To live streaming του Χρήστου Θηβαίου που ήταν προγραμματισμένο για τις 6/1/22, αναβάλλεται λόγω κρούσματος στην ομάδα παραγωγής. Η νέα ημερομηνία ορίστηκε για 25/2/22. Όσοι αγόρασαν ήδη εισιτήρια, ισχύουν για τη νέα ημερομηνία. Ευχόμαστε καλή υγεία σε όλους!

Η πρόσφατη εξαγγελία των νέων υγειονομικών μέτρων που αφορούν στην ψυχαγωγία και η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού που έρχεται να μας στερήσει την ανάγκη μας για μουσική και επικοινωνία, οδήγησε τον Χρήστο Θηβαίο στην απόφαση για μια διαδικτυακή live streaming συναυλία, ανήμερα των Φώτων, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ.

Η μουσική είναι ένα από τα πιο αναγκαία καταφύγια όλων στις δύσκολες στιγμές, πόσο μάλλον τώρα, στην απρόβλεπτη συνθήκη που βιώνουμε. Ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και κατορθώνει να μας γεμίζει συναισθήματα, να μας ενώνει, να μας εξελίσσει.

Ορμώμενος από την επιθυμία του να επικοινωνήσει με όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο, ο Χρήστος Θηβαίος μάς προσκαλεί σε μία διαδραστική συναυλία – από την ασφάλεια του σπιτιού μας, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022.

Επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάμε εμείς και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος: “Ημερολόγιο”, “Ας Χαθείς”, “Αγάπη”, “Παλιός Στρατιώτης”, “Μικρή Πατρίδα”, “Βροχή μου”, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με αγαπημένα κομμάτια άλλων μουσικών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του τα Εξάρχεια, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα.

Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο. Όπως έλεγε ο ίδιος ο συνθέτης: «Ο Θηβαίος μπορεί να απογειώσει τα τραγούδια με τις ερμηνείες του και έχει δώσει νέα διάσταση ακόμα και στα τραγούδια του Καββαδία».
Το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου, ο Χρήστος Θηβαίος θα ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια του Θάνου όπως: “Λύχνος του Αλαδδίνου”, “Γουίλι”, “Ένα Μαχαίρι”, “Άννα μην κλαις”, “Ο Άμλετ της σελήνης”, “Δεν είμαι Άλλος”, “Πάντα Γελαστοί”, καθώς επίσης τραγούδια από την επανεκτέλεση του έργου “Εμπάργκο”, που επανακυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Μαζί του:
Μάξιμος Δράκος: πιάνο
Καλλίστρατος Δρακόπουλος: τύμπανα
Θανάσης Γκίκας: ηχοληψία

Παραγωγή: Cricos

Εισιτήρια: 5 ευρώ
Προπώληση και Προβολή Live Streaming: https://bit.ly/32hD0X7