Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το εκδοτικό μας πρόγραμμα για τον μήνα Μάιο με 12 νέα βιβλία που θα βρίσκονται στα βιβλιοπωλεία από τις 17 Μαΐου 2021.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Τέσσερις άνεμοι – Kristin Hannah

Οι Τέσσερις άνεµοι είναι ένα συναρπαστικό µυθιστόρηµα που ζωντανεύει την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης –τις σκληρές αλήθειες που δίχασαν τους Αµερικανούς και τις µακροχρόνιες συγκρούσεις ανάµεσα στους έχοντες και τους µη έχοντες.
Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου
Θα ανακαλύψει τον καλύτερο εαυτό της στους χειρότερους καιρούς.

Τέξας, 1921. Ο Α΄ Παγκόσµιος Πόλεµος έχει τελειώσει και η Αµερική ετοιµάζεται να µπει σε µια νέα, αισιόδοξη περίοδο. Αλλά για την Έλσα Γουόλκοτ, που θεωρείται πολύ µεγάλη για να παντρευτεί, το µέλλον διαγράφεται ζοφερό µέχρι τη νύχτα που γνωρίζει τον Ρέιφ Μαρτινέλι και αποφασίζει να αλλάξει τη ρότα της ζωής της.Το 1934 ο κόσµος έχει αλλάξει· εκατοµµύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους και η ξηρασία έχει καταστρέψει τις Μεγάλες Πεδιάδες. Οι αγρότες δουλεύουν σκληρά για να µη χάσουν τη γη και τη ζωή τους. Στο αγρόκτηµα των Μαρτινέλι όλα πεθαίνουν, µαζί και ο σαθρός γάµος της Έλσας· κάθε µέρα είναι µια καταδικασµένη µάχη µε τη φύση, µια πάλη για να κρατήσει τα παιδιά της στη ζωή. Σε αυτή την αβέβαιη και επικίνδυνη εποχή, η Έλσα είναι αναγκασµένη να πάρει µια σκληρή απόφαση: να πολεµήσει για τη γη που αγαπά ή να την εγκαταλείψει και να πάει στη ∆ύση, στην Καλιφόρνια, σε αναζήτηση µιας καλύτερης ζωής. Οι Τέσσερις άνεµοι είναι ένα συναρπαστικό µυθιστόρηµα που ζωντανεύει την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης –τις σκληρές αλήθειες που δίχασαν τους Αµερικανούς και τις µακροχρόνιες συγκρούσεις ανάµεσα στους έχοντες και τους µη έχοντες. Είναι ένας ύµνος στην ελπίδα, την ανθεκτικότητα και τη δύναµη του ανθρώπινου πνεύµατος απέναντι στις αντιξοότητες, ένα ανεξίτηλο πορτρέτο της Αµερικής, ιδωµένο µέσα από τα µάτια µιας αδάµαστης γυναίκας, της οποίας η γενναιότητα και η θυσία θα καθορίσουν µια ολόκληρη γενιά.

Έγραψαν για το βιβλίο

«Η Hannah συνδυάζει τον ωµό ρεαλισµό µε τους ανάγλυφους χαρακτήρες, ενώ ο λυρικός της λόγος ηχεί ολοζώντανος και αληθινός από την πρώτη πρόταση. Με την Έλσα, µια γυναίκα που υπερασπίζεται µε πάθος τις αρχές της και τους ανθρώπους που αγαπά, η Hannah ζωντανεύει εξαιρετικά το φάντασµα του Τοµ Τζόουντ.»
Publishers Weekly

«Η αφήγηση είναι καταιγιστική και η διαχρονικότητα των θεµάτων του µυθιστορήµατος –όπως, µεταξύ άλλων, η άδικη ενοχοποίηση των ξένων για τις οικονοµικές ανισότητες– δίνει µια επιπλέον διάσταση σε αυτό το πλούσιο, συναρπαστικό ανάγνωσµα µε θέµα τους οικογενειακούς δεσµούς, την επιµονή, αλλά και τις φιλίες και το ψυχικό σθένος των γυναικών.»
–Booklist

