Μόλις κυκλοφόρησαν

ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ
Για παιδιά από 1-3 ετών

Σειρά: Πάμε βόλτα
κείμενα: Ρουθ Σάιμονς
εικόνες: Σεμπ Μπράουν
μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Η πιο απίθανη βόλτα με το αεροπλάνο και το τρακτέρ!

Αεροπλάνο

Τρακτέρ

Δύο υπέροχα καρτονέ βιβλία με κινούμενα μέρη.
Το παιδί κουνώντας τα κινούμενα μέρη ασκεί τον συντονισμό ματιού-χεριού και τη λεπτή κινητικότητα. Η πλούσια εικονογράφηση περιέχει ένα σωρό λεπτομέρειες που βοηθούν το παιδί να ασκήσει την παρατηρητικότητά του. Η ρίμα και ο ρυθμός βοηθούν το παιδί να συμμετάσχει στην ανάγνωση και να καλλιεργήσει τον προφορικό λόγο.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ
Για παιδιά από 3 ετών

Ένας πραγματικός ιππότης του Κρίστοφερ Ντενίς
μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Ένα ιπποτικό παραμύθι, γεμάτο αισιοδοξία και χιούμορ, που μας δείχνει ότι η εξυπνάδα (και η φιλία) μπορεί να υπερνικήσει τη σωματική δύναμη.

Απ’ όταν βγήκε από τ’ αυγό του, ο Βάγιας ονειρευόταν να γίνει πραγματικός ιππότης. Μπορεί να μην ήταν ο πιο μεγαλόσωμος ή ο πιο δυνατός, όμως το νυκτόβιο ένστικτό του μπορούσε να τον βοηθήσει να προστατέψει το κάστρο, ειδικά αφού πολλοί ιππότες είχαν εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό. Όσο λοιπόν κάνει τη βάρδια του στη Νυχτερινή Φρουρά, έρχεται αντιμέτωπος με έναν πολύ τρομακτικό εισβολέα. Ευτυχώς, ό,τι του λείπει σε μπόι το αναπληρώνει με την εξυπνάδα του…

Μεταφράζεται σε 17 γλώσσες
New York Times Best Seller

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Για παιδιά από 7 ετών

Σειρά: Μονοκερούπολη
Αερόστατα, λούνα παρκ και αξέχαστα γενέθλια της Άννα Πουνσέτ
εικονογράφηση: Ντιάνα Βιθέδο
μετάφραση: Δέσποινα Δρακάκη

Τούρτες μαγικές, γλυκά που αλλάζουν γεύση και λούνα παρκ γεμάτα χρυσόσκονη. Όλα είναι πιθανά στη Μονοκερούπολη!

Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα πάρτι γενεθλίων; Μόνο ένα πάρτι γενεθλίων στη Μονοκερούπολη!
Εδώ, οι τούρτες είναι μαγικές, τα γλυκά αλλάζουν γεύση και σχήμα, το λούνα παρκ είναι γεμάτο χρυσόσκονη και έχει και μια ιπτάμενη ρόδα.
Όμως όταν φτάνει η μέρα των γενεθλίων της Παυλίνας, όλα αρχίζουν πολύ, μα πάρα πολύ, στραβά… Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο για να μεταμορφώσουμε την καταστροφή σε διασκέδαση!
Θα καταφέρουμε να της μείνουν τα γενέθλια αυτά αξέχαστα;

Το πρώτο βιβλίο της σειράς: Γκλίτερ, πλεξούδες και ιπτάμενοι μπελάδες

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ
Για νέους από 14 ετών

Σειρά: Οδός Τρόμου
​Ο θάνατος της μαζορέτας του Ρ. Λ. Στάιν
μετάφραση: Ειρήνη Παϊδούση
Ένα τρομαχτικό, στοιχειωμένο από κραυγές βιβλίο που θα σας κάνει σίγουρα να ανατριχιάσετε.

Οι μαζορέτες του Σέιντισαϊντ ήταν πάντα κορυφαίες, τελευταία όμως κυκλοφορούν φήμες ότι η έλλειψη πόρων μπορεί να σημάνει το τέλος του αθλήματος για την πόλη. Θα ήταν κρίμα κάτι τέτοιο για την Γκρέτσεν Πέιτζ, που μόλις έκανε μετεγγραφή από το παλιό της σχολείο, όπου ήταν μεγάλο αστέρι, και ανυπομονεί να µπει στην ομάδα. Το µόνο που στέκει στον δρόμο της είναι ένα άλλο κορίτσι – η πλούσια, κακομαθημένη Ντέβρα Ντάλµπι, που θα δοκιμαστεί κι εκείνη για τη μοναδική κενή θέση. Ο ανταγωνισμός για την ένταξη στην ομάδα είναι κάθε άλλο παρά φιλικός, και καταλήγει σε φόνο. Θα µπει η Γκρέτσεν στην ομάδα –αν υπάρχει πλέον ομάδα– ή θα καταλήξει κι εκείνη νεκρή;
Ο Ρ. Λ. Στάιν επιστρέφει θριαμβευτικά στην εξαιρετικά πετυχημένη σειρά Οδός Τρόµου, απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως συγγραφέας ιστοριών θρίλερ για το εφηβικό κοινό.

Τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς:
Party Games
Μην ξενυχτήσεις
Το χαμένο κορίτσι
Κρατάς μυστικό;
Το νεκρό αγόρι