Σας προσκαλούμε με χαρά και ενθουσιασμό να συμμετάσχετε στην ειδική εκδήλωσή μας, μια έκθεση που θα πραγματοποιηθεί με σκοπό να υποστηρίξει τη δύναμη των γυναικών που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού. Ένα ποσό από τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν ως δωρεά στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», που παρέχει πολύτιμη υποστήριξη σε γυναίκες που διανύουν αυτήν την αγώνα.

Η εκδήλωσή μας θα αναδείξει τη δύναμη, την αντοχή και την αισθητική των γυναικών που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού, ενθαρρύνοντας την ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη σε αυτό το ζήτημα που επηρεάζει τόσες πολλές ζωές. Θέλουμε να προβάλλουμε την τέχνη ως μέσο έκφρασης και ελπίδας κατά τη διάρκεια αυτής της πρόκλησης.

Αν είστε καλλιτέχνης ή καλλιτέχνιδα που δημιουργεί έργα εμπνευσμένα από τη θεματική αυτή, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, εκθέτοντας τα έργα σας και συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ισχυρής φωνής υπέρ της αλληλεγγύης και της ενθάρρυνσης.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει για μια εβδομάδα.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσετε τα έργα σας σε ένα ευρύ κοινό και να συμβάλετε στην υποστήριξη των γυναικών που παλεύουν με τον καρκίνο του μαστού.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις δημιουργίες σας και να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο η τέχνη μπορεί να ενισχύει την ανθρώπινη δύναμη και αντοχή.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση και να εκθέσετε τα έργα σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email – [email protected]. Αναμένουμε με ανυπομονησία να συνεργαστούμε μαζί σας και να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία που θα στηρίξει τον αγώνα για την υγεία και την ευημερία των γυναικών που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεισφορά σας και για την υποστήριξή σας σε αυτήν την πολύτιμη αιτία.

Περισσότερα: https://el.antigonipagona.com/event-exhibits