Δε θες να μπεις στη συλλογή του…

Η Γκαλερί των Νεκρών
(Gallery of the Dead)
του Chris Carter

Μετάφραση: Αντώνης Γιαννούλης

Κυκλοφορεί στις 13 Ιανουαρίου 2023

Τα BELL υποδέχονται το 2023 με το πιο «Συγκλονιστικό και γρήγορο» (Sunday Mirror) μυθιστόρημα που όλοι περιμένατε! Ο αγαπημένος συγγραφέας χιλιάδων Ελλήνων αναγνωστών και #1 συγγραφέας θρίλερ στον κόσμο επιστρέφει με την 9η υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ για να σας χαρίσει «το συναρπαστικό πορτραίτο ενός ψυχοπαθή» (Daily Mail) που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη σας.

Η Γκαλερί των Νεκρών είναι το πιο εθιστικό βιβλίο του μοναδικού Chris Carter μέχρι σήμερα και υπόσχεται να σας κάνει να δείτε την τέχνη με άλλο μάτι… Είστε έτοιμοι;

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

«Τριάντα ένα χρόνια στην υπηρεσία κι αν μπορούσα να διαλέξω ένα μόνο πράγμα για να σβήσω από τη μνήμη μου, αυτό θα ήταν το εσωτερικό εκείνου του δωματίου».

Αυτό λέει ένας υπαστυνόμος της Αστυνομίας του Λος Άντζελες στους ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ και Κάρλος Γκαρσία, της Μονάδας Υπερβίαιων Εγκλημάτων, όταν φτάνουν στην πιο σοκαριστική σκηνή φόνου που έχουν αντικρίσει ποτέ.

Σε μια εντελώς απρόσμενη τροπή των γεγονότων, οι ντετέκτιβ βρίσκονται να ενώνουν τις δυνάμεις τους με το FBI ώστε να εντοπίσουν έναν σίριαλ κίλερ η ακτίνα δράσης του οποίου μοιάζει να μην έχει όρια: έναν ψυχοπαθή που λατρεύει αυτό που κάνει, αφού γι’ αυτόν ο φόνος είναι κάτι περισσότερο από το να σκοτώνει απλώς –είναι μια μορφή τέχνης.

Καλώς ήρθατε στην Γκαλερί των Νεκρών.

Στην ένατη υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ ο #1 συγγραφέας αστυνομικών θρίλερ Κρις Κάρτερ δημιουργεί το ανατριχιαστικό πορτραίτο ενός δολοφόνου που θα σας μείνει αξέχαστος.

Τιμή: € 12,90 € ● Σελίδες: 432 ● ΙSBN: 978-960-507-167-7 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041167