«Η αριστοτέχνις της αφήγησης Kristin Hannah µάς υπενθυµίζει ότι τόσο η ανθρώπινη καρδιά όσο και η ίδια η Γη είναι δυνατές και ταυτόχρονα ευµετάβλητες –όπως η αλλαγή της φοράς του ανέµου. Ένα µυθιστόρηµα που έρχεται την κατάλληλη στιγµή και επισηµαίνει την αξία και την ευαλωτότητα της Φύσης.»
Delia Owens, συγγραφέας του Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες

H Κριστίν Χάνα έχει γράψει περισσότερα από 20 µυθιστορήµατα, πολλά από τα οποία µπήκαν στη λίστα best seller των New York Times. Πρώην δικηγόρος που εγκατέλειψε την καριέρα της για να γίνει συγγραφέας, ζει µε τον σύζυγο και τον γιο της στις ΗΠΑ. Το µυθιστόρηµά της Το Αηδόνι µεταφράστηκε σε 43 γλώσσες και έγινε διεθνές best seller, µε πωλήσεις άνω των 3.000.000 παγκοσµίως, το Αχανής µοναξιά κέρδισε το βραβείο αναγνωστών Goodreads Choice Awards και το Πυγολαµπίδες µεταφέρθηκε σε τηλεοπτική σειρά για το Netflix σηµειώνοντας πολύ µεγάλη επιτυχία. Μπορείτε να µάθετε περισσότερα για την Κριστίν στο kristinhannah.com

Ο ήχος των πουλιών – Sebastian Faulks

Μια συναρπαστική οικογενειακή σάγκα για τον έρωτα και τον πόλεμο την οποία εμπνεύστηκε ο συγγραφέας προκειμένου να φωτίσει τις ζωές και τις ιστορίες των βετεράνων του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης

Μια οικογενειακή σάγκα που εμπνεύστηκε ο Βρετανός Sebastian Faulks προκειμένου να φωτίσει τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις των βετεράνων του ΒΠΠ.

O ήχος των πουλιών είναι ένα μυθιστόρημα με συντριπτική συναισθηματική δύναμη, μια ιστορία αγάπης, θανάτου, έρωτα και επιβίωσης.

Ο Στίβεν Ρέισφορντ, ένας νεαρός βρετανός, φτάνει στην Αμιέν της Βόρειας Γαλλίας το 1910 για να μείνει με την οικογένεια Αζέρ. Εκεί ερωτεύεται την Ιζαμπέλ, η οποία είναι δυστυχισμένη στον γάμο της. Αλλά, καθώς ο κόσμος βρίσκεται στη δίνη του πολέμου, η σχέση τους διαλύεται και ο Στίβεν κατατάσσεται εθελοντικά στο Δυτικό Μέτωπο.

Με την αγάπη του για την Ιζαμπέλ θαμμένη για πάντα στην καρδιά του, βιώνει την απίστευτη φρίκη του πολέμου από την οποία ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και κανένας αναγνώστης του βιβλίου δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος.

Το βιβλίο Ο ήχος των πουλιών:

Έχει γυριστεί σε σειρά 2 επεισοδίων από το BBC.
Έχει μεταφραστεί σε πάνω από 50 γλώσσες.
Ψηφίστηκε από το βρετανικό κοινό ως ένα από τα πιο αγαπητά όλων των εποχών, ενώ πολλοί το έχουν παρομοιάσει με τον Άγγλο ασθενή.
Έχει περισσότερες από 70.000 κριτικές στο goodreads (μ.ό. 4,09).

