Μόλις κυκλοφόρησε

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Το νησί των αρουραίων του Jo Nesbo
μετάφραση: Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη

Πέντε ιστορίες. Πολλή αγωνία. Δυνατά συναισθήματα. Ανυπέρβλητος Jo Nesbο.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ
Καλώς ήρθατε στο «Νησί των Αρουραίων», στην Αμερική, μετά από μια πανδημία που έχει διαλύσει τον κοινωνικό ιστό. Καλώς ήρθατε εκεί όπου η ελίτ περιμένει στην κορυφή ενός ουρανοξύστη να εγκαταλείψει την πόλη ενώ οι μάζες παλεύουν στους δρόμους για την επιβίωσή τους.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ
Ένας επιστήμονας που μελετά την πιθανότητα της αθανασίας έχει βρει επιτέλους έναν καταστροφέα μνήμης που θα τον βοηθήσει να ξεχάσει τα πάντα, πριν να είναι πολύ αργά. Ένας ψυχολόγος με διπλή ταυτότητα χρησιμοποιεί τα ταλέντα του απέναντι σε ένα πανίσχυρο καρτέλ.

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΑ ΠΑΘΗ
Δύο αδερφικοί φίλοι ταξιδεύουν στην Παμπλόνα για να δουν τις ταυρομαχίες και τελικά ερωτεύονται το ίδιο κορίτσι. Ένας αποξενωμένος γιος με κρυφή ατζέντα επισκέπτεται τον πατέρα του σε ένα εκτροφείο φιδιών στην Αφρική.

ΠΕΝΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.
H ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΤΟΥ JO NESBO
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΖΗΛΙΑΣ

«Το Νησί των αρουραίων είναι μια συλλογή από τέλεια δομημένες ιστορίες, γεμάτες αγωνία. Ο μετρ του σασπένς στα καλύτερά του».
Verdens Gang

«Στο Νησί των αρουραίων ο Jo Nesbo είναι ευθύς και ακριβής, τόσο στην πρόζα όσο και στη δομή και την πλοκή της κάθε ιστορίας. Πραγματικός δεξιοτέχνης».
Stavanger Aftenblad