Σκοτεινό Ερωτικό Ξέσπασμα
Αφροδίτη Καριοφύλλη

Δώδεκα διηγήματα που τα ενώνουν τα πάθη και οι λάγνες απολαύσεις. –

         

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Εµµονές, εθισµοί, απιστίες, εκµετάλλευση, εκδίκηση, µαταιοδοξία, απόγνωση, σχιζοφρένεια, µισοκοιµούνται µέσα στις ερωτικές περιπτύξεις των σελίδων αυτού του βιβλίου, περιµένοντας να ξυπνήσουν και να οδηγήσουν τους ήρωες στο απόλυτο σκοτάδι. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, µα και µανιακοί, ασθενείς, επαγγελµατίες του σεξ, πλαστικές κούκλες, κάµερες, και ένα τσίρκο, όλα κοµµάτια µιας ερωτικής συλλογής γεµάτης µυστικά.

Δώδεκα διηγήµατα που τα ενώνουν τα πάθη και οι λάγνες απολαύσεις, µε πρωταγωνιστές που άλλοτε παραδίνονται άνευ όρων στην ηδονή, και άλλοτε παλεύουν έντροµοι να γλιτώσουν από το αναπόφευκτο φινάλε τους.

Στο «Σκοτεινό Ερωτικό Ξέσπασµα» το σεξ δεν γεννά ζωή, αλλά οδηγεί στην ανυπαρξία.

Ο Συγγραφέας

Η Αφροδίτη Καριοφύλλη γεννήθηκε το 1988 στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει µε τον σύζυγο και τα δυο αγόρια της. Ξεκίνησε να πειραµατίζεται µε τη γραφή το 2009.

Η αγάπη της για τη λογοτεχνία την έσπρωξε, λίγο αργότερα, να παρακολουθήσει αρκετά εργαστήρια δηµιουργικής γραφής. Από εκείνη τη στιγµή δεν έχει σταµατήσει να πλάθει ιστορίες.

To πρώτο της διήγηµα, «Πληγές», εκδόθηκε στη συλλογή του Εργαστηρίου Συγγραφής Imaginarium µε τίτλο «Ιστορίες του Άλλοτε» και το δεύτερο, «Απρόβλεπτο», στη συλλογή µε τίτλο «Το έπος της Φαντασίας III», αµφότερα από τις Eκδόσεις iWrite.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Σκοτεινό Ερωτικό Ξέσπασμα
Συγγραφέας: Αφροδίτη Καριοφύλλη
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 12.00 ευρώ
Σελίδες: 144