Παγιδευμένοι σε ένα νησί
–και κάποιος τους σκοτώνει έναν έναν…
Αυτή η οικογένεια κρύβει σκοτάδι

Ντέιζι Ντάρκερ
(Daisy Darker)
της Alice Feeney

Μετάφραση: Χριστίνα Ριζοπούλου

Κυκλοφορεί στις 28 Ιουνίου 2024

Η #1 bestselling συγγραφέας των New York Times Alice Feeney επιστρέφει στα BELL με το πιο σκοτεινό, το πιο ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ που έχει γράψει μέχρι σήμερα! Το Ντέιζι Ντάρκερ μπορεί να ανήκει στην κατηγορία του «μυστηρίου κλειδωμένου δωματίου», αλλά στα χέρια της Feeney μετατρέπεται σε κάτι πραγματικά πρωτότυπο.

Απομονωμένα στο ιδιωτικό νησί τους στην Κορνουάλη, τα μέλη της οικογένειας Ντάρκερ συναντιούνται για πρώτη φόρα έπειτα από πάνω από δέκα χρόνια. Όταν έρχεται η πλημμυρίδα, αποκόβονται από τον υπόλοιπο κόσμο για οχτώ ώρες. Όταν τα νερά θα αποτραβηχτούν ξανά, τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο. Τίποτα ― επειδή κάποιος από την οικογένεια είναι δολοφόνος…

«Έξυπνο, διαβολικό, κλειστοφοβικό, μαγευτικό και απόλυτα συναρπαστικό» (Peter James), το Ντέιζι Ντάρκερ «ανεβάζει την Alice Feeney σ’ ένα άλλο επίπεδο» (Sarah Pinborough). «Δε θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερο φόρο τιμής στο Και Δεν Έμεινε Κανένας της Άγκαθα Κρίστι» (The Novel Neighbour).

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Ντέιζι Ντάρκερ γεννήθηκε με τσακισμένη καρδιά.

Τώρα, αφού απέφευγαν ο ένας τον άλλο για χρόνια, όλη η οικογένειά της συγκεντρώνεται για τα ογδοηκοστά γενέθλια της γιαγιάς της, στο παλιό γοτθικό σπίτι της πάνω σ’ ένα μικροσκοπικό παλιρροϊκό νησί. Η οικογένεια φτάνει, κουβαλώντας ο καθένας τα μυστικά του.

Με την πλημμυρίδα, θα αποκοπούν από τον υπόλοιπο κόσμο για οχτώ ώρες…

Όμως όταν σημαίνουν μεσάνυχτα, και ενώ έξω η καταιγίδα λυσσομανά, η γιαγιά βρίσκεται νεκρή. Και μία ώρα αργότερα, ακολουθεί ένα άλλο μέλος της οικογένειας…

Παγιδευμένοι σ’ ένα νησί όπου κάποιος τους σκοτώνει έναν έναν, οι Ντάρκερ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το τωρινό μυστήριο αλλά και τα σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος τους.

Το ρολόι μετράει αντίστροφα. Και όταν τα νερά αποτραβηχτούν, θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Πρόκειται αναμφίβολα για το καλύτερο μέχρι στιγμής μυθιστόρημα της Alice Feeney, με μια κατάληξη
που δε θα μπορούσατε ποτέ να μαντέψετε
». -Fiction Addiction

«Γλαφυρός λόγος, πλήρως αναπτυγμένοι χαρακτήρες και εξομολογητική, διορατική αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο». –Publisher’s Weekly

«Μια σκοτεινή ιστορία γεμάτη ανατροπές για μια δυσλειτουργική οικογένεια… Η σύνδεση της Feeney με το κλασικό μυθιστόρημα μυστηρίου της Άγκαθα Κρίστι Και Δεν Έμεινε Κανένας προσθέτει μια απολαυστική νότα σ’ αυτό το ιδιόρρυθμο θρίλερ. Οι λάτρεις των μυστηρίων κλειδωμένου δωματίου και των οικογενειακών δραμάτων (όπως και οι πολλοί σταθεροί θαυμαστές της Feeney) θα απολαύσουν αυτό το βιβλίο, το οποίο συνιστούμε ανεπιφύλακτα».

Τιμή: € 17,70 € ● Σελίδες: 360 ● ΙSBN: 978-960-620-990-1 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01170242