Την Τετάρτη 3 Μαΐου, στις 20:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, σε συνεργασία με τον όμιλο NAKAS GROUP διοργανώνουν παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Θοδωρή Δεύτου, με τίτλο «Η κραυγή του φεγγαριού», ένα βιβλίο εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία της Μάνης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Βασίλης Λαμπρόπουλος, δημοσιογράφος στο ΒΗΜΑ

Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής

Μιχάλης Σπέγγος, συγγραφέας

Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ενώ την εκδήλωση διευθύνει η bookblogger Εύα Νάτση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link βιβλίου:
https://bit.ly/41nO0eK

Link εκδήλωσης:
https://bit.ly/3MEMEs0

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πώς μπορείς να είσαι πραγματικά ασφαλής ως γυναίκα, ζώντας σε ένα περιβάλλον συντηρητικών ηθών και αυστηρών παραδόσεων; Ποιος μπορεί να σε προδώσει και ποιος να σε σώσει από την κόλαση και πού μπορεί να βρίσκεται αυτή; Μπορεί η αγάπη να νικήσει τον σκοταδισμό; Πώς μπορείς να αποδράσεις από την ασφυξία και τη νοσηρότητα;

Η Μυρτώ θα βρεθεί, από πολύ μικρή, αντιμέτωπη με τα ερωτήματα αυτά, τα οποία θα αλλάξουν για πάντα τη ζωή τη δική της, αλλά και του καθηγητή της, Αριστείδη Ντόκα. Η πληγή που της προκάλεσε ένα δικό της πρόσωπο είναι βαθιά. Και δεν επουλώνεται εύκολα. Ωστόσο, η νέμεσις δεν θα αργήσει να έρθει και θα είναι πάλι μέσα από την οικογένειά της… Η άγρια ομορφιά της Μάνης, τα ανείπωτα τραύματα

που αναζητούν την επούλωσή τους, τα βίαια σκοτάδια που βγαίνουν στο φως και η νεανική δίψα για έρωτα και λύτρωση συνθέτουν αυτήν τη σκληρή ιστορία ενηλικίωσης, που μόνο συνηθισμένη δεν είναι.

Ή μήπως είναι;