ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/12 – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ Τ’ ΑΣΤΕΡΙΑ;

SIBEMOL | ΑΦΙΕΡΩΜΑ “ΕΝΤΕΧΝΟ & ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ” | ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΣ | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21.30

Το μουσικό σχήμα “SIBEMOL“, μας προσκαλεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, στις 21.30, σε μία μαγευτική βραδιά, που θα αγκαλιάσει τις αισθήσεις μας, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, του γνωστού Πολυχώρου Πολιτισμού, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

Οι “SIBEMOL” με την Κατερίνα Γιανναρά (τραγούδι – κρουστά), τον Πέτρο Μιχόπουλο (κιθάρα – τραγούδι), τον Μπάμπη Λεμοντζόγλου (μπουζούκι) και τον Νίκο Σταυρόπουλο (ακορντεόν – τραγούδι), θα μας ταξιδέψουν στην ποιοτική μουσική Ελλάδα.

Τραγούδια και μουσικές που αγαπήσαμε. Τραγούδια που ύμνησαν την ομορφιά ενός τόπου, μιας στιγμής (μα τόσο δυνατής), εξιστόρησαν ανθρώπινες ιστορίες, ελπίδες και όνειρα, στίχοι που ενδύθηκαν με μελωδίες, άλλες μοναδικές και εμπνευσμένες και άλλες απλούστερες, μα λειτουργικές. Συνθέτες και τραγουδοποιοί, στιχουργοί και ποιητές, μια ζύμωση που ομορφαίνει και απαλύνει το βίο μας, από τον άνθρωπο για τον άνθρωπό, από όπου και αν κατάγεται.

Στη Μουσική Βραδιά-Αφιέρωμα θα ακουστούν μερικά από τα τραγούδια:

Όνειρο που φεύγει είναι η ζωή, Χρώματα και αρώματα, Μικρό καφέ, Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ, Χίλια μύρια κύματα, Έχε το νου σου στο παιδί, Αύτη η νύκτα μένει, Βόσπορος, Αύγουστος, Σεβάχ θαλασσινός, Σ αγαπώ γιατί είσαι ωραία, Χαράματα η ώρα τρεις, Παραπονεμένα λόγια, Αφού είχες άλλον στην καρδιά, Άστρα μη με μαλώνετε, Πιρόγα, Ακορντεόν, Αγάπη που έγινες…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 10€

Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 6970156070

Περισσότερες Πληροφορίες και Κρατήσεις, στον παρακάτω σύνδεσμο: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – SIBEMOL

ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ | ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΣ | JAZZ IT BABE | ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21.30

Αρκετά μείναμε εκτός των ψυχαγωγικών μας εξόδων και μάλλον, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στον αγαπημένο τρόπο που περνούσαμε τα βράδια μας, στις καταπράσινες γειτονιές του Ηρακλείου της Αθήνας, με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

Η Σία Κοσκινά και ο Θάνος Γεωργουλάς, μας προσκαλούν το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και ώρα 9.30 το βράδυ, σε μια θεματική μαγευτική μουσική βραδιά, με τίτλο Jazz it Babe, που θα αγκαλιάσει τις αισθήσεις μας, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, του γνωστού Πολυχώρου Πολιτισμού, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής!

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες διαφορετικών ενεργητικών, που συναντώνται επάνω στην σκηνή σ’ έναν ιδιαίτερα φλογερό συνδυασμό. Η Σία Κοσκινά γνωστή από την μουσικοθεατρική σκηνή και ο Θάνος Γεωργουλάς, συνθέτης με σημαντική δισκογραφία, μας παρασύρουν με τον δικό τους ήχο, αγγίζοντας ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας. JAZZ IT BABE! Γιατί ακόμα κι αν δεν πετυχαίνουμε στον έρωτα, συνεχίζουμε ν’ αγαπάμε και ν’ απολαμβάνουμε τη ζωή και κυρίως, να μην χάνουμε το χιούμορ μας!! Η τρίτη θεματική βραδιά στο Πόλις, με ξένη κι ελληνική Jazz, εκλεκτό ροζέ και το χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά που έρχονται Χριστούγεννα!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 10€

Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 6970156070

Περισσότερες Πληροφορίες και Κρατήσεις, στον παρακάτω σύνδεσμο: ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – JAZZ IT BABE – ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ Τ’ ΑΣΤΕΡΙΑ; | ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 4-11 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΣ | ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ (12:00) ΓΙΑ 5 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ποιος θα ανάψει τ’ αστέρια;
Μια Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά 4-11 ετών στο ΠΟΛΙΣ. Από Κυριακή 5 Δεκεμβρίου & κάθε Κυριακή στις 12:00 για Πέντε (5) Παραστάσεις.

Η Άγια Νύχτα είναι τόσο κουρασμένη. Νυστάζει, πεινάει και δε θυμάται τον συνδυασμό που ξεκλειδώνει το σεντούκι με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Χωρίς αυτά, τα αστέρια δεν θα ανάψουν και ο Άγιος Βασίλης δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει για να μοιράσει τα δώρα. Η Νυχτεράιδα με το πιάνο της περιμένει να της πουν τις σωστές μουσικές. Ένα μυστηριώδες Ξωτικό με πολλά πρόσωπα σπεύδει να βοηθήσει την Άγια Νύχτα. Ποιες είναι όμως οι πραγματικές του διαθέσεις; Θα καταφέρουν μαζί να λύσουν τους γρίφους και να συνεργαστούν; Τελικά, ποιος θα ανάψει τ’ αστέρια;

Ένα παιδικό μουσικοθεατρικό παραμύθι για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας που μιλά για τα λάθη, τη συνεργασία και, φυσικά, για το Φως των Χριστουγέννων!

Παίζουν: Θεοδώρα Σιάρκου, Βασίλης Μπατσακούτσας

Μουσική: Χριστίνα Σουλβατζή

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Λευτέρης Ντρούβας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρα έναρξης: 12.00

Είσοδος: 10€

Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 6970156070

Περισσότερες Πληροφορίες και Κρατήσεις, στον παρακάτω σύνδεσμο: ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ Τ’ ΑΣΤΕΡΙΑ;

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική. Το “Πόλις” φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

Ο Πολυχώρος Πόλις εφαρμόζει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19.

Ο εξωτερικός χώρος του Πόλις, με θέρμανση και όμορφα διαμορφωμένος, λειτουργεί ως μεικτός χώρος. Για θεατές άνω των 18 ετών, η είσοδός σας, θα γίνεται με την επίδειξη έγκυρου Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικού Νόσησης, ή Rapid Test (τελευταίου 48ώρου) ή PCR (τελευταίου 72ώρου), 
Οι εσωτερικοί χώροι του Πόλις (Stage και Αμφιθέατρο), λειτουργούν ως «αμιγείς» χώροι για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Για θεατές άνω των 18 ετών, η είσοδός σας, θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη έγκυρου Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικού Νόσησης.
Για παιδιά και εφήβους από 4 έως 17 ετών, απαιτείται η δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου. 
Είσοδος με αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, καθώς και η τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.