Οι συναντήσεις του Να Μου Γελλάς, αυτή η μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσεις ζωντανά με ανθρώπους που θαυμάζεις, συνεχίζονται. Στη συνάντηση που συμπίπτει με τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του Να Μου Γελλάς, επίσημος καλεσμένος θα είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές, ο Τίτος Πατρίκιος.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς θα έχουν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν με τον σπουδαίο ποιητή γύρω από ένα τραπέζι. Μια παρέα που σκέφτεται και συνδιαλέγεται αληθινά. Μια ιδέα πρωτότυπη που ξεφεύγει από τη φόρμα της συνέντευξης, της παρουσίασης ή της ομιλίας.


Ο Τίτος Πατρίκιος επιλέγει σα θέμα για τη συζήτησή μας τη φράση «Ποίηση και πραγματικότητα». «Γιατί λέμε ότι η ποίηση είναι στα σύννεφα. Όμως από τα όνειρα τίποτα δε βγαίνει. Από την πραγματικότητα γεννιούνται τα όνειρα. Από το όνειρο δε βγαίνει η πραγματικότητα», προσθέτει.
Με τη συνάντηση αυτή το Να Μου Γελλάς κλείνει 4 χρόνια. Τέσσερα χρόνια μιας ιδέας που ονειρεύεται να γίνει μια όμορφη πραγματικότητα. «Κανείς δεν ονειρεύεται μοναχός» τονίζει ο Τίτος Πατρίκιος.
Έλα λοιπόν να ονειρευτούμε πραγματικά μαζί!

Οι δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς που θα δηλώσουν ενδιαφέρον και θα κληρωθούν να συμμετέχουν στη συνάντηση αυτή, θα πάρουν δώρο από το Να Μου Γελλάς ένα βιβλίο με ποιήματα του Τίτου Πατρίκιου τα όποια θα έχουν την ευκαιρία να τους αφιερώσει ο ίδιος.
Είναι πολύ εύκολο να ζήσεις την εμπειρία αυτή που θα θυμάσαι για πάντα. Κάνε την συνδρομή σου στο www.namougellas.com. Δήλωσε ενδιαφέρον συμμετοχής στη συνάντηση και πολύ πιθανά θα ζήσεις το δικό σου «ήμουν και εγώ εκεί»!
Το στέκι που έχεις μαζί σου παντού, έγινε πια η παρέα σου όπου κι αν πας. Τέσσερα χρόνια ξεκινάς Να Μου Γελλάς.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Να Μου Γελλάς: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, ώρα: 17:00-19:00
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ: Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος
ΘΕΜΑ: «Ποίηση και πραγματικότητα»
ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ: Με τον Τίτο Πατρίκιο θα συνομιλήσουν δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς
ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ: Η Νικολέττα Λέκκα, δημιουργός του Να Μου Γελλάς
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Πλάκα, Αθήνα ή μέσω ZOOM για όποιον δε μπορεί να παρευρεθεί ζωντανά. Δώρο σε κάθε συμμετέχοντα ένα βιβλίο του Τίτου Πατρίκιου.