Στις 6 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί από το Bookstagram Store το νέο βιβλίο της Ιουλίας Ιωάννου με τίτλο ‘‘Να ταΐζεις τη φωτιά”.


Η τιμή του βιβλίου είναι στα 12 Ευρώ, και για όσους φίλους το παραγγείλουν μέχρι και τη μέρα της κυκλοφορίας του (και μπορούν να το λάβουν με την υπηρεσία BOX NOW), κάνουμε δώρο τα μεταφορικά!
(Για τους φίλους στην Κύπρο με BOX NOW είναι επιπλέον 4 Ευρώ).


Οπισθόφυλλο:
​Ένας έρημος, παρατημένος τόπος. Πέτρινα σπίτια που στέκουν χλομά σαν φαντάσματα, εγκαταλειμμένα στη φθορά του χρόνου. Άδεια, δίχως ζωή. Δίχως ελπίδα να αναπνεύσουν κάποτε ξανά ανθρώπινες ψυχές στα παγωμένα τώρα πια δωμάτια.
Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 μια έφηβη κοπέλα κρύβεται σε μια σπηλιά του χωριού της, προκειμένου να φέρει στον κόσμο τον καρπό του παράνομου έρωτά της με έναν παντρεμένο άνδρα. Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως εκείνη περίμενε και οι ασυνήθιστες καταστάσεις που ακολουθούν θα στιγματίσουν για πάντα τις ζωές όσων εμπλέκονται σε μια καταιγιστική ιστορία απρόβλεπτων ανατροπών.
Ένα δεκάχρονο αγόρι γίνεται μάρτυρας μιας σειράς απίστευτων γεγονότων, που κανείς άλλος δε γνωρίζει. Όλοι θεωρούν ότι ακολουθούν αυτό που τους πρόσταξε η συνείδησή τους να κάνουν. Όμως ο ρόλος των αόρατων πλασμάτων είναι να ενώσουν κάποια γεγονότα, τις αέναες ψυχές που δεν εξελίχθηκαν σε ό,τι προορίζονταν, επειδή κάτι τις εμπόδισε. Τις περισσότερες φορές ένα ανθρώπινο χέρι.
Όμως τα αόρατα πλάσματα υπάρχουν παντού. Είναι ολόγυρά μας και δεν είναι εύκολο να τα ξεγελάσεις…


Μακέτα Εξωφύλλου: Αγγελίνα Παπαδημητρίου
Επιμέλεια: Γεωργία Καλαμαρά
Σελιδοποίηση: Γιώτα Καλαμαρά