Το Καταραμένο Βιβλίο
από συγγραφείς του εργαστηρίου Tabula Rasa


Οι Εκδόσεις iWrite και το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa παρουσιάζουν μια νέα συλλογή στοιχειωμένων διηγημάτων.

Ποιός απο εσάς που κρατάει αυτό το βιβλίο στα χέρια του, δεν γνωρίζει µυθολογικά αντικείµενα όπως ο δίσκος της Φαιστού, το κουτί της Πανδώρας, η κούπα του Πυθαγόρα…

Στο µυαλό σας είναι συνδεδεµένα σίγουρα µε ιστορίες της ελληνικής αρχαιότητας.

Τι θα γινόταν, όµως, αν αυτά τα αντικείµενα αποκτούσαν ζωή και µαγικές ιδιότητες και στοίχειωναν τη σκέψη των ηρώων των διηγηµάτων αυτού του βιβλίου, µε σκοπό άλλοτε να συνετίσουν και άλλοτε να εκδικηθούν;

Είκοσι µία ιστορίες φαντασίας θα σας ταξιδέψουν στο παρελθόν, παντρεύοντας µε έξυπνο τρόπο τον µύθο µε τη σύγχρονη πραγµατικότητα.

Είσαστε έτοιµοι να µάθετε την πραγµατική ιστορία των αντικειµένων που αναφέρονται στο «Καταραµένο βιβλίο»;

Τα διηγήµατα υπογράφουν είκοσι ένας νέοι συγγραφείς που αποφοίτησαν από το εργαστήρι δηµιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Το Εργαστήρι

Το εργαστήρι δηµιουργικής γραφής «Tabula Rasa» ιδρύθηκε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό στον χώρο της συγγραφής τηλεοπτικών, κινηµατογραφικών, θεατρικών και λογοτεχνικών κειµένων.

Στο εργαστήρι θα µάθεις τα µυστικά που θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση του έργου σου. Μπορείς να κάνεις πράξη την ιδέα σου! Αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου, χωρίς να κρύβεις τις ευαισθησίες σου. Στην τέχνη, η ευαισθησία είναι αρετή.

Με τη σωστή καθοδήγηση θα βελτιώσεις την προφορική αλλά κυρίως τη γραπτή σου έκφραση, ανακαλύπτοντας το πάθος, τη δύναµη και τη φαντασία που σίγουρα διαθέτεις.

Διαβάστε περισσότερα για το εργαστήρι δηµιουργικής γραφής στην ιστοσελίδα www.tabula.gr

Η δηµιουργική εκδοτική οµάδα του iWrite.gr, θέλοντας να στηρίξει έµπρακτα την ελληνική συγγραφική κοινότητα, επενδύει (ενάντια στα σηµάδια των καιρών) σε συλλογικές εκδόσεις νέων και πρωτοεµφανιζόµενων συγγραφέων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε πλήθος Ελλήνων δηµιουργών να κάνουν το όνειρό τους πραγµατικότητα.

Στην προσπάθειά µας αυτή, έχουµε αρωγό επιλεγµένα Εργαστήρια Δηµιουργικής Γραφής µε αξιοµνηµόνευτο έργο, σπουδαστές των οποίων υπογράφουν κάθε φορά και ένα ξεχωριστό συλλογικό βιβλίο.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Το Καταραμένο Βιβλίο
Συγγραφείς: Συλλογικό Έργο – Εργαστήρι Tabula Rasa
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 16 ευρώ
Σελίδες: 364