Είπαν για το βιβλίο:

Για μια ακόμα φορά, ο Faulks μας δείχνει την απαράμιλλη δυναμική του ως συγγραφέας της ανθρώπινης ζωής και της μεγάλης συμπόνοιας. Ένα υπέροχο βιβλίο γεμάτο αλήθεια.
Kirkus reviews

Εκπληκτικό.. το έχω διαβάσει και ξαναδιαβάσει και δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα άλλο μυθιστόρημα που για τόσα πολλά χρόνια με έχει συγκινήσει τόσο πολύ και μου έχει προκαλέσει τόσο έντονο προβληματισμό για το ανθρώπινο πνεύμα.
The daily mail
Ο Σεμπάστιαν Φοκς Θεωρείται ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους σύγχρονους Βρετανούς συγγραφείς. Πολλά βιβλία του έχουν μπει σε λίστες best seller. Γεννήθηκε το 1953 και σπούδασε στο Κολέγιο Ουέλιγκτον και στο Κέμπριτζ. Εργάστηκε επί πολλά έτη ως δημοσιογράφος αλλά και συντάκτης για τη στήλη βιβλίου της The Inde-pendent. Έχει γίνει γνωστός για τα βιβλία του που διαδραματίζονται στο Παρίσι. Ζει στο Λονδίνο με την οικογένειά του.

Ελληνική Λογοτεχνία

Το σπίτι με τις φοινικιές – Τίτσα Πιπίνου

Μετά το Κορίτσι του Αλεσάντρο η Τίτσα Πιπίνου μας συστήνει το νέο της ιστορικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στη Ρόδο και το Κάϊρο, ακολουθώντας τις ιστορίες, τα όνειρα και τις διαψεύσεις των δυο μεγάλων οικογενειών Σαλιβέρου και Λίντον.

Ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα-ψηφιδωτό που διατρέχει το μεγαλύτερο μέρος του 20ού αιώνα και αφηγείται ιστορίες ανθρώπων των οποίων η ζωή παρασύρθηκε στη δίνη ιστορικών γεγονότων που συγκλόνισαν τον κόσμο.

Ρόδος, 1927. Όταν η οικογένεια του Φιλήμονα Σαλίβερου μεταναστεύει απ’ το μικρό άγονο νησί τους στη Ρόδο για να συνεχίσουν τα τρία παιδιά το σχολείο, κανείς τους δεν διανοείται τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στη ζωή τους.

Κάιρο, 1934. Η Μαρίνα, η όμορφη και περήφανη κόρη της οικογένειας Σαλίβερου, ταξιδεύει με προορισμό το Κάιρο για να μείνει στην εύπορη οικογένεια των θείων της. Εκεί θα γνωρίσει τον Ανδρέα Λίντον, έναν ανεξάρτητο και παθιασμένο με την περιπέτεια άνδρα, ο οποίος κατά τη διάρκεια του πολέμου θα γίνει ήρωας.

Η ιστορία των οικογενειών Σαλίβερου και Λίντον ορθώνεται με αξιοπρέπεια μπροστά στη ματαίωση των ονείρων τους, στις διαψεύσεις, στα πάθη, στις φιλοδοξίες και στις απώλειες κατά τα δύσκολα χρόνια της Ιταλοκρατίας –σαν τις δύο πανύψηλες φοινικιές που στέκονται αγέρωχες μπροστά στην παλιά έπαυλη, δίνοντας μια ψευδαίσθηση αρχοντιάς ανάμεσα στα ρημαγμένα φτωχόσπιτα της γειτονιάς.

Έγραψαν για Το κορίτσι του Αλεσάντρο:

«Διατηρώντας όλες τις φίνες εμμονές της –παραδεισένιους κήπους και παλιά ξενοδοχεία, όπως εκείνο το υπέροχο που είχαν οι δικοί της κάποτε, τη μοίρα και το σθένος των γυναικών, την ομορφιά του τόπου της που μεταλλάσσεται μέσα στο χρόνο και κινδυνεύει να χαθεί– η Τίτσα Πιπίνου αναφέρεται στα Δωδεκάνησα κατά την Ιταλική Κατοχή
Ελένη Γκίκα, Φιλελεύθερος

«Η Τίτσα Πιπίνου γοητεύεται και γοητεύει με τη γραφή της, αναδεικνύοντας έναν κρυφό έρωτα σαν τους πολλούς εκείνης της εποχής, που άλλοι ευοδώθηκαν και άλλοι έμειναν για πάντα κρυφοί!»
Ροδούλα Λουλουδάκη, Η Ροδιακή

Η Τίτσα Πιπίνου γεννήθηκε και ζει στη Ρόδο. Στα γράμματα εμφανίστηκε το 1994 με το βιβλίο Γυναίκα της σκιάς. Συνολικά έχει γράψει δέκα μυθιστορήματα, ένα δοκίμιο και ένα βιβλίο για παιδιά. Διηγήματα και κείμενά της έχουν δημοσιευτεί σε ανθολογίες, λογοτεχνικά ημερολόγια και στον Τύπο, ενώ διατηρεί εδώ και χρόνια ραδιοφωνική εκπομπή για το βιβλίο. Το 2019 κυκλοφό­ρησε από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος Το κορίτσι του Αλεσάντρο, το οποίο συμπεριλήφθηκε στη βραχεία λίστα των Βραβείων Public το 2019, στην κατηγορία «Αξέχαστος ήρωας».

Αστυνομικό, Θρίλερ

Ημέρα της μητέρας – Nele Neuhaus

Από τη συγγραφέα των 10.000.000 αντιτύπων ένα νέο συγκλονιστικό θρίλερ που έχει στο επίκεντρο του μια σειρά αιματηρών δολοφονιών που λαμβάνουν χώρα την Ημέρα της μητέρας.
Μετάφραση: Βασίλης Τσαλής

ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Στην αρχή φαίνεται να είναι μία ακόμη θλιβερή υπόθεση:

Κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι ο 84χρονος Τέο Ράιφενρατ, που ζούσε απομονωμένος τα τελευταία είκοσι χρόνια, πέθανε στο σπίτι του πριν από αρκετές ημέρες. Κατά τη διάρκεια όμως της έρευνας, η Πία Ζάντερ και ο Όλιβερ φον Μπόντενσταϊν ανακαλύπτουν στο οικόπεδο του νεκρού τα λείψανα πολλών γυναικών. Ήταν ο Ράιφενρατ ένας αδίστακτος κατά συρροή δολοφόνος που έθαβε τα θύματά του κάτω από το κλουβί του σκύλου; Μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα ήταν για πολλά χρόνια ανάδοχοι ορφανών και εγκαταλειμμένων παιδιών, στα οποία εξασφάλιζαν ένα στοργικό σπιτικό περιβάλλον.

Καθώς η Πία και ο Όλιβερ πέφτουν πάνω σε σκοτεινά κεφάλαια της ιστορίας των Ράιφενρατ, εξαφανίζεται ακόμη μια γυναίκα. Όλες οι γυναίκες έχουν εξαφανιστεί κοντά στην Ημέρα της Μητέρας. Η Πία είναι πεπεισμένη: O δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος εκεί έξω, αναζητώντας το επόμενο θύμα του. Και η Ημέρα της Μητέρας πλησιάζει.

Trivia:

Το 2010 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα, Η Χιονάτη πρέπει να πεθάνει, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία. Τα μυθιστορήματα που ακολούθησαν, πάντα με κεντρικούς ήρωες το ντουέτο των αστυνομικών ερευνητών Πία Κίρχοφ και Όλιβερ φον Μπόντενσταϊν, την ανέδειξαν σε μια από τις πλέον πολυδιαβασμένες γερμανόφωνες συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων και κυκλοφορούν σε περισσότερες από 30 χώρες

Πρόσφατα, ο αρχηγός της αστυνομίας του Βέστχεσεν την αναγόρευσε, τιμής ένεκεν, Αστυνόμο Β΄

Η Νέλε Νόιχαους ζει στο Τάουνους, στα περίχωρα της Φρανκφούρτης, και γράφει βιβλία από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Σπούδασε Νομική, Ιστορία και Γερμανική Φιλολογία, και στο παρελθόν εργάστηκε σε διαφημιστική εταιρεία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.neleneuhaus.de.

