Νομίζετε ότι γνωρίζετε πραγματικά
τον άνθρωπο που παντρευτήκατε;

Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί
(Rock Paper Scissors)
της Alice Feeney

Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα Σαμπατάκου
Κυκλοφορεί στις 7 Απριλίου 2023

Δεν είναι ασυνήθιστο στα ζευγάρια και οι δυο να λένε τα δικά τους, μικρά αθώα ψέματα. Μόνο που για τον Άνταμ και την Αμίλια η αλήθεια είναι πολύ πιο επικίνδυνη.

Η συγγραφέας των διεθνών bestsellers Μερικές Φορές Λέω Ψέματα και Η δική του & η δική της, Άλις Φίνι, επιστρέφει με το νέο ψυχολογικό θρίλερ της, Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί, η τηλεοπτική μεταφορά του οποίου ετοιμάζεται ήδη από τους παραγωγούς του The Crown για να προβληθεί στο Netflix!

«Τρομαχτικό και καθηλωτικό» (Fabulous magazine), «ευφυές και επιδέξια δομημένο» (Belfast Telegraph), το νέο, πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα της Φίνι «σου παγώνει το αίμα και σε συναρπάζει μαζί… με μια εξέλιξη αναπάντεχη σαν γροθιά στο στομάχι!» (Chris Whitaker, συγγραφέας του Αρχίζουμε από το τέλος).

Σ’ αυτό το βιβλίο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τέλος!

                                                                                   ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ και καιρό για τον κύριο και την κυρία Ράιτ.
Όταν ο Άνταμ και η Αμίλια κερδίζουν ένα δωρεάν Σαββατοκύριακο στη Σκωτία, μοιάζει με μια τελευταία ευκαιρία να προσπαθήσουν να σώσουν το γάμο τους. Ο αδιόρθωτα εργασιομανής σεναριογράφος Άνταμ Ράιτ πάσχει όλη του τη ζωή από προσωπαγνωσία: δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα χαρακτηριστικά των προσώπων, ούτε καν των φίλων, των συγγενών, αλλά και της ίδιας της γυναίκας του.

Σε κάθε τους επέτειο, το ζευγάρι ανταλλάσσει παραδοσιακά δώρα ανάλογα με το έτος που διανύουν παντρεμένοι –από χαρτί, λινό, σίδερο, ξύλο κ.ο.κ.– και κάθε χρόνο η σύζυγος του Άνταμ του γράφει ένα γράμμα που δεν τον αφήνει ποτέ να διαβάσει.
Μέχρι τώρα.

Και οι δυο ξέρουν ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα διορθώσει ή θα διαλύσει οριστικά το γάμο τους.
Αλλά το ταξίδι αυτό δεν το κέρδισαν κατά τύχη.
Ο ένας απ’ τους δυο τους λέει ψέματα.
Και κάποιος δε θέλει να τα ξαναβρούν και να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι στο εξής.

Δέκα χρόνια γάμου
Δέκα χρόνια μυστικών
Μια επέτειος που δε θα ξεχάσουν ποτέ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Διαβάστε το πριν πάρει το δρόμο του για τη μεγάλη οθόνη… Το εκρηκτικό φινάλε του θα κάνει τον αναγνώστη να συνεχίσει να το σκέφτεται για πολύ αφότου το τελειώσει».
CrimeReads

«Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα γεμάτο ένταση και αγωνία, με ένα τέλος που θα σας αφήσει άναυδους!»
Samantha Downing, συγγραφέας του Η υπέροχη γυναίκα μου

Τιμή: € 16,60 € ● Σελίδες: 328 ● ΙSBN: 978-960-620-922-2 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170213

Το κακό παίρνει πολλές μορφές.
Ο Τσάρλι Πάρκερ τις κυνηγάει όλες.

Οι Ερινύες
(The Furies)

του John Connolly

Μετάφραση: Χριστίνα Ριζοπούλου

Κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου 2023

Οι Ερινύες είναι ένα βιβλίο-ορόσημο, το εικοστό αυτής της «αψεγάδιαστης και συναρπαστικής» (PopSugar) σειράς παγκόσμιων best sellers με πρωταγωνιστή τον ιδιωτικό ερευνητή Τσάρλι Πάρκερ, που περιέχει δύο συναρπαστικές ιστορίες, από τον μετρ του σύγχρονου υπερφυσικού αστυνομικού μυθιστορήματος Τζον Κόνολι!
Το χάος και ο θάνατος φτάνουν στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πάρκερ, το Πόρτλαντ του Μέιν, και αυτή τη φορά ο bestselling συγγραφέας των New York Times, τον βάζει σε δοκιμασίες σε δύο διαφορετικές ―αλλά με χαρακτηριστικό κοινό στοιχείο την εκδίκηση― έρευνες, που αποδεικνύονται από τις πιο πολύπλοκες της καριέρας του.

                                                                            ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ερινύες. Οι μυθικές θεότητες της εκδίκησης, με τα κεφάλια τους τυλιγμένα με φίδια, που καταδίωκαν όσους είχαν διαπράξει εγκλήματα που είχαν μείνει ατιμώρητα.
Τώρα, ο ιδιωτικός ερευνητής Τσάρλι Πάρκερ εμπλέκεται σ’ ένα κόσμο σύγχρονων Ερινυών, μέσα από δύο ιστορίες: Οι Αδελφές Στρέιντζ και Οι Ερινύες.

Στις Αδελφές Στρέιντζ, η επιστροφή του κακοποιού Ρομ Μπιούκερ στο Πόρτλαντ του Μέιν συνοδεύεται από χάος και θάνατο, καθώς μια κλοπή απειλεί να αφανίσει όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τις πρώην ερωμένες του, τις αινιγματικές Ντολόρς και Άμπαρ Στρέιντζ.
Και στις Ερινύες ο Πάρκερ πρέπει να παλέψει για να προστατεύσει δύο ακόμα γυναίκες, ενώ παράλληλα το Πόρτλαντ οχυρώνεται εν όψει μιας παγκόσμιας πανδημίας. Ίσως όμως οι πελάτισσές του είναι πιο ικανές να φροντίσουν τον εαυτό τους απ’ όσο θα φανταζόταν κανείς…

Τιμή: € 13,90 € ● Σελίδες: 464 ● ΙSBN: 978-960-507-170-7 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041170