Το κλασικό αριστούργημα του George Orwell Η Φάρμα των Ζώων δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και είναι παγκοσμίως γνωστό και έχει αγαπηθεί χρόνια τώρα από αναγνώστες κάθε ηλικίας. Αυτή τη φορά, ζωντανεύει στα μάτια των παιδιών μέσα από την ξεχωριστή εικονογράφηση του Chris Mould.

Ένα βιβλίο αληθινό έργο τέχνης, που δεν πρέπει να λείψει από καμιά βιβλιοθήκη.

Σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
George Orwell

Εικονογράφηση: Chris Mould
Μετάφραση: Αργυρώ Πιπίνη
Ξένη Λογοτεχνία – Για παιδιά 12+

ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ

Όταν τα ζώα καταφέρνουν να ξεφορτωθούν τον καταπιεστικό κύριο Τζόουνς, πιστεύουν ότι όλα τους τα προβλήματα έχουν λυθεί. Όμως γρήγορα θα ανακαλύψουν πόσο διαφθείρει η εξουσία. Η Φάρμα των Ζώων, το κλασικό βιβλίο του George Orwell, μεταμορφώνεται με τις μοναδικές εικόνες του Chris Mould.

Ο GEORGE ORWELL (1903-1950) είναι ένας από τους συγγραφείς με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Εκτός από τα γνωστά μυθιστορήματα Η Φάρμα των Ζώων και 1984, όπου οραματίζεται το μέλλον, έχει γράψει και αρκετά μη μυθοπλαστικά κλασικά κείμενα. Όταν πέθανε το 1950 είχε αποκτήσει παγκόσμια φήμη τόσο ως συγγραφέας όσο και ως δημοσιογράφος.

Ο CHRIS MOULD είναι βραβευμένος συγγραφέας και εικονογράφος. Εκτός από τη συγγραφή των δικών του βιβλίων και την εικονογράφηση του βιβλίου Ο σιδερένιος γίγαντας του Ted Hughes, για τα οποία έχει πάρει επαινετικές κριτικές, έχει κάνει την εικονογράφηση στην μπεστ σέλερ σειρά Το αγόρι που το είπαν… Χριστούγεννα του συγγραφέα Matt Haig. Ζει στο Γιόρκσιρ και όταν δεν σκιτσάρει ή δεν γράφει, θα τον βρείτε… ή μάλλον δεν θα τον βρείτε, διότι πάντα σκιτσάρει ή γράφει.