Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Ζωή Σχοινά με χαρά παρουσιάζουν το τετράδιο και εγχειρίδιο ενθύµησης, αυτοφροντίδας και αγάπης για τις μέλλουσες μητέρες και τα παιδιά τους.


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Οι γυναίκες σήµερα βιώνουν την εγκυµοσύνη ως µια «υποχρεωτική» πορεία στη ζωή τους και µπαίνουν απροετοίµαστες ψυχικά σε αυτή την περίοδο-πρόκληση της ζωής. Η φροντίδα και η ενηµέρωση σε µια εγκυµοσύνη είναι αυτό που θέλω να προσφέρω έτσι ώστε να αναπτυχθεί µια σχέση ανάµεσα στη γυναίκα και το φυσικό της σώµα, ανάµεσα στη µητέρα και το έµβρυο από τις πρώτες ηµέρες της εγκυµοσύνης.

Αυτό το Τετράδιο είναι ένα εγχειρίδιο ενθύµησης, αυτοφροντίδας και αγάπης για τις γυναίκες που είναι ήδη έγκυοι ή ετοιµάζονται να κυοφορήσουν, και τους συντρόφους τους. Εδώ, θα συναντηθείτε µε την ειρήνη και τη δύναµη µέσα σας έτσι ώστε συνειδητά να αφεθείτε στη διαδικασία µε Εµπιστοσύνη και Χαρά. Εδώ, για πρώτη φορά ίσως θα έρθετε σε επαφή µε τη µικρή θεά µέσα σας που δεν έχετε συναντήσει ακόµη.

Όλα ξεκινούν από το ίδιο µας το σώµα όταν αυτό έρθει σε µια κατάσταση ηρεµίας και χαλάρωσης, Χαράς. Για να έρθουµε σε αυτό το σηµείο, χρειάζεται να σιωπήσουµε και να αφεθούµε στη ροή της ενέργειας που κυλάει µέσα µας, στο µεγαλείο του Δηµιουργού και το απεριόριστο δυναµικό που όλοι είµαστε, σε εκείνο το µέρος όπου Όλα συνδέονται και Όλα συµβαίνουν.

Η εγκυµοσύνη είναι µια νέα δυνατότητα. Μια ευκαιρία που προσφέρεται στη ζωή µιας γυναίκας να αναδηµιουργήσει τον εαυτό της και παράλληλα να ζήσει όλο αυτό το θαύµα που συµβαίνει στο σώµα, τον νου και την ψυχή της. Η περίοδος της ενδοµήτριας ζωής αποτελεί µια ευκαιρία να νιώσουµε βαθιά την παρουσία του πνεύµατος στη ζωή µας. Είναι η πλέον καθοριστική για τη ζωή του παιδιού µας, τη δική µας αλλά και της κοινωνίας που ζούµε.

Γι’ αυτό πιστεύω µε όλη µου την ψυχή πως «Τα παιδιά που έρχονται στον κόσµο µας και µέσα από εµάς, αξίζουν την πιο Όµορφη και γεµάτη Αγάπη Υποδοχή».

Για αληθινά ευτυχισµένες µητέρες, ευτυχισµένα παιδιά, για µια ευτυχισµένη και υγιή κοινωνία!


Η Συγγραφέας

Η Ζωή Σχοινά γεννήθηκε το 1963 στο Θησείο, σε µια γειτονιά της Αθήνας, δίπλα στην Ακρόπολη.

Ως φυσικοθεραπεύτρια αλλά και ολιστική θεραπεύτρια, ήρθε από πολύ νωρίς σε επαφή µε το σώµα και τις θεϊκές του ιδιότητες.

Δηµιούργησε τη δική της επιχείρηση στον τοµέα της υγείας και γνώρισε τον χώρο της µαιευτικής και γυναικολογίας από πολύ κοντά, δουλεύοντας στον χώρο των πωλήσεων και παρακολουθώντας ιατρικά συνέδρια για δεκατέσσερα χρόνια. Απέκτησε µεταπτυχιακό τίτλο στον τοµέα Διοίκησης Ιδιωτικών µονάδων Υγείας. Βρίσκεται στον χώρο της προσωπικής εξέλιξης και γνωριµίας µε τον αληθινό µας εαυτό, µέσα από µια ολιστική θεώρηση της ζωής, από το 2006.

Από το 2006 µέχρι και σήµερα συµµετέχει σε οµάδες και σεµινάρια προσωπικής

ανάπτυξης. Το 2014 Δηµιούργησε τον Κύκλο Ζωής, έναν κύκλο συναντήσεων χαλάρωσης µε σκοπό την προετοιµασία της γυναίκας και του συντρόφου της στο ταξίδι της εγκυµοσύνης, µε έναν διαφορετικό, πιο συνειδητό και χαρούµενο τρόπο.

Αγαπά µε πάθος τους ανθρώπους, τα ταξίδια, το τραγούδι και τον χορό. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Έχει δύο µοναδικές κόρες, την Κωνσταντίνα και την Ιωάννα.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Εγκυμοσύνη
Συγγραφέας: Ζωή Σχοινά
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 12 ευρώ
Σελίδες: 130