Προσωπική βελτίωση

Μικρές Συνήθειες – B.J. Fogg

Ένα χρήσιμο εγχειρίδιο από τον BJ Fogg που μας δείχνει τον τρόπο να προσεγγίσουμε τους στόχους μας όχι μέσω των μεγάλων αποφάσεων και της ενοχικής συμπεριφοράς αλλά μέσω της απόκτησης μικρών θετικών συνηθειών στην καθημερινότητά μας.
Μετάφραση: Ευαγγελία Σταυροπούλου

Ξεχάστε την τελευταία τάση για εξαντλητική γυμναστική. Ξεχάστε τις μεγάλες αποφάσεις που διαρκούν μόνο μερικές εβδομάδες. Ξεχάστε την ενοχή. Ξεχάστε τη δυσαρέσκεια. Η βελτίωση της ζωής σας είναι πολύ πιο εύκολη απ’ ό,τι νομίζετε.

Δοκιμάστε οποιαδήποτε συνήθεια, κάντε τη μικρή, βρείτε πού ταιριάζει φυσιολογικά στη ζωή σας και καλλιεργήστε την ανάπτυξή της.

Ο BJ Fogg, εμβληματική μορφή της Silicon Valley και ιδρυτής του θρυλικού Εργαστηρίου Σχεδιασμού Συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, έχει αποκωδικοποιήσει τον σχηματισμό συνηθειών. Με τη μέθοδο Tiny Habits© (Μικρές Συνήθειες), η οποία βασίζεται σε εικοσαετή έρευνα και χρησιμοποιείται από περισσότερα από 60.000 άτομα, αποκαλύπτει ότι το κλειδί για την αλλαγή συμπεριφοράς είναι το αντίθετο αυτού που σας έλεγαν πάντα. Δεν έχει να κάνει με τη δύναμη της θέλησης, αλλά με το να ξεκινάει κανείς με μικρά βήματα και με τρόπο που τον κάνει να νιώθει καλά.

Έγραψαν για το βιβλίο

«Στο θέμα του Σχεδιασμού Συμπεριφοράς, κανένας στον κόσμο δεν θα μπορούσε να γράψει χρησιμότερο βιβλίο από τον BJ Fogg
Robert Cialdini, συγγραφέας του μπεστ σέλερ Ναι! 50 μυστικά από την επιστήμη της πειθούς

«Ο BJ Fogg θεωρείται δικαίως εμβληματική προσωπικότητα, όχι μόνο μεταξύ των ακαδημαϊκών της συμπεριφορικής επιστήμης, αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο
Rory Sutherland, αντιπρόεδρος της Ogilvy Group και συγγραφέας του Alchemy

«Βαθιά μελετημένο και πολύ πρακτικό, το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για όποιους ενδιαφέρονται να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους (δηλαδή, για όλους μας)
Gretchen Rubin, συγγραφέας του New York Times best seller Μαθήματα ευτυχίας

«Οι Μικρές συνήθειες θα βοηθήσουν τον καθένα μας να έχει την καλύτερη χρονιά της ζωής του. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να κοιμάστε καλύτερα, να χάσετε βάρος, να εργάζεστε πιο έξυπνα ή να είστε περισσότερο παρόντες ως γονείς, ο BJ Fogg είναι ο “πατέρας” της έρευνας για τις συνήθειες και οι συμβουλές του έχουν ήδη αλλάξει τη ζωή μου.»
Δρ Rangan Chatterjee, συγγραφέας του Οι 4 πυλώνες της ευζωίας

