«Είναι φορές που κάποιοι άνθρωποι, όσο τυχαίοι κι αν μας φαίνονται, δε βρίσκονται το ίδιο τυχαία μπροστά μας την εκάστοτε στιγμή. Σου λένε μια κουβέντα, ένα βίωμά τους και σε βάζουν να σκέφτεσαι και να αναθεωρείς τις απόψεις σου. Δεν είναι απαραίτητο να ζήσεις κάτι, για να σου γίνει μάθημα. Μαθαίνεις και από αυτά που έχουν ζήσει οι άλλοι. Αρκεί να μην είσαι κοντόφθαλμος και να μπορείς να αποδεχθείς ότι η εμπειρία του άλλου είναι για σένα ένα δωρεάν μάθημα ζωής, από το οποίο έμαθες χωρίς να πληρώσεις τίποτε από τον εαυτό σου».

Ένα ξεχωριστό βιβλίο φαντασίας γραμμένο μάλιστα από Ελληνίδα συγγραφέα, γεγονός όχι τόσο συνηθισμένο. Μια ιστορία μυστηρίου με σασπένς και ανατροπές. Μια ιστορία εξέλιξης, όπου η συγγραφέας δεν ορίζει τον χρόνο και τον τόπο που διαδραματίζεται, αφήνοντας έτσι την φαντασία του αναγνώστη να πάρει την πρωτοβουλία και να τον κάνει ενεργό μέρος της πλοκής.
Κεντρική ηρωίδα της ιστορίας είναι ένα νεαρό και ανυποψίαστο κορίτσι, η Κάτια, η οποία θα βρεθεί να ακροβατεί ανάμεσα σε δύο αντίθετους κόσμους, που είναι σε σύγκρουση…
Η ίδια, έχοντας μεγαλώσει με την γιαγιά της, γνωρίζει ελάχιστα ποια είναι. Μέσα από την πλοκή του έργου, με έντονα στοιχεία μυστηρίου σιγά-σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι, φέρνοντας αποκαλύψεις και ανατροπές.
Θα καταφέρει να ισορροπήσει ανάμεσα στους δύο κόσμους ή θα επέλθει η ΠΤΩΣΗ;

«Δεν είναι οι ζωές μας αυτές που ακροβατούν. Εμείς ακροβατούμε. Γέρνουμε εδώ και εκεί, πάμε να πέσουμε, αλλά κρατιόμαστε. Ναι, μερικές φορές πέφτουμε, όσο σκληρά κι αν προσπαθούμε… Η αυταπάτη αυτή είναι που μας κάνει ευτυχισμένους στη ζωή. Νομίζουμε ότι επιλέγουμε αυτό που θέλουμε, ότι ορίζουμε τις ζωές μας. Σκέψου το λίγο. Είτε δεξιά, είτε αριστερά, αν χάσεις την ισορροπία σου το αποτέλεσμα θα είναι και στις δυο περιπτώσεις το ίδιο: η πτώση…»

Μια ιστορία φαντασίας, μία περιπέτεια μέσα από την οποία όμως, η συγγραφέας περνά ένα πλήθος μηνυμάτων και νοημάτων που ενδιαφέρουν τον αναγνώστη σήμερα, για τον έρωτα, για τις σχέσεις των δύο φύλων, αλλά και την ισότητα και την δικαιοσύνη στην κοινωνία.
Η «πτώση», είναι το πρώτο μέρος της τριλογίας και αναμένουμε την συνέχεια…

«Μια μάχη αέναη εξελίσσεται γύρω μας, καθώς τρέχουμε να προλάβουμε την καθημερινότητα. Το πεπρωμένο μας, γραμμένο στο γενετικό μας κώδικα, μας κληροδοτεί με χαρίσματα και δυνάμεις που ανακαλύπτουμε την κατάλληλη στιγμή, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας πιο δυνατοί και να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο.
Το βιβλίο «Η Πτώση» αφηγείται την πορεία της Κάτιας, μιας νεαρής κοπέλας που ζει μέσα στη ρουτίνα. Μια μέρα όλη της η ζωή αλλάζει, καθώς βιώνει καταστάσεις που αρχικά δεν καταλαβαίνει. Παρασυρόμενη από την αγάπη που νιώθει για τον Άρη και έχοντάς του τυφλή εμπιστοσύνη, οδηγείται μέσα από μια σειρά καταιγιστικών, συναρπαστικών και απρόβλεπτων γεγονότων στον προορισμό που της έχει ορίσει η μοίρα. Ή μήπως όχι;»
(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)