Η Αγρινιώτισσα μουσικός και ερμηνεύτρια Κλεοπάτρα Στούμπου κυκλοφόρησε το τρίτο τραγούδι της, σε δικούς της στίχους και μουσική. Το video clip γυρίστηκε στις Καπναποθήκες Παπαστράτου και είναι αφιερωμένο στις κακοποιημένες γυναίκες. Την σκηνοθεσία, την κάμερα, τους φωτισμούς και το μοντάζ, ανέλαβε εξ ολοκλήρου, ο δεκαοχτάχρονος, επίσης Αγρινιώτης Κωνσταντίνος Παπαγιάννης. Το τραγούδι θα παρουσιαστεί ζωντανά το Σάββατο 25 Μαρτίου στον 2ο διαγωνισμό μουσικής δημιουργίας που διοργανώνει η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Στον αντίστοιχο διαγωνισμό πέρυσι απέσπασε το δεύτερο βραβείο.

Δείτε το video clip εδώ

Ακολουθεί η δημοσίευση της ίδιας από τον λογαριασμό της στο facebook.

Έφτασε η ώρα! Μετά από αυτό το όμορφο ταξίδι, ηχογραφήσεων, γυρισμάτων, μοντάζ και ανυπομονησίας, το “Έχω τη δύναμη” είναι στα χέρια σας! Εύχομαι καλή προβολή και ακρόαση!
Θα ήθελα για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου!
Κωνσταντίνε Παπαγιάννη με το ταλέντο σου και την αγάπη για αυτό που κάνεις αποτύπωσες τις σκέψεις μου με τον καλύτερο τρόπο! Σε ευχαριστώ για όλα!
Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς μουσικούς μου, τον Κωστή Πατσιαλό που έπαιξε πιάνο, αλλά και για την πολύτιμη βοήθειά του, την Μαρία Τσόλκα στο βιολοντσέλο, τον Άκη Σαγάνη στα ντραμς, τον Δημήτρη Μπακοθύμιο στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Νίκο Ζαρκαλή στο ηλεκτρικό μπάσο και τον ηχολήπτη μας Παναγιώτη Αυγέρη, με το See Sound Studio στο οποίο έγινε η ηχογράφηση!


Ευχαριστώ την ομάδα που επιμελήθηκε την εμφάνιση μου, την Ράνια Παπαθανάση και το Makeover Studio για το μακιγιάζ, τις ιδέες και την τόσο σημαντική βοήθεια σε όλα, την Τόνια Κυριλλή και το κομμωτήριο Coiffure Aggeliki για το hairstyling και φυσικά το κατάστημα Επώνυμο, την Μαρία Τσαντοπούλου και την Καλλιόπη Κωστακιώτη για τα φανταστικά φορέματα που ταίριαξαν τόσο στο concept μας!
Last but not least, την Θεοφανία Μίλη που χόρεψε τόσο υπέροχα και τις συγκλονιστικές γυναίκες που απλά με τα βλέμματα τους ολοκλήρωσαν την εικόνα που είχαμε στο μυαλό μας! Κωνσταντίνα Παπαθανασίου, τρελαθήκαμε με τα πλάνα σου! Αποστολοπούλου Μαρία-Άννα, Βελέντζα Πηνελόπη, Δάτσικα Γεωργία, Δαφνιά Ειρήνη, Δημητροπούλου Βασιλική, Δημοπούλου Κωνσταντινή, Ζαμπάρα Σοφία, Ζαρκαλή Ελένη, Καρδαμπίκη Βασιλική, Κολοβού Χρυσάνθη, Νταλακούρα Χαρά, Σκαλιστή Έρια, Τσόλκα Παναγιώτα, Τσουραπούλη Χριστίνα, κυρίες μου σας ευχαριστούμε! 🌹