Μετά το Μυθιστόρημα με κλειδί το οποίο διαβάστηκε από χιλιάδες αναγνώστες, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης επιστρέφει με ένα νέο αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο Στον 5ο όροφο της Νομικής. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μίνωας την άνοιξη του 2022. Με αφορμή λοιπόν τη νέα κυκλοφορία, ζητήσαμε από τους αναγνώστες να επιλέξουν το εξώφυλλο που προτιμούν και ταυτόχρονα να λάβουν μέρος σε έναν Διαγωνισμό.

Παρακάτω οι σχετικοί σύνδεσμοι:

https://minoas.gr/neo-exofyllo-markogiannakis/
https://www.facebook.com/minoaseditions/photos/a.183420655028890/4798403470197229/
https://www.instagram.com/p/CY6Rzx2I_Dy/

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζει στο Παρίσι και θεωρείται μια από τις πιο ιδιαίτερες ανερχόμενες φωνές στον χώρο της αστυνομικής λογοτεχνίας. Τα μυθιστορήματά του διαπνέονται από τη γνώριμη φόρμα των κλασικών αστυνομικών αναγνωσμάτων, με επιρροές από την Άγκαθα Κρίστι και τον Ζορζ Σιμενόν.

Για το βιβλίο του Scenes de crime au Louvre αποκόμισε ελεγειακές κριτικές από τον γαλλικό Τύπο (Le Monde, Le Figaro κ.λπ.), ενώ βραβεύτηκε με το Εθνικό Βραβείο Καλύτερου Δοκιμίου 2017. Για το πρώτο του μυθιστόρημα έλαβε το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ακαδημίας του Var.

Επίλεξε το εξώφυλλο που προτιμάς και κέρδισε το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα, μαζί με μια συλλεκτική υφασμάτινη τσάντα Μίνωας!

Ποιο εξώφυλλο διαλέγεις; Επίλεξε τον αριθμό, συμπλήρωσε το ονοματεπώνυμο και το email σου και πάτα αποστολή!

Ονοματεπώνυμο:
Email: