα να την κάνω βιβλίο και είναι αυτό που κρατάτε στα χέρια σας.

Ήταν γυναίκα καραβοκύρη, μια αρχόντισσα ξακουστή σ’ όλο το νησί για την εξυπνάδα και την ομορφιά της. Στάθηκε όμως αρκετό ένα καπρίτσιο της τύχης για να βρεθεί από τα σαλόνια της Ερμούπολης στο χαρέμι του σουλτάνου κι από κει στην κοσμοπολίτικη Αλεξάνδρεια.

Ήταν ένα ταξίδι παραμυθένιο, απ’ αυτά που δε βάζει ο νους του ανθρώπου.

Έτσι, μαζί με τους ήρωές μου, ταξίδεψα κι εγώ στην αρχοντική Σύρο, εκεί όπου σμίγουν αρμονικά Ανατολή και Δύση, περπάτησα στα καλντερίμια και μπήκα στα μεγαλόπρεπα νεοκλασικά που αντικρίζουν το πέλαγο.

Ύστερα πήγα στην Κωνσταντινούπολη, ρέμβασα νωχελικά στον Βόσπορο, αφέθηκα να χαθώ στα απέραντα παζάρια, μέθυσα από αρώματα, μουσικές και γεύσεις και θαύμασα ξακουστά παλάτια.

Και τέλος, βρέθηκα στη λαμπερή, κοσμοπολίτικη Αλεξάνδρεια, στο σταυροδρόμι των πολιτισμών, κι ένιωσα την ελληνική αύρα που έφτανε ως εμένα από την αρχαιότητα.

Σ’ αυτό το ταξίδι ελπίζω να παρασύρω κι εσάς…

Ένα από τα πρώτα αγαπημένα μυθιστορήματα της Καίτης Οικονόμου, μια δυνατή ιστορία αγάπης με φόντο τα ψηλά βουνά της Ηπείρου.

ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ
ΚΑΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 21/11/2019
Σελίδες : 464
Ηλικία : 18+
Τιμή πώλησης: 16,60 €

Λίγα λόγια
Ο Χρήστος είναι ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος της μικρής οθόνης, με πολλές επιτυχίες και ρεπορτάζ που ανοίγουν καινούργιους δρόμους στα τηλεοπτικά δεδομένα. Χαρακτήρας ακέραιος, αυτοδημιούργητος, άτομο καλλιεργημένο, με αρχές που υπηρετεί πιστά, όσο κι αν αυτό στοιχίζει στην καριέρα του και στην προσωπική του ζωή. Η προσωπικότητά του έχει σμιλευτεί από πόνο και αγώνα. Έχασε μικρός όσους αγαπούσε, έμεινε κυριολεκτικά στον δρόμο –μια πληγή ανοιχτή η παιδική του ηλικία–, αλλά πάλεψε περήφανα για να ζήσει χωρίς συμβιβασμούς και κέρδισε μια ξεχωριστή θέση στην κοινωνία. Η Δήμητρα, δικηγόρος με ιδιαίτερες ευαισθησίες και επιλογές που την ωθούν να σταθεί απέναντι στον δυναμικό και απόλυτα πετυχημένο επαγγελματικά πατέρα της, θα επιδιώξει να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο. Θα δοκιμαστεί σκληρά, αλλά θα σταθεί όρθια, γιατί στηρίζει τις αξίες της και θέλει να μείνει πιστή στις αρχές της. Ποια παραμυθένια συνθήκη θα φέρει κοντά αυτά τα δύο πρόσωπα; Πώς δύο εντελώς διαφορετικές διαδρομές θα καταλήξουν σε μια απρόσμενα δυνατή ένωση, έναν «μυθιστορηματικό» έρωτα;

Δυνατοί και ταυτόχρονα ευάλωτοι, δέσμιοι των αρχών τους και των τειχών που οι ίδιοι υψώνουν, θα υποκύψουν τελικά στον σαϊτοφόρο θεό, ο οποίος θα τους οδηγήσει στη λύτρωση και την ευτυχία.

Η Άγκαθα Κρίστι, που έχει τιμηθεί από τη Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου με τον τίτλο της Dame για τη συνεισφορά της στη λογοτεχνία, ανήκει στους δημιουργούς που διαμόρφωσαν καταλυτικά την εξέλιξη του αστυνομικού μυθιστορήματος. Είναι η δημοφιλέστερη συγγραφέας όλων των εποχών, καθώς οι πωλήσεις των έργων της έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο αντίτυπα στην αγγλική γλώσσα και άλλο ένα δισεκατομμύριο σε μεταφράσεις.

Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν στις 21 Νοεμβρίου, σε νέα μετάφραση, άλλα δέκα αστυνομικά έργα της συγγραφέως.

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥΑΡΟ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΦΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΦΤΑ ΡΟΛΟΓΙΩΝ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΣΙΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
Τιμή πώλησης: 9,90 €



ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΤΡΕΝΟΥ
Τιμή πώλησης: 9,90 €



ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΒΑΝΣ;
Τιμή πώλησης: 9,90 €



Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΡΑΓΙΣΕ
Τιμή πώλησης: 9,90 €


ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!
Ο πατήρ Ανδρέας Κονάνος δίνει συμβουλές στους γονείς ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά τους δείχνοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, χωρίς καβγάδες και φωνές, αλλά με ηρεμία και πίστη.

ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!
π. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ

Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Γονείς και παιδιά,Φιλοσοφία,Ψυχολογία,Σύγχρονα Κοινωνικά Θέματα
Σειρά : Γονείς-Παιδιά-Οικογένεια
Ημ. Έκδοσης : 21/11/2019
Σελίδες : 360
Τιμή πώλησης: 15,50 €

Λίγα λόγια
Τελικά, το πιο ωραίο δώρο που μπορείς να κάνεις στο παιδί σου είναι να το… αφήσεις ήσυχο.

Βρείτε τα πρωτίστως εσείς οι δύο: ο μπαμπάς και η μαμά.

Μην πιέζεις το παιδί, θα αντιδράσει.

Μίλα του γλυκά, ώστε να σε ακούσει με την καρδιά του.

Η καρδιά είναι τα «αυτιά» του παιδιού.

Ακόμα και η σιωπή σου, όταν είναι εμποτισμένη με σοφία, εκπέμπει κύματα αγάπης που φτάνουν τον στόχο τους.

Προσπέρνα τα νεύρα και τους θυμούς του άτακτου παιδιού σου και δες την ψυχή του που δοκιμάζεται, που μεγαλώνει, που ψάχνεται και προβληματίζεται για όλα. Μάθε να βλέπεις «βαθιά». Πίσω από καβγάδες, να διακρίνεις τις φοβίες του.

Πίσω από βρισιές και φωνές, τη μοναξιά του.

Πίσω από το αλλοπρόσαλλο «φαίνεσθαι», την ψυχική του ομορφιά.

Μαμά, μπαμπά, αφήστε το παιδί σας να πατήσει στην ιερή γη της καρδιάς σας, όχι για να κατασκηνώσει εκεί για πάντα, μα για να ανοίξει τα φτερά του, να πάρει φόρα και να πετάξει.

Σας θαυμάζω και υποκλίνομαι μπροστά σας, και φιλάω τα χέρια σας τα ιερά, που κρατάνε μέσα τους το πιο αγνό κομμάτι του πλανήτη μας. Και εύχομαι ολόψυχα όλα τα ωραία και ωφέλιμα να έρθουν στη ζωή και στο σπιτικό σας.

Είσαι ο πιο άξιος γονιός. Εσύ. Πίστεψέ το. Και ζήσε το!

Το χρονικό της καταστροφικής σύγκρουσης που αιματοκύλησε ολόκληρο τον ελληνικό κόσμο από το 431 π.Χ. Το βιβλίο αυτό είναι ένα συγκλονιστικό και προσιτό αφήγημα μιας από τις πιο φημισμένες συγκρούσεις της αρχαιότητας, που επιβάλλεται να διαβαστεί από όλους τους λάτρεις της αρχαίας Ιστορίας.

ΑΘΗΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΠΑΡΤΗΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
JENNIFER T. ROBERTS

Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Ιστορία
Σειρά : Ιστορία-Πολιτική
Ημ. Έκδοσης : 21/11/2019
Σελίδες : 456
Ηλικία : 18+
Τιμή πώλησης: 18,80 €

Λίγα λόγια
Το 431 π.Χ. η αντιπαλότητα μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης που σιγόβραζε από καιρό ξέσπασε και οι δύο πόλεις-κράτη συγκρούστηκαν σε μια πάλη ζωής και θανάτου. Ο πόλεμος εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον ελληνικό κόσμο και οι σφαγές που ακολούθησαν δεν είχαν προηγούμενο στην αρχαία Ελλάδα. Πολλές πόλεις καταστράφηκαν, χιλιάδες άνδρες σκοτώθηκαν, γυναίκες και παιδιά υποδουλώθηκαν. Πολλοί πιστεύουν πως ο πόλεμος έληξε με την ήττα του αθηναϊκού ναυτικού το 405 π.Χ. και την ακόλουθη συνθηκολόγηση της Αθήνας, όμως οι μάχες στην Ελλάδα συνεχίστηκαν για πολλές δεκαετίες. Η εξουσία της Σπάρτης αμφισβητήθηκε στον Κορινθιακό Πόλεμο (395-387 π.Χ.), όταν οι Αθηναίοι συνέπραξαν με τους πρώην συμμάχους της Σπάρτης εναντίον της. Ο πόλεμος τελείωσε οριστικά το 371 π.Χ., όταν το επίλεκτο θηβαϊκό πεζικό συνέτριψε τη σπαρτιατική στρατιωτική υπεροχή.

Η πλούσια αφήγηση της Τζένιφερ Τ. Ρόμπερτς ρίχνει φως σε αυτή τη διάσημη σύρραξη, ξεκινώντας από τα αίτια του πολέμου και φτάνοντας στη νίκη της Θήβας στα Λεύκτρα. Παρά τις πικρές οδύνες και την εμφύλια διαμάχη που προκάλεσε ο Πελοποννησιακός Πόλεμος, παραμένει μέχρι και σήμερα μια συναρπαστική διήγηση μηχανορραφιών και αντι-μηχανορραφιών, δολοφονιών και ψεμάτων, συναρπαστικών ναυμαχιών και απεγνωσμένων πεζοποριών, και, ίσως, όπως είχε ελπίσει ο πρώτος ιστορικός του πολέμου, ο Θουκυδίδης, μαθημάτων για το μέλλον. Η Ρόμπερτς μελετά επίσης τον αντίκτυπο του πολέμου στην πολιτιστική ζωή της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των σπουδαίων αριστουργημάτων της τραγωδίας και της κωμωδίας, καθώς και το πιο διάσημο από όλα τα συμβάντα, τη δίκη και εκτέλεση του Σωκράτη. Το βιβλίο ΑΘΗΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΠΑΡΤΗΣ, ένα συγκλονιστικό και προσιτό αφήγημα μιας από τις πιο φημισμένες συγκρούσεις της αρχαιότητας, επιβάλλεται να διαβαστεί από όλους τους λάτρεις της αρχαίας Ιστορίας.

ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Σε αυτό το εκπληκτικό νέο του βιβλίο, ο Σάιμον Τζένκινς αφηγείται την ιστορία της Ευρώπης από ένα πεδίο μάχης πολεμοχαρών φυλών σε έναν χώρο ειρήνης, πλούτου και ελευθερίας – μια ιστορία που ξεκινάει από την αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη, περνάει από τον Μεσαίωνα, την Αναγέννηση και τη Γαλλική Επανάσταση, φτάνει στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους και καταλήγει στο σήμερα.

Τιμή πώλησης: 19,90 €

ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΑ Γ…ΜΕ ΟΛΑ!
ΤΟΜ ΦΙΛΙΠΣ

Στα εβδομήντα χιλιάδες χρόνια που περπατάει το ανθρώπινο είδος πάνω σε αυτή τη Γη, έχουμε καταφέρει πολλά, αλλά έχουμε καταφέρει και να τα γ*** όλα. Την επόμενη φορά που θα νομίσετε ότι τα κάνατε μαντάρα, μην τα βάψετε μαύρα: διαβάστε αυτό το βιβλίο και θα δείτε ότι ολόκληρη η ανθρωπότητα το ίδιο κάνει!

Τιμή πώλησης: 15,50 €

ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

  

Όταν το ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ συνάντησε την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΟΤΑΣ. Γλυκόπικρη ιστορία με μια μεταφυσική νότα για τις δεύτερες ευκαιρίες. Θα αγαπηθεί από αναγνώστες του ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ (Λόρεν Όλιβερ), ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (Νίκολα Γιουν), ΟΝΕΙΡΟΛΟΓΙΑ. Τα δικαιώματά
του έχουν πουληθεί σε 19 χώρες.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

Η επιστροφή του Γκρεγκ Χέφλι δε χρειάζεται καμία παρουσίαση. Ο ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ είναι ο Νο 1 ευπώλητος συγγραφέας της εφημερίδας New York Times και έξι φορές νικητής στα Βραβεία Nickelodeon Kids’ Choice, στην κατηγορία Αγαπημένο Βιβλίο, για τη σειρά Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα.

