Η αγαπημένη Kristin Hannah, συγγραφέας μεταξύ άλλων των best seller βιβλίων Το Αηδόνι και Τέσσερις Άνεμοι, επιστρέφει με ένα νέο μυθιστόρημα που για άλλη μία φορά συγκλονίζει.

Με θάρρος, γοητευτική γραφή και διεισδυτική ματιά, η Kristin Hannah, η οποία έχει γράψει περισσότερα από είκοσι μυθιστορήματα, πολλά από τα οποία έχουν μπει στη λίστα των best seller των New York Times, αποτυπώνει μοναδικά σε κάθε βιβλίο της τα ανθρώπινα συναισθήματα, χαρίζοντάς μας αξέχαστα αναγνωστικά ταξίδια.

Στο νέο της βιβλίο με τίτλο Οι γυναίκες, συναντάμε τη Φράνκι, μια τολμηρή 19χρονη νοσηλεύτρια που κατατάσσεται εθελοντικά στο Σώµα Νοσοκόµων του Στρατού το 1959 και πηγαίνει στο Βιετνάμ για να βοηθήσει την πατρίδα της.

Η πολυαναμενόμενη αυτή κυκλοφορία, που φωτίζει τις ιστορίες όλων των γυναικών που αποφασίζουν να ριχτούν στη µάχη και των οποίων οι θυσίες και η αφοσίωση στην πατρίδα πολύ συχνά λησµονούνται, έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στον εκδοτικό χώρο λαμβάνοντας εγκωμιαστικές κριτικές.

Ένα µυθιστόρηµα για τις βαθιές φιλίες και τον τολµηρό πατριωτισµό, µε µια ηρωίδα της οποίας ο ιδεαλισµός και το θάρρος θα καθορίσουν µια ολόκληρη εποχή.
Απόκτησε το τώρα!


Μέχρι σήμερα:
Έχει ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις μόνο στην Αμερική.

Για 16 εβδομάδες βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των best seller New York Times.

Για 8 εβδομάδες εμφανίζεται στη λίστα των Sunday Times best sellers.

Έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 108.000 κριτικές στo Amazon με μέσο όρο 4,8 αστέρια και πάνω από 45.000 κριτικές στo Goodreads με μέσο όρο 4.6 αστέρια.

Έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στις επιλογές του Bασιλιά του τρόμου Stephen King, του διεθνούς φήμης επιχειρηματία Bill Gates (δες το σχετικό βίντεο εδώ) αλλά και της Διευθύντρια Σύνταξης του CBS Sarah Gelman.

Και αν ακόμα δεν σε πείσαμε, ρίξε μια ματιά σε όσα έχουν ήδη γραφτεί για το βιβλίο:

«Η Χάνα στα καλύτερά της». –The New York Times

«Ένα συγκινητικό, συναρπαστικό µυθιστόρηµα». –Booklist

«Η Χάνα αφηγείται την ιστορία αληθινών, αφανών ηρωίδων». –Washington Post

«Όσοι αγαπούν τα ιστορικά µυθιστορήµατα µε γυναίκες πρωταγωνίστριες θα απολαύσουν αυτή τη συναρπαστική πολεµική ιστορία». –Publishers Weekly

«Η Χάνα για άλλη µία φορά φέρνει στο προσκήνιο τις γυναίκες που η Ιστορία αγνόησε». –People Magazine (Βιβλίο της εβδοµάδας)

«Ποτέ στο παρελθόν ένα πολεµικό µυθιστόρηµα δεν έχει µεταµορφωθεί τόσο ριζικά σε µια ιστορία για την ανθρώπινη καρδιά». –Delia Owens, συγγραφέας του Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες