Τι σημαίνει επιτυχία;

Ανακάλυψε τη μοναδική διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.


Ο Κανόνας 10Χ

Τι σημαίνει πραγματικά επιτυχία ή το να είμαι επιτυχημένος;
Στον Μεσαίωνα, η λέξη συχνά αφορούσε τον διάδοχο του θρόνου. Η λέξη (success, στα αγγλικά) προήλθε από τη λατινική λέξη succeder (που σημαίνει διαδέχομαι· αυτό κι αν είναι πραγματική δύναμη!) Επιτυχία, λοιπόν, είναι μια διαδοχή γεγονότων που έχουν αίσια έκβαση ή επιθυμητά αποτελέσματα. Σκεφτείτε το κάπως έτσι: Δεν θα θεωρούσατε μια δίαιτα «επιτυχημένη» αν χάνατε δύο κιλά και ύστερα παίρνατε πέντε. Με άλλα λόγια, πρέπει να μπορείτε να διατηρήσετε την επιτυχία –όχι μόνο να την κατακτήσετε. Θα θέλατε επίσης να την εδραιώσετε, για να σιγουρευτείτε ότι θα τη διατηρήσετε…
…ξέρω ότι πιθανόν τα ’χετε ξανακούσει αυτά, αλλά η επιτυχία δεν «συμβαίνει» έτσι απλά. Είναι αποτέλεσμα αδιάκοπων, σωστών ενεργειών που γίνονται σε ένα χρονικό διάστημα. Μόνο όσοι λειτουργούν με τη σωστή προοπτική και τις αντίστοιχες ενέργειες θα κατακτήσουν την επιτυχία. Είναι προφανές ότι η τύχη έχει κάποιον ρόλο, άλλα όποιος έχει σταθεί «τυχερός» θα σας πει ότι η «τύχη» είναι ευθέως ανάλογη με τις ενέργειές του. Όσο περισσότερες ενέργειες κάνετε τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε να σταθείτε «τυχεροί».

Το βιβλίο Ο Κανόνας 10Χ σας οδηγεί σε ένα πλαίσιο σκέψης που διακρίνει όλους τους επιτυχημένους ανθρώπους. Στοχεύστε δέκα φορές πιο ψηλά από τους σημερινούς σας στόχους –ακόμα και αν δεν τους πετύχετε, θα έχετε καταφέρει περισσότερα απ’ όσα θα καταφέρνατε αν διατηρούσατε τη ζωή σας στα σημερινά δεδομένα.

Ο κανόνας του δεκαπλάσιου σας δείχνει μεταξύ άλλων πώς:

Να επιτύχετε στόχους που άλλοτε θεωρούσατε ανέφικτους
Να κατακτήσετε πρωτοφανή επίπεδα ευτυχίας και ικανοποίησης σε κάθε τομέα της ζωής σας
Να χρησιμοποιήσετε πιθανούς φόβους ως κίνητρα που θα σας ωθήσουν στη δράση
Να κυριαρχήσετε στον ανταγωνισμό και να γίνετε πρότυπο επιτυχίας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

O Grant Cardone είναι συγγραφέας, τα βιβλία του οποίου έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα ευπώλητων βιβλίων των New York Times, αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός σε θέματα πωλήσεων. Εμφανίζεται τακτικά σε τηλεοπτικά δίκτυα, αρθρογραφεί στην Huffington Post και συνεργάζεται με εταιρείες σε όλο τον κόσμο, προσαρμόζοντας και παρέχοντας προγράμματα πωλήσεων. Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερα για τα βιβλία του κυκλοφορούν από τις εκδόσεις μας.