Το τρίτο κατά σειρά βιβλίο της Σι Τζέι Τιούντορ με τα ανθρωπάκια στο εξώφυλλο είναι «Οι άλλοι άνθρωποι». Ένα πραγματικά συγκλονιστικό μυθιστόρημα όχι μόνο για την απίστευτη ιστορία του αλλά και για τον μοναδικό τρόπο που έχει η συγγραφέας να σε κρατάει σε αγωνία, να σου δίνει λίγες κάθε φορά πληροφορίες και να αφήνει ένα μικρό κενό για να φανταστείς τι μπορεί να σου αποκαλύψει στη συνέχεια, χωρίς φυσικά να υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρεις.


Είναι από εκείνες τις ιστορίες που μπορούν να σε κρατήσουν ξάγρυπνο, να σε κάνουν να ελέγχεις αν κλείδωσες τις πόρτες του σπιτιού σου ξανά και ξανά, να κοιτάζεις από το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου σου αν κάποιος σε ακολουθεί…


Ο Γκέιμπ δεν πρόλαβε να δει την κόρη του νεκρή, του είπαν ότι ήταν σίγουρα εκείνη, καθώς μαζί με τη σύζυγό του δέχτηκαν δολοφονική επίθεση στο σπίτι τους, όσο εκείνος έλειπε. Δεν μπορεί να το πιστέψει όμως, είναι σίγουρος ότι πριν μάθει για τη δολοφονία είχε δει στον αυτοκινητόδρομο, στο μπροστινό του αυτοκίνητο, την κόρη του να του φωνάζει «μπαμπά». Κανένας δεν τον πιστεύει, τον κατηγορούν μάλιστα, τον θεωρούν ύποπτο, καθώς μια παλιά ιστορία τον συνδέει με ένα τραγικό γεγονός που ο υπεύθυνος ήταν εκείνος.


Πώς συνδέεται αυτή η παλιά ιστορία με το κορίτσι στο λευκό δωμάτιο που κοιμάται και με το μικρό κοριτσάκι που η Φραν προσπαθεί να προστατέψει με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος; Γιατί η Άλις κουβαλάει πάντα μαζί της ένα σάκο με βότσαλα και φοβάται να αντικρίσει τους καθρέφτες; Και ο Σαμαρείτης, ο άνθρωπος που βοηθάει τον Γκέιμπ να ανακαλύψει πράγματα, όπως και η Κέλι, μια σερβιτόρα στο σταθμό εξυπηρέτησης τι κοινό έχουν με τους άλλους ανθρώπους; Και τελικά, πού βρίσκονται οι άλλοι άνθρωποι, ποιοι είναι και πόσοι;


Ένα ανατριχιαστικό μυθιστόρημα αγωνίας και τρόμου, με μεταφυσικά στοιχεία και δυνατά συναισθήματα! Το προτείνω στους λάτρεις των παράξενων ιστοριών.

Μια ανατριχιαστική ιστορία τρόμου, εγκλήματος και μεταφυσικού.
Ένας άντρας αναζητάει απαντήσεις μετά τον χαμό της γυναίκας και της κόρης του.
Ένα βράδυ, καθώς επιστρέφει στο σπίτι από τη δουλειά, ο Γκέιμπ βλέπει στο πίσω τζάμι του προπορευόμενου αυτοκινήτου το πρόσωπο ενός κοριτσιού. Τα χείλη του ανοιγοκλείνουν σαν να φωνάζει «μπαμπά». Είναι η Ίζι, η πεντάχρονη κόρη του. Και είναι η τελευταία φορά που την αντικρίζει. Επί τρία χρόνια, ο Γκέιμπ οργώνει τον αυτοκινητόδρομο πάνω κάτω, αναζητώντας το αυτοκίνητο που απήγαγε την κόρη του. Η Φραν ταξιδεύει επίσης στον αυτοκινητόδρομο μαζί με την κόρη της την Άλις. Όμως η Φραν δεν ψάχνει κάτι. Τρέχει να κρυφτεί από τους ανθρώπους που τις καταδιώκουν. Γιατί η Φραν ξέρει την αλήθεια. Ξέρει τι συνέβη στην κόρη του Γκέιμπ, και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό. Και ξέρει τι θα κάνουν σ’ αυτή και στην Άλις, αν τις πιάσουν.