ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στις 20:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Σαιξπηρικόν, διοργανώνουν παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Πόπης Αρωνιάδα, με τίτλο «ΠΟΛΥΕΔΡΙΚΗ ΚοΠή ΤάΝκα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link βιβλίου: https://bitly.ws/YX3y

Link εκδήλωσης: https://bitly.ws/YX3r

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η νέα ποιητική συλλογή της Πόπης Αρωνιάδα «Πολυεδρική κοπή», εκδόσεις Σαιξπηρικόν, περιλαμβάνει πρωτότυπα ποιήματα μορφής τάνγκα με τίτλο, στα οποία η ποιήτρια συλλέγει την πεμπτουσία της

ζωής, της εμπειρίας, της παρατήρησης, που όμως αποτελεί εμβάθυνσηστα κυριότερα ζητήματα και αναζητήσεις της ανθρώπινης ύπαρξης, πουαναμφίβολα σφραγίζονται από διαχρονικότητα, εμπλουτισμένα ωστόσοαπό έντονο συναισθηματισμό. Είναι γεγονός, ότι τα μικρά ποιήματα, με

την ταυτότητας της κατ’ ουσίαν λιτότητας, έχουν τον ξεχωριστό τρόπονα μιλούν με τη δύναμη των μακρών ποιημάτων, χωρίς να είναι τα ίδια μεγάλα σε μέγεθος.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Τα τελευταία δέκα πέντε χρόνια συμμετέχων ενεργά σε λογοτεχνικά περιοδικά και ανθολογίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχω εκδώσει έξι ποιητικές συλλογές, ένα μυθιστόρημα και μια συλλογή διηγημάτων, πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας μια δίγλωσση συλλογή τάνκα με τίτλο. Έχω λάβει επαίνους και βραβεία εγχώρια και διεθνή.

Η ποιητική μου συλλογή «ΡΟΚΕ» μεταφράστηκε και εκδόθηκε στα Πολωνικά. Είμαι μέλος της Επιτροπής Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνίας, Τακτικό μέλος του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», WiPC του PenGreeceκαι μέλος του Κύκλου Ποιητών Αθηνών.