Τρεις μήνες μετά το πρώτο της τραγούδι, η ταλαντούχα Κλεοπάτρα Στούμπου καταθέτει τη δεύτερη πρότασή της. Σε μουσική, στίχους και ενορχήστρωση δική της, και την αισθαντική φωνή της Παναγιώτας Θεοδωροπούλου, “το ’21” έρχεται να συμπληρώσει το “Ξεθωριάζεις” που αγαπήθηκε πολύ!

Η Κλεοπάτρα εκτός από ταλαντούχα στη μουσική, έχει και σκηνοθετικές ιδέες και έτσι όλοι ακολουθούν τις δικές της προτάσεις για το τελικό, εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ακολουθεί η ανάρτησή της στο facebook. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, καλοτάξιδο “το ’21” κορίτσια και να πραγματοποιείτε πάντα τα όνειρά σας!

Λίγη ώρα αφότου μπήκε το 2021, άρχισα ξαφνικά να τραγουδάω “Το ’21 δεν θέλω να’ χει πλέον τίποτα από σένα” με τόση ευκολία, σαν να το είχα πάντα μέσα μου και περίμενε την κατάλληλη στιγμή να γεννηθεί.. Μέσα σε λίγη ώρα το ολοκλήρωσα και το έστειλα στην Παναγιώτα να μου πει την γνώμη της.. Ταυτίστηκε με όσα έγραψα, το ζήτησε και έγινε δικό της..
Μετά από 3 μήνες, και πολλές αναποδιές, ολοκληρώσαμε το τραγούδι μας! Ένα τραγούδι που αφήνει πίσω ό,τι αρνητικό έφεραν οι προηγούμενες χρονιές.. Μπορεί μέχρι τώρα να μην έχει δώσει και τα καλύτερα δείγματα αλλά εύχομαι σε όλους μας το ’21 να είναι η χρονιά που θα βαδίσουμε στα μονοπάτια που ονειρεύεται ο καθένας μας!!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στο να βγει αυτό το αποτέλεσμα!! Τον Παναγιώτη Αυγέρη για την υπομονή του, τις συμβουλές του και το χρώμα που έδωσε στο κομμάτι μας όσο το ηχογραφούσαμε, τους τρεις εξαιρετικούς μουσικούς που το πλαισίωσαν, τον Γιώργο Χαραλάμπους στα πλήκτρα, τον Μάκη Φεγγούλη στα τύμπανα και τον Σπύρο Κριάρη στο σαξόφωνο!
Τον Γιάννη Χοροζίδη που επιμελήθηκε το βίντεο και έδωσε μορφή σε όλες τις τρελές ιδέες μου, την Ζωή Λιάμη για το μακιγιάζ που μας μεταμορφώνει κάθε φορά, καθώς και για τα μοναδικά κοσμήματα της Liami.Jewerly, την Αλίκη Ναστούλη για την υπέροχη επιμέλεια των μαλλιών που άντεξαν τόσα, και τέλος, το κατάστημα Επώνυμο Αγρίνιο fashion club – Eponymo Agrinio για τα ρούχα που ταίριαξαν στο concept που είχαμε σκεφτεί τόσο όμορφα!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον guest star μας Βασίλη Τσαλούκη και στον Σπύρο Διονυσίου!
Ευχόμαστε να το αγαπήσετε και να το φτάσετε ψηλά! Περιμένουμε τα σχόλια σας με ανυπομονησία!
Καλή ακρόαση – προβολή!!!