Ο Μπι Τζέι Φογκ, PhD είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του Εργαστηρίου Σχεδιασμού Συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο του Στάν-φορντ. Εκτός από την έρευνά του, ηγείται της Ακαδημίας Μικρών Συνηθειών, προκειμένου να βοηθά ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. To περιοδικό Fortune περιλαμβάνει το όνομά του στη λίστα με τους «Δέκα νέους γκουρού που πρέπει να γνωρίζετε». Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στη Β. Καλιφόρνια και το Μάουι. Περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα
μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση bjfogg.com

Έρευνα, Δοκίμιο, Μελέτη

Άνθρωπος 4.0 – Δημήτριος Λακασάς

Το βιβλίο Άνθρωπος 4.0 επιχειρεί μια διείσδυση στα άδυτα των νέων τεχνολογιών με μια απλή ματιά και με την ίδια ματιά βλέπει το μέλλον της ανθρωπότητας. Τάσσεται ξεκάθαρα και με επιχειρήματα υπέρ του ανθρώπου στο νέο δίλημμα «άνθρωπος ή μηχανή». Ένα αισιόδοξο βιβλίο που καλλιεργεί την πεποίθηση ότι η τεχνολογία θα μας απελευθερώσει προκειμένου να εξελιχθούμε σε αυτό που ορίζει η ουσιαστική μας προέλευση. Το να είμαστε άνθρωποι.

Επιστημονική επιμέλεια: Δημήτρης Γούλιας

Επιστημονικά βιβλία

Νεωτερικές μορφές διαχείρισης των τελετουργιών του «κύκλου της ζωής» Εμμανουήλ Γερ. Βαρβούνης

Μια ενδιαφέρουσα λαογραφική μελέτη της περίπτωσης των γραφείων διοργάνωσης τελετών από τον Καθηγητή του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Διευθυντή του Εργαστηρίου Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Εμμανουήλ Γερ. Βαρβούνη.

Σχεδίαση Μηχανισμών και Κατασκευών με το FreeCADΘεοδόσης Θεοδοσίου

Μια γενική παρουσίαση των δυνατοτήτων του προγράμματος FreeCaf σε μια ποικιλία θεμάτων, όπως σχεδίαση 2D, σχεδίαση 3D, μηχανολογικό σχέδιο και αρχιτεκτονικό σχέδιο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον σπουδαστή να να πάρει τις βασικές γνώσεις της παραμετρικής σχεδίασης.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Ιδιωτική παραλίαSophie Lescaut

Μια πρωτότυπη και χιουμοριστική ιστορία με πρωταγωνιστές μια οικογένεια πλατυπόδων που προσπαθεί να βρει μια ελεύθερη πλαζ για κολύμπι. Ένα βιβλίο για τη διαφορετικότητα και την αποδοχή.
Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
Εικονογράφηση: Sophie Lescaut
Προτεινόμενη ηλικία: 3+

Μπόγκι το ψευτρόνι – Aaron Blabey

Το δεύτερο ξεκαρδιστικό βιβλό με πρωταγωνιστή τον Μπόγκι το Παγκ που αναφέρεται στα ψέμματα που σκαρφίζεται ο Μπόγκι.
Μετάφραση: Αρσέν
Εικονογράφηση: Aaron Blabey
Προτεινόμενη ηλικία: 3+

Ο Δρακοσυλλέκτης – Ένα παγωτό για τον Ισίδωρο – Κυριάκος Αθανασιάδης

Το τρίτο βιβλίο της σειράς Δρακοσυλλέκτης με πρωταγωνιστές τα συμπαθητικά δρακάκια που μπλέκονται σε ένα σωρό περιπέτειες.
Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Προτεινόμενη ηλικία: 3+

Τι ώρα είναι; – David A. Adler

Ένα συναρπαστικό Stem βιβλίο από τον βετεράνο τον παιδικών non-fiction βιβλίων David A. Adler έρχεται για να μάθει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στους μικρούς αναγνώστες όλα τα μυστικά της ώρας.
Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
Εικονογράφηση: Edward Miller
Προτεινόμενη ηλικία: 6+