Αν βρεις το όνομά σου στο ημερολόγιό του,
δεν υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις.

Γραμμένο με Αίμα
(Written in Blood)
του Chris Carter

[Ρόμπερτ Χάντερ #11]

Μετάφραση: Αντώνης Γιαννούλης

Κυκλοφορεί στις 12 Ιανουαρίου 2024

Οι πέτρες και τα ξύλα μπορούν να σπάσουν κόκαλα, αλλά οι λέξεις είναι απολύτως βέβαιο πως θα είναι η θανατική καταδίκη σου στο νέο, πολυαναμενόμενο βιβλίο του #1 συγγραφέα αστυνομικών θρίλερ Chris Carter!

Η ενδέκατη υπόθεση του Ρόμπερτ Χάντερ φέρνει τον αγαπημένο ντετέκτιβ αντιμέτωπο με ένα ημερολόγιο Γραμμένο με Αίμα. Γιατί το ημερολόγιο αυτό ανήκει σε έναν πανέξυπνο σίριαλ κίλερ που είναι αποφασισμένος να γράψει το δικό του τέλος σ’ αυτή την ιστορία –και σίγουρα δεν αγαπάει τα happy end… Ένα ημερολόγιο που αν το διαβάσεις, θα πρέπει να πεθάνεις.

Τολμάς να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά με ένα βιβλίο για τον πιο επικίνδυνο σίριαλ κίλερ που έχει συναντήσει ο Χάντερ μέχρι σήμερα; Έναν αδίστακτο θηρευτή που κανείς δεν γνώριζε ότι υπήρχε… μέχρι τώρα;

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Το Κορίτσι
Η Άντζελα Γουντ ήθελε να δώσει στον αγενή τύπο ένα μάθημα. Και του έκλεψε το σακίδιο. Όμως όταν το ανοίγει, ο χειρότερος εφιάλτης της ξεκινά.

Ο Δολοφόνος
Ό,τι πιο πολύτιμο είχε, έχει κλαπεί. Τώρα θα πρέπει να το πάρει πίσω. Και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Ο Ντετέκτιβ
Ένα ημερολόγιο βρίσκει το δρόμο του για το γραφείο του Ρόμπερτ Χάντερ. Σύντομα γίνεται ξεκάθαρο ότι ένας σίριαλ κίλερ κυκλοφορεί ελεύθερος. Και αν ο Χάντερ δεν καταφέρει να τον σταματήσει εγκαίρως, κι άλλοι άνθρωποι θα πεθάνουν. Με πρώτη την Άντζελα.

Η ενδέκατη υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ είναι η πιο σκοτεινή, η πιο ακραία, η πιο προσωπική ιστορία που έχει γράψει μέχρι σήμερα ο #1 συγγραφέας αστυνομικών θρίλερ Κρις Κάρτερ.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ
«Αριστουργηματική αφήγηση με έναν εξαιρετικά πλασμένο δολοφόνο, ένα βιβλίο που αποδεικνύει πόσο καλός έχει γίνει ο Carter».
Daily Mail

Τιμή: € 12,90 € ● Σελίδες: 424 ● ΙSBN: 978-960-507-178-3 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041178

Ένα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα
όλων των εποχών σε νέα έκδοση!

COLLEEN MCCULLOUGH
Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας

310η Χιλιάδα

Μετάφραση: Βικτώρια Τράπαλη

Κυκλοφορεί στις 12 Ιανουαρίου 2024

Το σύγχρονο κλασικό μυθιστόρημα της Κολίν Μακάλοου Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας, εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1977 και σημείωσε στιγμιαία παγκόσμια επιτυχία, αφού έγινε μπεστ σέλερ σε τριάντα πέντε γλώσσες και αποτέλεσε τη βάση μιας εξίσου επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς.

Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2,7 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς, το συναρπαστικό οικογενειακό έπος της Μακάλοου για τα όνειρα, τους τιτάνιους αγώνες, τα σκοτεινά πάθη και τον απαγορευμένο έρωτα, είναι σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα όλων των εποχών.
Με τη νέα αυτή έκδοση, το βιβλίο που «θεωρείται η απάντηση της Αυστραλίας στο Όσα Παίρνει ο Άνεμος» (The Guardian) έρχεται για να κατακτήσει τη νέα γενιά των Ελλήνων αναγνωστών.

                                                                               ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο Πάντυ Κλήαρι και η οικογένειά του ζουν στην Ντρογκέντα, ένα μεγάλο αγρόκτημα στην Αυστραλία, δουλεύοντας σκληρά για να επιβιώσουν. Τα εφτά παιδιά του μεγαλώνουν και εξελίσσονται ακολουθώντας το καθένα το πεπρωμένο του. Εφτά διαφορετικοί χαρακτήρες, εφτά διαφορετικές ιστορίες. Πιο συναρπαστική, πιο πολυκύμαντη απ’ όλες, εκείνη της μονάκριβης κόρης της οικογένειας, της Μέγκυ. Ο ανεπίτρεπτος από θείους και ανθρώπινους νόμους έρωτάς της για τον ωραίο και φιλόδοξο ιερέα Ραλφ θα σημαδέψει ολόκληρη τη ζωή της…

Ένα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα όλων των εποχών, που έχει μεταφραστεί σε τριάντα πέντε γλώσσες, Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας της Κολίν Μακάλοου είναι μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, ένα δυνατό έπος αγώνα και θυσίας, μια γιορτή της ατομικότητας και του πνεύματος.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Το μυθιστόρημα της McCullough είναι εξαιρετικό… Η διήγηση υπέροχη, ο ρυθμός σταθερός και γρήγορος. Το διάβασα με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, απόλαυσα την κάθε του σελίδα… Το συνιστώ με όλη μου την καρδιά». –The Times

«Ένα συγκλονιστικό έπος για τη βία, την αγάπη, την ευλάβεια, τους οικογενειακούς δεσμούς, το πάθος, τον πόνο, τον θρίαμβο, την τραγωδία, τα ρόδα και τ’ αγκάθια… η πλοκή εκτυλίσσεται μ’ ένα συναρπαστικό τρόπο, για να φτάσει στον τραγικό αλλά θριαμβευτικό της επίλογο». -Chicago Tribune

«Η σύγκρισή του με το Όσα Παίρνει ο Άνεμος είναι απόλυτα δίκαιη… δραματική πλοκή… πειστικοί χαρακτήρες… ένταση που κορυφώνεται σταθερά… Θα ενθουσιάσει κάθε αναγνώστη». –Publishers Weekly

Τιμή: € 19,90 € ● Σελίδες: 704 ● ΙSBN: 978-960-620-960-4 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01170229