Αισθηματικά Δειλινά στη Δύση του Καλοκαιριού

Στην τέχνη και στην αγάπη είναι το ένστικτο αρκετό;


Ταξίδια στην Αγάπη και τον Έρωτα πέρα από τους Μύθους και τα Παραµύθια

Το Άγγιγμα του Αρώματος
Κωνσταντίνα-Παρασκευή Δουβόγιαννη

Η µυρωδιά του κάθε ανθρώπου είναι χαρακτηριστική και είναι ανεξάρτητη από το άρωµα που φοράει μα είναι µοναδική. Καθορίζει το ποιος θα σε προσεγγίσει, ακόµα και το ποιος θα σε αγαπήσει.

Αφορµή προσέγγισης της ντροπαλής Ελληνίδας από τον πανέµορφο Ιταλό είναι το άρωµά της. Όλα ξεκινούν στη Σκάλα του Μιλάνο. Οι στιγµές που µοιράζονται ελάχιστες, αλλά τα συναισθήµατα αµέτρητα. Η απόσταση γίνεται αναπόφευκτο εµπόδιο.

Εκτός από τις πέντε αισθήσεις που οξύνονται µε τον έρωτα, η Κατερίνα βρίσκεται στο δίληµµα αν πρέπει να εµπιστευτεί και την έκτη αίσθηση, πιθανότατα το µεγαλύτερο αισθητήριο της ανθρώπινης υπόστασης.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Το Άγγιγμα του Αρώματος
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα-Παρασκευή Δουβόγιαννη
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 12.00€
Σελίδες: 176


Μπλέ III – Πιο πολύ κι από αγάπη
Στάλω Φωτιάδου

Αγάπη και Έρωτας. Δυνάµεις που κινούν Ουρανό και Γη, ορίζουν Ζωή και Θάνατο, εξουσιάζουν Λογική και Τρέλα. Αναµέτρηση Σωστού και Λάθους.

Πώς µπαίνει η τελεία στις µεγάλες αγάπες και πώς, στους µεγάλους, έρωτες; Πώς γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να πεθαίνει δυο φορές; Πώς µπορεί να τολµά να σκοτωθεί για την τόσο γλυκιά και γαλήνια αγάπη και απλά να πεθάνει, για τον εκρηκτικό και παρανοϊκό έρωτα; Δεν θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο; Δεν θα περίµενε κανείς να πεθαίνει για την αγάπη και να τολµήσει να σκοτωθεί, για τον έρωτα; Υπάρχει διαφορά ανάµεσα στο σκοτώνοµαι και στο πεθαίνω; Υπάρχει… Είναι η διαφορά που υπάρχει µεταξύ της αγάπης και του έρωτα.

Γιατί στο Μπλε, αυτό είναι ο έρωτας. Πιο πολύ κι από Αγάπη…

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Μπλέ III – Πιο πολύ κι από αγάπη
Συγγραφέας: Στάλω Φωτιάδου
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 17.00€
Σελίδες: 482