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 14: ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ
ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό,Χιούμορ
Σειρά : Graphic Novel – Κόμικς
Ημ. Έκδοσης : 21/11/2019
Σελίδες : 240
Ηλικία : 7-8,9-11,12-13
Τιμή πώλησης: 11,10 €

Λίγα λόγια
Χάρη σε μια απρόσμενη κληρονομιά η οικογένεια του Γκρεγκ Χέφλι έχει την ευκαιρία να κάνει μεγάλες αλλαγές στο σπίτι της. Σύντομα, όμως, ανακαλύπτουν ότι η ανακαίνιση του σπιτιού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Μόλις οι τοίχοι αρχίζουν να πέφτουν, σκάνε μύτη ένα σωρό προβλήματα. Σάπια ξύλα, τοξική μούχλα, ανεπιθύμητα μαμούνια και κάτι ακόμη πιο απειλητικό κάνουν τον Γκρεγκ και την οικογένειά του να αναρωτιούνται αν οι εργασίες ανακαίνισης αξίζουν τελικά τον κόπο. Όταν, επιτέλους, η σκόνη κατακάτσει, θα μπορούν οι Χέφλι να μείνουν σε αυτό το σπίτι… ή θα αναγκαστούν να μετακομίσουν σε άλλη πόλη;

Ο ΤΣΑΡΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

     

Ένας νέος ήρωας που θα αγαπήσουν τα παιδιά από 9 ετών και άνω. Ένα αγόρι το οποίο, από το άγχος του, μεταμορφώνεται σε διάφορα ζώα και όσα ακολουθούν είναι τραγελαφικά. Για αγόρια και κορίτσια που λατρεύουν τα βιβλία του Ουάλιαμς, του Νταλ, αλλά και τον Σπασίκλα.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ

Εκατόν μία αληθινές ιστορίες για τη ζωή σπουδαίων αντρών και γυναικών, που με τις ιδέες τους, το θάρρος τους, τη μεγαλοφυΐα τους και τη δημιουργικότητά τους έχουν αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην Ιστορία. Οι προσωπικότητες έχουν χωριστεί σε έξι κατηγορίες: καλλιτέχνες, ιδιοφυΐες, συγγραφείς, σοφοί, γενναίοι και
οραματιστές.

Τιμή πώλησης: 14,40 €

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑ
Μια εγκυκλοπαίδεια διασκεδαστική και συναρπαστική, με υπέροχη εικονογράφηση, αφιερωμένη στα πιο διάσημα αθλήματα, για να μάθετε πώς και γιατί γεννήθηκαν, τους βασικούς κανόνες τους και τον απαραίτητο εξοπλισμό για το καθένα. Επίσης, θα γνωρίσετε τους καλύτερους πρωταθλητές όλων των εποχών.

Τιμή πώλησης: 14,40 €

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΗΧΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ

Ένα απίθανο βιβλίο με 6 φανταστικούς ήχους ζώων. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τις όμορφες εικόνες και πατώντας τα κουμπιά θα μάθουν τους πρώτους ήχους των ζώων του αγροκτήματος.

Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΖΛ: ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΖΛ: ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δύο εντυπωσιακά βιβλιο-παζλ μέσω των οποίων τα παιδιά θα γνωρίσουν φοβερούς δεινόσαυρους και απίθανα οχήματα και θα παίξουν με τα παζλ ενώνοντας τα 5 κομμάτια με τη σειρά που προτιμούν. Τα κομμάτια του παζλ επανατοποθετούνται στις σελίδες των βιβλίων.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΖΛ: ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ
Τιμή πώλησης: 6,60 €

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΖΛ: ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Τιμή πώλησης: 6,60 €

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ
Μία απίθανη συλλογή με 6 υπέροχες διασκευές ιστοριών από τον χώρο της κλασικής λογοτεχνίας. Η απλή αναδιήγηση αγαπημένων έργων σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εικονογράφηση θα κάνουν αυτό το βιβλίο έναν θησαυρό για όλη την οικογένεια!

Τιμή πώλησης: 12,20 €