Οι Εκδόσεις Πηγή, ο Σύλλογος Μεγάλου Λιβαδίου Σερίφου, και η συγγραφέας Ιουλία Ιωάννου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του κοινωνικού μυθιστορήματος “Πέρα από την Αιωνιότητα”.
Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν η Δουγέκου Γκέλη, Πρόεδρος του Συλλόγου Μεγάλου Λιβαδίου Σερίφου και η Χανιώτη Άννα, παιδαγωγός-ηθοποιός και μέλος του ΔΣ.
Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Στον “φυσικό” του χώρο, το Μεταλλευτικό Μουσείο στο Μεγάλο Λιβάδι της Σερίφου, θα παρουσιαστεί το κοινωνικό μυθιστόρημα της Ιουλίας Ιωάννου “Πέρα από την αιωνιότητα”, το οποίο μας “ταξιδεύει” στον χρόνο έναν αιώνα πίσω, στα αιματηρά γεγονότα της εξέγερσης των μεταλλωρύχων στη Σέριφο.
Αν και όλοι μας γνωρίζουμε λίγο πολύ για τις ομορφιές του νησιού, λίγοι ξέρουμε περισσότερα για αυτήν την πτυχή της ιστορίας του “σιδερένιου νησιού”, όπως είναι επίσης γνωστό. Η συγγραφέας αναδεικνύει τη συχνά αθέατη πλευρά της Ιστορίας, καθώς την “μπολιάζει” με στοιχεία μυθοπλασίας, παρασύροντάς μας σε ένα διαφορετικό αναγνωστικό ταξίδι.


Περισσότερες πληροφορίες για την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, η οποία αποτελεί μια συνδιοργάνωση των εκδόσεων Πηγή με τον Σύλλογο Μεγάλου Λιβαδίου Σερίφου https://bit.ly/3xmEgC3
και για το βιβλίο ➡ https://www.pigi.gr/…/koinoniko-pera-apo-tin-aioniotita/